Ecotools Airbrush Concealer Brush

24.2.14

Nu aveam nevoie de o alta pensula pentru concealer, insa cum n-am incercat nici o pensula de la Ecotools pana acum si am citit ca pensula asta e foarte asemanatoare cu Deluxe Crease Brush de la Real Techniques (pe care n-o am, dar care mereu mi s-a parut interesanta) am zis ca e cazul s-o incerc.


Nu ma innebunesc dupa manerul de lemn, mai am cateva pensule in genul asta, insa trebuie sa recunosc ca aspectul general este unul reusit - e o pensula lucrata bine, partea metalica arata mult mai bine decat la alte pensule, perii sunt moi si aplica produsul foarte usor.

Mai jos o puteti vedea langa o pensula P82 de la Sigma, cea de la Ecotools nu este asa densa si perii sunt asezati intr-o alta forma, insa amandoua fac cam acelasi lucru. O prefer pe cea de la Ecotools pentru zona de sub ochi, insa nu este pensula mea preferata. Eu in general folosesc iluminator pentru zona de sub ochi si prefer o pensula mai mare pentru asta, este doar o preferinta personala.


Eu am luat-o de pe iHerb (o gasiti aici) cu 4 dolari, insa o gasiti si pe Makeup Shop (aici) cu 18 ron, este o pensula buna si pretul este mai mult decat rezonabil. Daca sunteti in cautare de o astfel de pensula, vi-o recomand.

Ati incercat-o? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Nu am incercat-o , dar ma tenteaza .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu imi doresc de mult timp o astfel de pensula, iar asta ma incanta mult din descrierea ta si imi place si cum arata :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru zona de sub ochi folosesc mai mereu degetele, pentru că nu am găsit o pensulă bună, care să nu zgârie...

    RăspundețiȘtergere