Cadouri de ciocolata

12.6.12

Acum 2 saptamani am fost la Caransebes. Am plecat sambata dimineata si duminica seara eram inapoi, am condus aproape 1000 km, m-am intalnit cu nepoata'mea (pe care n-o vazusem de aproape 3 ani), m-am dat in leagan si am visat cu ochii deschisi, am petrecut ceva timp (putin, dar macar a fost) cu varul meu si m-am intalnit cu Choco. Am stat mai bine de 2 ore impreuna (desi am zis ca doar ne vedem foarte scurt pentru ca eu eram contracronometru) si am vorbit pana am obosit.

Am primit multe cadouri dulci (biscuiti, bomboane, cozonac, ciocolata - nu trebuie sa va mai spun ca ciocolata cu menta e inca in top, nu?), dar nu puteau sa lipseasca niste accesorii facute de mana ei, asa ca pe astea vreau sa vi le arat azi. A mai existat o bratara (in stilul Shamballa) pe care insa mi-a "furat-o" mama si o poarta.




Toate imi plac foarte mult (bratara cu cristale Swarovski bleumarin are o semnificatie aparte) insa preferata mea e bratara rosie, pe care de cate ori am purtat-o, am fost intrebata de unde o am. Si de cate ori o port imi da o stare de bine pentru ca stiu ca a fost facuta din inima si special pentru mine, la fel cum mi s-a intamplat si cu celelalte cadouri primite.

Amintiri dulci ...

4 comentarii