Kiko Pencil Lip Gloss (08 Natural Pink)

5.2.14

Glossul pentru buze sub forma de creion este al doilea produs pe care il incerc de la Kiko (oja v-am aratat-o aici). L-am primit cadou in decembrie si eram chiar curioasa cum e, asa ca l-am tot folosit in ultimele saptamani. Mi se pare foarte practic si usor de folosit.


Imi place pentru ca are o culoare calda care se potriveste la orice, are o textura cremoasa si nu usuca buzele, insa datorita faptului ca este moale se consuma destul de repede, dar tinand cont de pret chiar nu prea conteaza asta. Nu ma dau in vant dupa faptul ca trebuie ascutit, dar nici nu mi se pare o problema atat de deranjanta.

Are un gust misto, nu stiu sa-l definesc, bomboane cu lapte/ ciocolata cu lapte/ oricum ceva dulce si pentru mine asta conteaza, imi plac glossurile de la NARS mult dar datorita gustului de plastic nu le folosesc decat foarte rar, in schimb pe asta de la Kiko imi face placere sa-l folosesc si ma amuz de fiecare data cand il aplic. Rezista destul de bine pe buze (cel putin in cazul meu, insa eu rar gasesc produse care sa nu-mi reziste pe buze) si nu i-am gasit defecte majore.


Nu sunt familiarizata cu produsele Kiko deloc, pe site am vazut ca sunt destul de multe nuante la produsul asta, insa pozele nu cred ca au vreo treaba cu realitatea. Nuanta pe care o am eu (08) este un nude roz, iar din poza prezentata pe site se vede bej, asa ca nu am cum sa-mi fac o idee reala asupra celorlalte nuante.

Ati incercat produsele Kiko? Cum vi se par?

17 comentarii

  1. Chiar ca e o culoare foarte placuta. Merge la orice :). Imi place cum se vede si ai dreptate, genul asta de produse mi se par si mie super usor de folosit si de pus repede in geanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am incercat aproape toate produsele kiko.am un rimel care rezista destul de mult,iar cand ma demachiez se ia foarte usor.fondul de ten il am dar nu il folosesc deoarece e putin deschis si am un glos care e plin de sclipici si care rezista.am o parere buna despre ele,momentan nu am nicio obiectie :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ca am aflat o noutate, nu stiam ca exista gloss de buze sub forma de creion . Foarte interesant.....culoarea este foarte frumoasa si naturala .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Jade, da, a fost o surpriza mai mult decat placuta.

    Oanna Maria, sa stii ca m-am si gandit sa scriu ca e usor de luat in geanta, insa eu nu prea iau dupa mine produse de machiaj si n-am mai scris :)

    Nellz, am mai vazut si eu cateva tentatii, poate cu alta ocazie o sa le si incerc.

    Anamaria, asta e si farmecul atunci cand descoperi produse noi, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am incercat produse Kiko. Creionul arata foarte, foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen, poate se vor gasi si la noi in perioada urmatoare, sunt destul de accesibile ca pret.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt bune produsele, le recomand. Pentru un asemenea raport pret calitate chiar nu ai ce sa comentezi.
    Mai nou livreaza si in Romania daca faci comanda de pe site-ul lor si am vazut ca si blogeritele din afara incep usor usor sa le includa printre review-uri

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu folosesc produse kiko, oge( care rezista binisor), fond de ten, corector, prime( bunicele) si un creion de buze mat care rezista bine. Am văzut si produsul asta pe care il prezinți si altele asemănătoare si îmi par foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  9. E o nuanta foarte foarte frumoasa.Nici eu nu am incercat produsele Kiko, dar am tot auzit de ele...

    RăspundețiȘtergere
  10. Andreea, nu stiam ca livreaza, o sa ma uit pe site sa vad cat e transportul. :)

    Anca, pana acum am vazut/ auzit numai pareri bune despre ele.

    Anca Stefan, poate in curand o sa fie mai accesibile si in Romania si se schimba povestea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac enorm produsele kiko, pacat ca nu se găsesc la noi, ff dragut lip gloss.ul ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria, livreaza si in Romania, e in jur de 7 euro transportul din ce-am vazut, la o comanda mai mare merita.

    Incognito Fashion, chiar e un produs reusit :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nuanta creionului e superbă! Cunoşti alte produse în aceeaşi nuanta?:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Odette C, nu stiu sa-ti recomand unul in momentul asta, dar nu e o nuanta neobisnuita, sunt sigura ca gasesti usor ceva asemanator.

    RăspundețiȘtergere
  15. Îmi place pentru că arată finuț și culoarea este ușor de purtat.

    RăspundețiȘtergere