Tuns, vopsit si coafat la Ellegance Salon

14.6.12

Trebuia sa scriu postarea asta acum cateva saptamani, dar m-am luat cu altele si am tot amanat, dar cautand ieri niste informatii pe un site de reduceri, am vazut o alta oferta de-a lor si mi-am amintit ca mi-au spus fetele de acolo ca tot timpul au oferte, asa ca m-am gandit sa va scriu despre experienta mea la salon in caz ca va tenteaza vreo oferta si nu stiti daca s-o cumparati sau nu. (am facut si niste poze dupa ce m-am tuns, insa nu reusesc sa le gasesc - nu stiu unde le-am salvat)

Am ajuns la acest salon dupa ce am cumparat un voucher la un alt salon (pe care nu l-am gasit desi aveam programare facuta cu cateva saptamani inainte - salonul se mutase si nu anuntase, a durat ceva pana mi-am recuperat banii, dar i-am recuperat) si am ales Ellegance Salon pentru ca era aproape de mine (Bd.1 Decembrie, inainte de intrarea la Auchan Titan) si pentru ca oferta mi s-a parut foarte avantajoasa. Am platit 49 ron pentru vopsit + tuns + spalat + coafat.

Cea care s-a ocupat de mine a fost Mirela, pe care o recomand fara nici o ezitare si care m-a castigat de clienta. Am ajuns la salon cu un par foarte lung (trecea lejer de mijloc), netuns de ceva vreme (2 ani as zice, sa nu faceti ca mine), dar sanatos si ingrijit si cu niste fire de par alb care imi chinuiau existenta.

I-am spus Mirelei ca vreau sa ma vopseasca un negru intens cu reflexe albastrui daca se poate, i-am spus ca vreau sa renunt la o parte buna din par, dar sa plec de acolo tot cu parul lung si i-am spus ca in ultimii 2 ani nici o vopsea nu mi-a rezistat pe firele albe de par.

A combinat un tub de Londa si unul de Igora si imi amintesc ca a spus ca o sa foloseasca un oxidant de 3,5 pentru a se mentine culoarea pe firele albe. Dupa vopsire, m-a spalat si mi-a aplicat o masca si ulterior m-a tuns. M-a intrebat ce vreau sa-mi faca si cum parul meu era destul de scurt i-am zis ca vreau bucle (parul meu fiind ondulat natural) si sa foloseasca niste spuma si atat. Mi-a zis ca ar vrea sa ma usuce cu peria si sa nu foloseasca nici un produs, ci doar sa-mi dea o forma si am fost de acord.

Si aici s-a intamplat minunea - desi ii venisera 2 clienti la liber (sa nu uitam ca eu m-am dus cu voucher si salonul a luat doar o parte din cei 49 ron care nu stiu daca au acoperit nici vopseaua folosita - cele care ati lucrat cu firme de reduceri stiti despre ce vorbesc), s-a ocupat de mine pana la capat, fara sa se grabeasca si fara sa faca ceva de mantuiala. Pana nu mi-a asezat fiecare suvita asa cum a vrut nu m-a lasat sa ma ridic de pe scaun. Si cand m-am ridicat (dupa ce a folosit la final fixativ) am fost incantata de rezultat. Parul meu era de un negru stralucitor, foarte matasos si statea atat de bine incat nici mie nu-mi venea sa cred.

Putinele au fost datile cand am renuntat la peste 20 cm din par si sa plec incantata de la un salon. Toata lumea mi-a zis ca imi sta foarte bine si chiar si la 2 saptamani dupa vizita acolo, am primit complimente cat de bine arata parul si ce frumos straluceste. 

A trecut mai bine de o luna de cand m-am vopsit si firele albe si-au facut aparitia pentru ca parul meu creste foarte repede, insa sunt la fel de incantata de experienta avuta acolo si luna viitoare planuiesc o noua vizita la Mirela. N-am incercat celelalte servicii, insa puteti gasi detalii pe siteul lor.

3 comentarii

  1. Am vazut si eu oferta insa nu stiam nimic de salon si nu am riscat. Ms ca ai scris de el. Sa-ti fie de bine! Tare as fi vrut sa vad si poze...daca le gasesti ar fi marfa sa le adaugi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte aproape si de mine salonul, il voi tine minte! Eu am cumparat weekend-ul trecut un voucher similar, dar fara vopsit, si sambata am programarea, abia astept :) Sper sa ies de acolo la fel de incantata precum ai iesit tu de la Ellegance.

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am dat un Like pe Facebook pentru aceasta angajata. Ca si Alina as fi vrut si eu sa vad o poza.

    RăspundețiȘtergere