Yves Rocher Grand Rouge (31 Rouge Vif)

26.10.13

Daca saptamana trecuta va povesteam de rujul de la Elizabeth Arden, astazi vreau sa va povestesc despre un alt ruj colorat, care a asteptat ceva timp in sertar pana mi-am facut curaj sa-l incerc. L-am primit de la Yves Rocher la inceputul anului, l-am incercat pe mana si a ramas in sertar. Pana acum cateva zile ... cand mi-am luat inima in dinti si am zis ca e momentul sa nu ma mai feresc de culorile puternice si sa le fac sa "functioneze" cumva cu tenul meu.

Este vorba de Rouge Vif din gama Absolut (gasiti si celelalte nuante pe site - sunt la oferta la 40 ron acum), care are o nuanta foarte frumoasa, este foarte pigmentat, dar nu la fel de cremos ca cel de la Elizabeth Arden (daca as fi scris de el inainte sa-l incerc pe acela, as fi spus ca este cremos, insa comparandu-le acesta l-as incadra doar in categoria ok).

Nu mi-a uscat buzele si a rezistat ore bune (am folosit un creion de buze rosu inainte) si am aplicat doua straturi (intre ele am folosit un servetel pentru a scapa de excesul de produs) si la final am facut trucul nu prea elegant cu degetul in gura pentru a nu avea vreo surpriza sa ma trezesc cu ruj pe dinti - cand nu esti obisnuita cu nuante puternice asta e cea mai mare grija ... dupa ce treci de obsesia cu "oare nu arat penibil cu culoarea asta?".


Ati incercat vreun ruj din gama asta? Cum vi se pare?

12 comentarii

  1. Ce nuanta frumoasa <3
    Cum de l-ai lasat pe bietul ruj atat timp in sertar? :D
    Eu daca eram in locul tau, deja era in "Produsele terminate ale lunii" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Florence Vi, nu folosesc ruj rosu, d-aia a si ajuns acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am nuanta roz stralucitor, este ok..dar nu ceva sa ma dea pe spate . Imi place mai mult gama hidratanta. Am doua, unul roz(care il folosesc de mai mult timp) si unul nuanta rosu intens ...l-am testat doar pe mana e mult prea inchis pentru mine . Daca iti place aceasta nuanta si ti-l doresti pot sa ti-l dau . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu port rosu, cei asta nu ar fi o problema pentru mine, nuantele movulii in schimb da, oricum pana nu incerc nu voi afla.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai spus, cea mai mare temere a mea e ca arat penibil cu o culoare puternica pe buze. Am impresia ca se uita lumea ciudat :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Este o nuanţă superbă, sunt sigură că-ţi vine minunat! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Este o nuanta vie si eleganta si sunt convinsa ca iti sta tare bine cu ea.Si eu port destul de rar rosu, dar mai am si astfel de perioade.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anamaria, multumesc, dar la cat folosesc eu ruj rosu, asta e mai mult decat suficient. :)

    Mihaela, incearca si vezi ce se intampla.

    Gabriela, stiu bine senzatia :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihaela, nu stiu daca minunat, poate imi fac curaj sa fac si poze :))

    Adina, eu nu port deloc, deci e o premiera.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ai pentru ce...am inteles :) asa sunt si eu cu rujurile rosii, nu prea ne intelegem .
    Sa stii ca mi-am luat in weekend lipbutterul de la Astor de care iti povesteam. Deja il iubesc, este atat de hidratant cu siguranta va fi produsul preferat pentru aceasta iarna.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anamaria, prea multe tentatii mi-ai pus sub nas in ultima vreme :)) Sa-l folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am 4 rujuri Absolut: rosu intens(adica aceeasi nuanta ca a ta), roz regal( oreferatul meu), bej cald si brun vulcanic. Brun vulcanic nu are aceeasi textura ca celalalte. Daca folosesc concealer inainte ma tine si 7 ore in stare buna. Si vorbesc cu clientii! Vreau sa incerc si eu rujurile din gama hidratanta.

    RăspundețiȘtergere