Oferta saptamanii (13)

4.10.13

Au trecut aproape patru luni de cand am scris o postare de genul asta, insa in ultima vreme am tot vazut oferte interesante si tentatii multe si am zis sa nu sufar singura.

feelunique.com implineste 8 ani, asa ca toate comenzile de astazi beneficiaza de reducere de 12% (codul este 8TODAY) - daca va tenteaza Miracle Complexion Sponge de la Real Techniques sau Color Tattoo de la Maybelline - pretul cu reducere este 4.39 lire, insa pe site gasiti o gramada de alte produse interesante (pe mine ma tenteaza Fit Me Concelear de la Maybelline si niste produse de la John Frieda).

Cei de la Strawberry m-au innebunit cu ofertele lor - chiar daca n-am cumparat nimic in ultimele saptamani, nu rezist sa nu ma uit pe site zilnic. Asa am facut si astazi si am vazut pudra bronzanta de la YSL cu reducere de 73% ... zilele trecute m-au tentat cu niste parfumuri ... si tot asa.

Cand am dat comanda pentru pensulele Real Techniques pe MKS m-am tot uitat si la cele de la Eco Tools, am pus in cos, am scos si tot asa ... dar inca ma mai gandesc la Bamboo Face and Body Brush. Am vazut ca au si cateva produse noi de la Sleek: paleta Romance si cateva palete de rujuri.

Cei de la Matar au o gramada de oferte interesante pe site, am vazut botine cu preturi incepand cu 39 ron, au adus o colectie noua de cizme tip UGG si am vazut si o multime cu genti. Transportul este gratuit la toate comenzile de peste 149 ron si livrarea se face in 24 de ore de la comanda. 

Daca sunteti in cautare de carti, Nemira oferta pana in 7 octombrie o reducere de 50% celor nascuti in luna octombrie, iar cei de la Elefant au o gramada promotii zilnice si niste reduceri destul de mari pe site. De cand a venit frigul am inceput sa citesc mai mult, asa ca m-am tot uitat pe siteurile lor in cautare de idei.

iHerb are o oferta interesanta toate luna octombrie: transport gratuit (DHL Global) la toate comenzile de peste 40 dolari, iar comenzile de peste 60 dolari beneficiaza de o reducere de 10%. Daca sunteti la prima comanda puteti beneficia de o reducere de 10 dolari la comenzile de peste 40 dolari (5 dolari pentru cele cu valoare mai mica) - linkul de mai sus contine deja codul de reducere.

P.S.: nu uitati de oferta Yves Rocher de care v-am spus aici - mai ales daca va place Moment de Bonheur

6 comentarii

  1. Ce de oferte :)
    Apropo de pensule, nu le-am incercat pe cele Real Techniques, dar am Ecotools luate de pe iherb. Le folosesc pentru fard, anticearcan, pudra, iluminator, blush. Am luat doua seturi si am de toate felurile. Calitatea e f.buna, se ia suficient produs pe ele, nu a cazut nici macar un fir de la nici una. Nici macar cand le-am spalat. Eu zic ca merita toti banii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Elle, asa citisem si eu ca sunt bune - eu nu am nevoie de alte pensula, dar curiozitatea asta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. O gramada de oferte...Cei de la Matar ma innebunesc si pe mine cu ofertele si promotiile lor.Cand mi-am cautat eu botine, nu mi-a placut nimic de la ei, acum mi-am luat, iar daca intru la genti, incep sa sufar rau de tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna :) De ceva timp m-am abonat la site-ul tau si ma inspiri asa de dimineata, deci la cafea, e locul preferat unde intru prima data :)
    Acum m-ai omorat cu ofertele :)) si am o intrebare :D Cum comanzi de pe site-urile care nu au magazine online in tara, ma refer legat de costuri si transport? Merciii :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Adina, cateodata n-ai ce sa iei si alte dati nu te poti hotari :))

    Paula, ma bucur ca-ti place blogul ... nu am inteles exact intrebarea ta, fiecare magazin trebuie sa aiba taxa de transport afisata si de asemenea modalitatile de plata acceptate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am fost destul de atenta, am descoperit intre timp. Multumesc si felicitari pentru inspiratie :)

    RăspundețiȘtergere