L'Oreal Lash Architect 4D Mascara

11.10.13

Nu stiu daca stiti dar in ultima perioada cei de la Okazii au tot dezvoltat partea de Fashion & Beauty astfel incat s-a ajuns astazi la peste 500.000 de produse (articole de incaltaminte si imbracaminte, cosmetice, parfumuri, ceasuri, bijuterii, etc.), multe dintre ele cu discount-uri exclusive de la parteneri (Andreea Raicu Shop, Skinmagia, The Body Shop, ELF si multi altii au deschis magazine pe okazii tocmai pentru ca au vazut posibilitatile pe care le ofera).

Eu cumpar si vand pe okazii de multi ani, de multe ori am cumparat de la vanzatori persoane fizice produse pe care nu le gaseam in Romania sau care pe okazii se gaseau la preturi tot mai mici, in ultima vreme am vazut insa o gramada de magazine care aleg sa vanda asa din cauza numarului mare de vizitatori si care ofera preturi mult mai bune decat in cazul magazinelor fizice.

Este cazul si celor de la original_brand de la care am luat doua produse - despre unul dintre ele vreau sa va povestesc astazi si anume mascara Lash Architect 4D de la L'Oreal (Black Lacquer) pe care o folosesc de saptamana trecuta si-mi place.


Peria este subtire si inclinata astfel incat imbraca foarte bine genele si este si usor de folosit (nu cred ca vreuna dintre noi nu a reusit performanta sa ajunga cu mascara peste tot cand peria este una mare - eu am comis-o, si nu doar o data), alungeste, da volum si textura genelor ("vinovate" sunt fibrele - este ideala pentru cele cu gene rare si subtiri).


Pretul in magazinul de pe okazii - 35 ron (il gasiti aici), iar in magazine ajunge pana la 70 ron si asta este doar un exemplu de ce diferente de pret puteti gasi. Voi cumparati de pe okazii? Ce experiente ati avut pana acum?

Singurul lucru care nu-mi place la aceasta mascara (si in general la cele de la L'Oreal) este ca nu a venit sigilata - asa sunt toate, inclusiv in magazine. Mi-as dori ca cei de la L'Oreal sa schimbe acest lucru pe viitor.

Ati incercat aceasta mascara? Cum vi se pare?

6 comentarii

  1. Nu vin sigilate, asa e, dar la orice rimel nesigilat iti poti da seama la capatul tubului daca are sau nu urme de rimel. Nici cele de la Estee Lauder sau Lancome nu sunt sigilate, sunt doar ambalate in cutie. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, nici Chanel nu le sigileaza, oricum nu-mi place nici de ei :)) Se vede, dar nu despre asta era vorba .. ci ca ar putea sa schimbe ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  3. inainte petreceam foarte mult timp pe okazii si am avut noroc de multe hainute si incaltari ieftine cumparate la licitatie. despre cosmetice, am cumparat o trusa bourjois sh suuper tare la un pret foarte mic , si un fdt de la o firma foarte buna, aparent parea original, dar dupa consistenta se vedea ca nu e ok, si plus ca era exagerat de deschis. cu toate astea imi inspira incredere site-ul si de fiecare data cand am nevoie de ceva mai intai arunc o privire pe acolo, e ff buna treaba cu calificativele. mi-ar placea sa vad ce ai de vanzare Camelia :D ce id ai pe okazii ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-a tentat niciodata sa intru pe okazii sau sa licitez, si poate este mai bina asa, ca nu ma mai opream :))).Sa te bucuri de mascara, are un pret bun si cei la L'Oreal nu dezamagesc de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma intreb oare ce ar fi daca lumea nu ar mai sta zi de zi sa se faca frumoasa.
    Daca s-ar rezuma doar la chip, am fi mai frumosi sa nu?
    P.s am niste posete care as vrea sa le vand pe ocazii, crezi ca s-ar merita oare?

    RăspundețiȘtergere
  6. Simina, sunt produse de la munca, nu ale mele personal :)

    Adina, okazii nu se compara cu ebay, nu cred ca poate sa trezeasca asa multe dorinte :)

    Madalina, nu cred ca are vreo legatura ce produse folosesti, important este cum te simti tu - poti sa folosesti cele mai scumpe produse, daca sufletul e putred tot se vede. Depinde de pret si de calitatea lor, nu am cum sa-ti raspund.

    RăspundețiȘtergere