Dischete demachiante Sensiblu

6.2.14

Nu cred ca am scris pana acum pe blog despre dischete demachiante (poate doar sa le fi laudat acum ceva vreme pe cele ovale de la DM, insa nu sunt sigura), insa astazi vreau sa va povestesc despre unele pe care le-am gasit la Sensiblu acum ceva vreme si le-am tot cumparat.


Sunt niste dischete patrate din bumbac 100% care mie imi plac la nebunie, un pachet are 50 bucati si pretul este in jur de 6 ron. Sunt mai mari decat o discheta normala (puteti sa vedeti in fotografia de mai jos), sunt foarte fine si nu se desira, de cand le folosesc cumpar mai rar dischete demachiante pentru ca nu mai consum atat de multe la o singura folosire.


Eu le-am folosit atat pentru demachiere (ochi si ten), dar si ca sa inlatur mastile de pe fata (inmuiate in apa calduta curata imediat o masca si fiind mai mari nu e nevoie de mai mult de 2 bucati), le-am cumparat de cateva ori pana acum si o sa continui sa le iau pentru ca mi se par mult mai practice decat ce foloseam inainte.

Le-ati incercat? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Eu am avut unele asemantoare de la The Body Shop. Mi-au placut, doar ca eu le consum cam repede si erau si cam scumpicele.

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa le caut si eu daca zici ca sunt bune. De ceva timp folosesc si eu pt. fata unele mai mari, ovale, marca proprie Kaufland, sunt 40 in pachet si costa in jur de 3-4 lei, iar mastile le indepartez cu un buretel de celuloza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am incercat si mi se par destul de bune. Imi place ca sunt mai mari si astfel nu mai folosesc atatea dischete in marime normala dar as fi preferat sa fie tot de forma rotunda. Aceiasi dimensiune dar nu patrate. E doar un moft de-al meu dar colturile raman adesea nefolosite si astfel simt ca fac risipa de produs. Parca cele in forma rotunda sunt mai usor de manevrat. Sper ca m-am facut inteleasa... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu le folosesc si mi se par super-bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Le voi căuta! Merci, Camelia! :-)
    Weekend minunat, cu drag! ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. darlyst, nu stiu cum sunt alea de la The Body Shop, n-am intrat de ceva vreme intr-un magazin :)

    Coconut, le-am luat si eu pe cele din Kaufland aseara sa vad cum sunt :)

    Andreea, stiu ce zici, mie imi plac mai mult astea patrate, nu stiu de ce, insa nici alea ovale/ rotunde nu ma deranjeaza :)

    Alina, le-ai incercat si pe cele mai mici de la ei sau doar pe astea?

    Mihaela, si tie la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am incercat însă ar trebui să le caut, îmi place că sunt mai mari decât cele obișnuite.

    RăspundețiȘtergere
  8. Recent am luat unele din Kaufland, ovale, mari, am dat 3 ron pe 40 bucati (la recomandarea unei cititoare) si sunt bune si alea. Uita-te dupa ele.

    RăspundețiȘtergere