Pensule luate de pe ebay

16.10.13

Astazi vreau sa va povestesc despre alte pensule luate de pe ebay - se incadreaza perfect in categoria ieftin si bun. Le-am luat in vara, am dat pe ele in jur de 20 ron (o vroiam pe cea din dreapta - kabuki pentru ochi - singura costa in jur de 15 ron, pe tot setul am dat cu 5-6 ron mai mult). Sunt diverse variante ale acestui set, unele cu 6 pensule pentru ochi, altele si cu pensule pentru fata, diverse combinatii - pentru toate gusturile, nu mai stiu de la ce vanzator am cumparat eu, dar le gasiti usor la o simpla cautare.


Le-am tot folosit de atunci, nu au pierdut nici un fir de par, se spala foarte usor si se usuca repede. Comparandu-le cu alte pensule pe care am dat mai multi bani ies clar castigatoare.

O sa va spun de ele in ordinea in care apar in poza: cea pentru blending isi face treaba foarte bine si aduce foarte mult cu 224 de la MAC - perii sunt un pic mai lungi (din pacate a mea a venit cu perii intr-o parte - cred ca de la transport - si desi am spalat-o de mai multe ori, nu si-a revenit, dar asta nu ma impiedica s-o folosesc), cea oblica este perfecta pentru blending sau conturul nasului (eu nu prea o folosesc pentru ca nu imi plac pensulele oblice, dar nu pot sa neg ca este o pensula buna), pensula creion este micuta si perfecta pentru intinderea fardului (asa nu-mi place cum suna anumite cuvinte in romana cand vine vorba de machiat), cea micuta oblica este perfecta pentru liner sau chiar sprancene (din nou nu o folosesc prea des, dar e utila), iar cea kabuki o folosesc aproape zilnic pentru corector pe zonele unde am probleme (am folosit-o si pe zona de sub ochi cu pudra de fixare si mi-a placut si pentru aplicarea iluminatorului pe pometi).

Pe scurt: ieftine si versatile - m-am gandit ca informatiile astea vor fi utile pentru voi, dar mai ales am vrut sa va spun ca nu este nevoie sa cheltuiti sume mari de bani pentru pensule de calitate, totul este sa va informati si sa cautati - toate firmele mari produc in Asia si se gasesc pe ebay (si pe alte siteuri) pensule iesite din aceleasi fabrici, aceeasi calitate, dar pentru care nu este nevoie sa platiti si scrisul de pe maner.

Eu am pensule MAC (si nu numai) pe care am dat bani multi si care pierd si acum peri si pe care le folosesc rar tocmai din aceasta cauza. Daca as fi stiut acum cativa ani (multi ani) tot ce stiu acum, as fi putut sa fac altceva cu banii aia ... da, sunt anumite pensule care merita toti banii, insa intotdeauna se va gasi o alternativa mult mai ieftina (si poate si mai calitativa) daca exista vointa ...

Am dreptate? Sau ma insel?

13 comentarii

  1. cat a costat setul si de la care seller?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mademoiselle Lorraine & Florence Vi, ma gandeam eu ca sunteti de aceeasi parere :)

    Anonim, am scris pretul la inceputul postarii (in jur de 20 ron) si am mentionat ca nu mai stiu de la cine l-am luat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu iti multumesc din suflet pentru articol si recomandare! Eu una sunt mereu in cautarea alternativei ieftine si bune, asa cum ai spus si tu. In parte asta se datoreaza faptului ca nu am un buget atat de generos incat sa-mi permita achizitii "de firma", insa, pe de alta parte, marturisesc ca si daca as avea bani cu duiumul, probabil as prefera sa fac altceva cu ei decat sa dau cate 100 de lei pe o pensula (asa cum ai concluzionat si tu) :)
    Urmatoarele mele achizitii eBay cred ca vor include cu siguranta aceste pensule (si pe celelalte pe care le-ai recomandat - copie dupa Real Techniques).Inca o data, multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica, placerea e de partea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare incredibil ca ai dat 20 de lei pe 5 pensule. Daca sunt si bune atunci e cu atat mai mare surpriza. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne poti recomanda un seller ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabriela, ebay e plin de comori daca ai rabdare sa cauti :)

    oana, am scris si in postare ca nu mai stiu de la ce vanzator am cumparat, deci nu pot sa recomand pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sigur ca daca stai si cauti si te interesezi din mai multe surse, ai sansa de a scuti banuti frumosi, iar calitatea produselor sa fie ok.Imi place aspectul lor si manerul mi se pare clasic, dar elegant.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adina, cu calitatea mergi la noroc ... ca n-ai de unde sa ai o garantie :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia dragă, pensulele arată foarte drăguț, să le folosești cu multă plăcere. Prețul a fost foarte avantajos, iar dacă ești și mulțumită de ele înseamnă că ai făcut o afacere super-bună.
    Eu niciodată nu am avut pensule foarte bune, deși mereu mi-am luat doar cu peri naturali. Poate pentru că nu sunt o expertă în machiaj :))

    Pupici,

    Catalina

    Post nou: http://ebonyvintage.blogspot.ro/2013/10/ootd-my-new-striped-sweater.html

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte dragut arata :D sa le folosesti cu mult drag :)

    RăspundețiȘtergere