Buze uscate? Nas rosu? Moraz te ajuta!

27.2.14

Va aratam pe Facebook la inceputul lunii ca am primit cateva produse Moraz pentru testare, iar astazi vreau sa va povestesc despre balsamul pentru buze (Polygonum Dry Lips Ointment). Detalii despre produs gasiti aici, pretul este de 18 ron pentru 10 ml, in prima faza as fi spus ca e cam mare pretul, insa acum dupa ce l-am incercat mi se pare ca merita toti banii.


Nu stiam nimic despre produsele Moraz, asa ca am fost chiar incantata sa le primesc si sa le incerc. Balsamul pentru buze a ajuns direct pe noptiera mea si l-am folosit in seara in care l-am primit pentru ca buzele mele erau destul de uscate si simteam ca ma tin (cred ca stiti bine senzatia), nu m-a incantat foarte tare mirosul/ aroma (ceva medicinal, a plante), dar mi-a placut senzatia pe buze. A doua zi buzele mele aratau foarte bine si nici urma de uscaciune, asa ca am uitat complet sa folosesc balsamul seara, desi era langa mine pe noptiera. Si cam asa se tot intampla de atunci - a ramas pe noptiera si-l folosesc la 2-3 zile. Imi simt buzele hidratate si senzatia de discomfort a disparut total.

Insa testul suprem a fost acum 2 zile: mama a racit destul de rau, ii curge nasul si tuseste (ca sa nu zic behaie, care ar fi un termen mai potrivit), iar pielea din jurul nasului era vai de ea. A folosit niste unguente, dar nimic n-a facut fata - isi stergea nasul mult prea des ca sa aiba ceva efect. Si mi-am amintit ca citisem ca balsamul pentru buze poate fi folosit in jurul nasului pentru astfel de cazuri, asa ca i-am zis sa-l foloseasca. S-a uitat cam chioras la mine, dar s-a uns. Dimineata s-a mirat si ea, dar m-am mirat si eu: roseata disparuse aproape complet, iar pielea arata mult mai bine. Stiti ca nu e stilul meu sa laud gratuit, insa balsamul asta chiar a facut o mica minune.

O sa va povestesc cu alta ocazie si de celelalte produse pentru ca imi plac mult. Ati incercat ceva de la Moraz? Cum vi se par produsele?

8 comentarii

  1. Chiar nu stiam ca balsamul de buze poate fi utilizat si pentru nas! Hmmm, cu prima ocazie (desi sper sa nu fie prea devreme acea ocazie), am sa-l incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de celelalte, eu m-am referit strict la balsamul asta.

      Ștergere
  2. Interesant. Nu, nu am incercat nimic de la Moraz. Nici nu auzisem de produse. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu pana m-au contactat, au incercat 3, mi-au placut toate 3.

      Ștergere
  3. Testez un sampon si un balsam pentru par, un ulei pentru unghii si cuticule - de la Moraz. Pana acum, ma declar multumita!

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au placut toate trei produsele incercate pana acum, e bine cand descoperi ceva nou si bun, mie imi da un sentiment de bine. :)

      Ștergere
  4. Cred că l-aș cumăpăra, mai ales pentru băiețelul meu, care atunci când răcește se irită foarte repede în jurul nasului și nu este fan creme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intra repede in piele si efectul este imediat, deci cred ca o sa va placa daca il incercati

      Ștergere