Doar o alta zi ...

26.2.14

Ultimele zile au fost obositoare, nu stiu daca e de vina vremea de afara sau daca exista o alta cauza, insa eu simt ca mi-am pierdut motivatia. Mi se pare ca fiecare zi aduce noi probleme si ca totul e doar o lupta pentru supravietuire si ca oricat ne chinuim in final tot la bani se ajunge. Incerc sa ma concentrez pe lucrurile bune din viata mea, dar parca nu mai e suficient ... psihic resimt o oboseala careia nu ii gasesc leac. Habar n-am ce se intampla in jurul meu si am momente cand nici nu-mi pasa si asta ma pune pe ganduri ...

Ca sa ies un pic din starea asta mi-am luat un abonament de cateva sedinte la masaj si sper ca asta sa ma ajute sa ma relaxez si sa ma simt mai bine. Nu-mi dau seama ce anume nu e in regula, dar ceva nu merge ... poate doar s-au strans prea multe si acum resimt efectele.

Posibil sa aiba legatura si cu Bella, nu s-a simtit prea bine si asta ma afecteaza mai mult decat pot sa exprim. Ieri am tras si o sperietura din cauza ei - era langa mine in dormitor, s-a tot agitat si la un moment dat era plina de sange la bot si pe labe, pe jos era sange mult ... pana am realizat de unde e si ce se intampla m-au trecut toate cele. Isi agatase o gheara in covor si cand a incercat sa se miste si-a smuls-o si a curs o gramada de sange. Nu e prima data cand se intampla, deci stiu ca e cu mult sange, dar pana am realizat ca de acolo e m-au trecut toate transpiratiile si mi-au venit in cap o multime de ganduri idioate. Acum merge chinuit si mi-e mila de ea. Dar sa trecem la altceva.

Dimineata mi-a ajuns un colet de pe iHerb (a ajuns in 3 saptamani), eu n-am avut decat trei sticle de Stevia luate cu un dolar bucata (inca le gasiti pe site la trial price, mai putin varianta French Vanilla care nu mai e in stoc) si de la Freebies mi-am ales mastile de fata de la Nu-Pore. Pana pe 28 se acorda o reducere de 10% indiferent de valoarea comenzii (apare in cosul de cumparaturi dupa ce va logati) asa ca am profitat si aseara am dat o alta comanda.


Am primit acum ceva vreme de la mama o lumanare Stalp de la Gala - Sandalwood Vanilla - care miroase foarte bine, din pacate cand arde mirosul nu este atat de puternic pe cat mi-as fi dorit eu. Cat am tinut-o neaprinsa miroasea in toata camera, asa ca am luat si varianta la pahar din Cora (era la oferta - in jur de 9 ron) pe care am de gand s-o tin pe post de decor ca sa-mi parfumeze dormitorul. Acum o am langa mine pe birou, imi da o stare de bine.


Am de gand sa-mi fac o cana imensa de ciocolata calda (visez la ea de cand m-am dat jos din pat), sa pun niste muzica si sa ma reintorc la lucru. Si sper sa mi se schimbe putin si starea de spirit si diseara sa spun ca asta a fost o zi buna.

14 comentarii

  1. O sa iti revii, sunt sigura de asta, probabil si de la vreme suntem cu totii asa :( Eu iti urez sa ai multa forta, fiecare are perioade mai dificile si de multe ori nu ne dam seama de ce, sunt sigura ca o sa te ajute si masajul :) pe mine ma relaxeaza foarte tare si o plimbare in aer liber indiferent de vremea de afara.. capu' sus, te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile bune, in mod sigur maine o sa fie altceva, doar ca ... exista un dar si nu-mi da pace.

      Ștergere
  2. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, pentru ca si eu am o perioada ciudata, in care simt ca nu-mi merge nimic bine si ca nu mai am energie. Astazi sunt libera si vreau doar sa ma odihnesc! Am mancat niste paste, acum mi-am luat tableta si o carte si m-am bagat in pat. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu de abia astept weekendul, am avut o clienta dificila care m-a innebunit cateva zile la rand, posibil si asta sa-mi fi intins nervii si sa ma fi adus in starea asta. De citit n-am stare, ma bazez pe muzica si o plimbare lunga diseara.

