CHI Silk Infusion

17.10.13

Nu cred ca nu ati auzit de faimosul Silk Infusion de la CHI pana acum, a fost laudat si mega laudat pe multe bloguri ... eu am vreo patru produse asemanatoare acasa, dar ma tot manca undeva (ca sa ma exprim frumos) sa vad ce face produsul asta si daca chiar e asa minunat. Asa ca Ramona mi-a trimis intr-o sticluta putin sa-l incerc, mi-a placut, asa ca atunci cand a fost la oferta pe Strawberry l-am cumparat si l-am impartit cu o prietena.


Il folosesc cand si cand (alternez cu restul uleiurilor pe care le am - pentru ca in final asta e, un ulei tratament pentru par care nu contine alcool si care promite sa protejeze parul si sa-l intareasca) si-mi place, dar nu pot sa zic ca daca nu l-as mai avea ar fi vreo mare nenorocire. I-am acordat si o perioada de exclusivitate (n-am folosit nimic altceva) sa vad daca se intampla ceva spectaculos, insa nu am vazut nimic deosebit fata de efectele obtinute de la folosirea ocazionala.

S-ar putea ca mirosul sa nu placa tuturor (este un miros destul de puternic, mie imi aminteste de mirosul unui aftershave) si nici ideea de a turna cateva picaturi in palma, sa le incalzesti putin si dupa aia sa aplici pe varfuri (eu trec palmele pe toata lungimea parului la final) sa nu atraga foarte tare, pe mine nu ma deranjeaza - am incercat diverse metode si in timp mi-am dat seama ca pentru mine ideal este sa aplic produsul pe parul uscat (daca nu ma usuc la par il aplic cand e aproape uscat, daca folosesc uscatorul il aplic dupa ce am terminat).

Nu simt ca a reconstruit ceva la parul meu (insa nici nu avea ce sa faca pentru ca nu am parul degradat - daca l-ati folosit si a ajutat cu problema asta astept sa-mi spuneti in comentarii), imi lasa parul matasos, insa nu am observat vreun luciu care sa ma uimeasca si nici nu simt ca-mi domoleste parul rebel (zulufii sunt la locul lor).

Imi place, il folosesc cu placere, dar nu este un produs fara de care sa nu pot trai.

Voua cum vi se pare?

11 comentarii

  1. Si eu am fost foarte curioasa de acest produs , pana cand am vazut o oferta la tine pe site.....cred ca 25%reducere pe Beautyspell, sau ceva de genul...si atunci mi-am cumparat varianta la 50 ml, dar si samponul . Imi plac foarte mult amandoua,dar trebuie sa-ti spun ca la inceput m-a deranjat foarte tare mirosul, nu l-am suportat....(e un miros masculin parerea mea) dar cu timpul m-am obisnuit si acum nu mai am nicio problema .
    Cu ceva timp in urma a aparut si oferta pe Strawberry si l-am cumparat intr-o cantitate mai mare la un pret foarte mic...Si acum sa vezi faza ......consistenta celui care l-am luat de pe Strawberry este mult mai apoasa decat consistenta celui luat de pe BeautySpell...mi se pare foarte ciudat, ce parere ai de acest lucru ? Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. cam acelasi lucru il simt si eu...
    Dar astept sa mai consum din el si apoi ii fac review :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceeasi parere ca si a ta numai ca mie mi-l pleosteste mai mult iar eu sunt dispe dupa volum :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Anamaria, eu n-am vazut nici o diferenta intre cele doua - cel trimis de Ramona era luat tot la oferta de care ai zis tu de pe Beautyspell :)

    Meg, eu n-am vazut vreo diferenta in timp, sunt curioasa daca tu o sa vezi :)

    Federova, incearca sprayul de la John Frieda de care am scris - ajuta mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar am uitat sa te mai intreb de el :)
    la fel e si la mine. miros ca de aftershave si inafara de par mai matasos, n-am observat nimic.
    l-am aplicat si pe par umed, uscat, doar pe varfuri, pe toata lungime - nimic in mod deosebit.
    mai mult mi-a placut balsamul :D

    Anca S.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu il folosesc dupa fiecare spalare si vanez o oferta pentru a-mi reface stocul. Imi pare rau ca am ratat-o pe cea de pe Strawberry. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare un produs ok, cu beneficiile lui, insa nu ceva care sa ma faca sa spun wow!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut si eu cateva mostre si am exact aceeasi parere. Eu am un ulei asemanator de la avon care face fix acelasi lucru asa ca am zis ca mai bine economisesc niste bani si nu l-am cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anca, eu n-am folosit nici acum balsamul, bine ca mi-ai amintit :)

    TheMay Day, sigur o sa fie de Black Friday la oferta pe vreun site si profiti atunci.

    Adina, nu e nimic wow la el. :)

    Claudia, vezi ca este o oferta la 14 ml in Pink Box-ul de luna asta.

    Gabriela, ai perfecta dreptate :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu il am, o sticla ca a ta, o folosesc de un an si cateva saptamani. Mi se pare absolut extraordinar pentru parul meu, luceste si il disciplineaza foarte mult fata de starea naturala. In plus, de cand il folosesc ma tund doar de nevoie, ca mi se strica forma tunsorii, dar varfurile sunt mult mai sanatoase decat inainte. Eu sunt impresionata si-l iau peste tot cu mine. Ce-i drept, n-am incercat altceva decat uleiul Avon cu capac verde, acum nici nu ma tenteaza sa-l schimb.

    RăspundețiȘtergere