Ramble de duminica

3.6.12

E o duminica ca oricare alta ... poate un pic mai calduroasa decat cele de pana acum, dar atat ... aseara am iesit la o terasa cu o prietena si am venit tarziu acasa asa ca azi am dormit mai mult decat o fac de obicei si "functionez" mai greu ...

Am iesit mai devreme din casa si m-a lovit valul de caldura, insa prefer caldura ploilor din ultima vreme ... m-am jucat putin cu Bella si vroiam s-o scot la o plimbare in parc, dar n-are chef nici ea, si, sincera sa fiu, nici eu n-am chef. M-am gandit sa fac niste poze pentru urmatoarele postari, dar n-am chef nici de asta, asa ca vor ramane in asteptare.

Asa ca tot ce fac acum e sa stau tolanita in pat, la racoare si sa ascult muzica. Mai tarziu o sa ies sa beau un pahar de vin si a trecut si weekendul asta.

Voi ce faceti?

5 comentarii

  1. buna
    si eu m-am bucurat de vremea frumoasa de afara.astazi o mica plimbare , o vizita scurta si apoi acasa la tv, la o carte buna.In mare odihna .o seara placuta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul e ca duminica ta ar fi fost ceea ce mi-as fi dorit si eu. In schimb, a trebuit sa fiu sociabila.
    Si totusi, foarte dragut postul tau...random si foarte linistitor. Pentru ca eu cred ca iti inteleg starea ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am fost pe la parintii mei, am facut un gratar, am luat masa in aer liber, iar apoi am fost cu totii pe stadion la meci, unde baietii nostrii au luat Cupa, am sarbatorit, am alergat, am ascultat muzica, am mancat mici si am baut cate ceva, iar apoi acasa si somn... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Camelia!
    Iti urmaresc cu placere blogul!
    Sa ai o zi frumoasa!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca desi e vara, prefer sa stau in casa si sa ma odihnesc dupa o saptamana dificila de lucru.

    RăspundețiȘtergere