      Ștergere
  3. Imi pare tare rau de Bella , saracuta. Sper sa se faca bine cat mai repede si sa o pansezi la labuta . Cred ca trebuie taiate unghiutele sa nu mai pateasca asta .Cat despre starea proasta pe care o ai, pot doar sa spun ca si eu sunt la fel aceasta perioada, cauza la mine fiind vremea .Efectiv ma da peste cap si sper sa vina primavara cat mai repede ca nu mai suport frigul asta .
    Si mie mi-a venit azi coletul de pe iherb, dar in cazul meu in maxim 14 zile e aici .Cel mai repede mi-a ajuns in 7/8 zile, a fost un singur caz si nici acum nu-mi vine sa cred :)
    Multumesc pentru informatia cu 10% reducere , chiar ma tenteaza . Te pup si sper sa va simtiti mai bine atat tu cat si Bella.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-abia au fost taiate, nu asta e cauza, e foarte agitata in ultima perioada si nu prea ma inteleg deloc cu ea, lucru care nu s-a intamplat pana acum. Asa si ieri ... si-a comis-o. Nu sta bandajata, oricum e mai bine, in 2-3 zile o sa calce normal. Multumim de gandurile bune. :)

      Ștergere
  4. Mă tentează și pe mine produsele pe care ți le-ai luat de pe iherb, o să arunc un ochi pe acolo, că n-am mai făcut-o de multicel. Altfel, o ciocolată caldă și un pic de respirație pot face minuni. Mi se întâmplă, adeseori, să mă panichez, să văd lucrurile într-o prăpastie. Mă ajută mult aerul și câțiva pași pe afară. Mai greu e până mă mobilizez să fac, efectiv, pașii ăia, să ies și să mă bucur de aer, măcar câteva minute. Să ai o zi bună și frumoasă :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma panichez si nu prea vad lucruri in negru decat rare ori, acum ma simt efectiv depasita, imi fac planuri, iluzii, pare ca totul e ok, dupa care cad de la inaltime si ma uit u jind in sus. Cu respiratia recunosc ca incerc de ceva vreme, dar nu-mi iese mereu, e greu sa renunti la unele "obiceiuri", diseara am si eu o plimbare lunga in plan, sper sa ma ajute sa-mi eliberez mintea de toate lucrurile care nu-mi plac.

      Ștergere
  5. Cam asa ma simt si eu, asa ca te imbratisez virtual si iti transmit ganduri bune. Eu incerc sa ma incurajez mereu cu gandul ca toate trec si mereu vin vremuri mai bune. Si de obicei asa e :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea multa lume cu stari d-astea, cred ca e ceva in aer. Multumesc pentru gandurile bune, ti le intorc. Maine o sa fie mai bine, intotdeauna e, nu? :)

      Ștergere
  6. Acum am descoperit blogul tau, ma voi pune serios pe citit :)
    Si eu am aceleasi stari ca tine, catelusa mea este si ea agitata, probabil este ceva in aer.
    Iti trimit numai ganduri bune. Lumanarile sau betigasele parfumate ajuta, poti incerca sa meditezi putin cu ochii inchisi, face minuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ai ceva de citit. :) Cred ca si vremea ne influenteaza ca vad ca e o stare generala, eu in fiecare seara incerc sa meditez putin, ma ajuta sa ma relaxez.

      Ștergere
  7. i use this kind of product before and it's useful
    hello,my name is poppy,nice to see you here
    No matter what you're going through, it's always better if you have people to
    share it with.
    thank you for sharing this to us ,enjoy here
    love the photos all!!!
    Hope to be your friend soon Pls post more!
    Would you like to follow each other? Just let me know in my blog
    hope you can check my blog and share beauty:
    http://me-poppy.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu când am zile din astea, las la o parte lucrurile urâte și fac numai ce îmi place, chiar dacă asta înseamnă să stau in vârful patului, ascunsă sub pătură.Și am destule zile, în care parcă nu mă trage inima nici să respir.
    Îți doresc numai bine și la fel scumpei Bella.

    RăspundețiȘtergere