VO5 Gloss Me Smoothly

2.8.12

Va povesteam acum cateva saptamani ca mi-am luat (16,50 ron) dintr-un magazin care aduce produse din Germania si Anglia un set - sampon si balsam - de la VO5 si ca la prima utilizare mi-au placut la nebunie cele 2 produse (gasiti aici primele mele impresii). Au trecut saptamani bune de cand le folosesc si pot sa spun ca din tot ce-am incercat in ultimii 2-3 ani, Gloss Me Smoothly este exact ceea ce are parul meu nevoie.


Imi place ambalajul (sticle de 250 ml, lucioase, culori vesele, usor de manevrat - m-au "obosit" recipientele mari pe care le-am folosit in ultima perioada), ador mirosul (o combinatie de iasomie si floare de portocal - miros ce ramane in par 2-3 de la spalare, mi s-a intamplat de mai multe ori sa am parul prins si in momentul cand l-am desfacut persoana de langa mine sa-mi spuna ca imi miroase parul foarte frumos), dar mai ales ador ceea ce fac produsele astea parului meu.

Parul ramane curat si matasos, usor de pieptanat si nu se incurca, nu se rupe, nu este asa rebel ca de obicei (cele cu par cret cred ca stiti despre ce vorbesc), iar senzatia pe care o am cand imi trec mana prin par nu poate fi descrisa in cuvinte.

Daca in momentul asta, ar trebui sa aleg un singur sampon si un singur balsam, cu siguranta aceste 2 produse ar fi alegerea mea. Pretul este mai mult decat bun, iar rezultatul final este ceea ce-mi doresc eu de la niste produse pentru ingrijirea parului. (sunt curioasa daca si cealalta gama - Nourish Me Truly - pe care am primit-o este la fel de buna)

14 comentarii

  1. Foarte interesante produsle si ieftine.Sa le folosesti santoasa!Mi-as fi cumparat si eu,dar nu cred ca am de unde.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Cred ca am mai scris despre magazin pe blog - este in Piata Minis (Titan), este un magazin micut care aduce marfa din Germania si Marea Britanie (gen Stock Market)

      Ștergere
    2. Camelia, poti sa-mi spui exact care magazin din Minis? Acolo stau parintii mei si as putea sa mi-l iau si eu.
      Multam' fain!

      Ștergere
    3. Este unde era inainte ceasornicaria - sus spre Posta.

      Ștergere
    4. Cand ma duc la ai mei o sa fac si o reconstituire ... gasesc eu ca intre tutungerie si posta nu sunt multe magazine. Multam fain, inca o data!

      Ștergere
  3. Camelia, poti te rog sa imi spui de unde ai achizitionat aceste produse? As fi interesata si eu... multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Piata Minis - este un magazin micut, daca vrei detalii exacte unde este, ti le dau pe mail.

      Ștergere
  4. De cand ai scris prima data de ele, eram tentata sa le incerc, dar acum, dupa ce am citit si postare asta sigur o sa le caut.
    Sper sa aiba si variante pentru par drept:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultima data nu mai aveau decat 2 game, inainte au avut vreo 4.

      Ștergere
  5. Oare comenzi on line se pot face? Aveti idee?

    RăspundețiȘtergere
  6. Par chiar faine, mai ales, ca ai spus ca persista mirosul. Eu folosesc CHI si sunt super, iar mirosul ramane cateva zile in par, desi sunt fumatoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. am vazut azi samponul in magazinul Stock Market de la Piata Muncii....momentan "testez" Pantene, dar cu siguranta data viitoare il cumpar :x

    RăspundețiȘtergere