Azi imi place ... Revlon ColorStay Mineral Lipglaze Forever Fig

19.6.12

Dupa cum am mai spus si in trecut imi plac produsele pentru buze de la Revlon si cand Ioana (care se ocupa de blogul cosmeticerevlon - va sfatuiesc sa aruncati o privire, o sa gasiti produse Revlon la preturi foarte bune) mi-a propus sa-mi trimita un gloss sa-l incerc am spus da fara sa ezit pentru ca stiam ca va fi un produs pe gustul meu. Si nu m-am inselat. Nuanta Forever Fig din gama ColorStay Mineral Lipglaze imi place la nebunie.



Se aplica foarte usor si nu se strange inestetic. Nu este lipicios si nu usuca buzele. Culoarea este exact ceea ce se vede in tub (nu sunt sanse sa ai surpriza sa cumperi ceva si sa descoperi altceva cand il aplici) si rezista cateva ore bune (3-4 ore cand am si baut ceva in aceste ore). Estomparea culorii se face treptat, astfel incat aspectul este tot timpul unul natural.

Nuanta Forever Fig as inclina sa spun ca este mai potrivita pentru toamna, insa asta nu m-a impiedicat s-o port cu placere si in zilele astea calduroase si cred ca ar arata fenomenal cu o piele bronzata.


Ati incercat glossurile ColorStay? Cum vi s-au parut? Aveti vreo recomandare?

5 comentarii

  1. am incercat,imi place,dar eu sunt cu rozuri.puuuuuuuuuuuup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am Infinite Rose, e ceva mai deschisa si parca putin mai sidefata. Cred ca e cea mai faina culoare din cate am avut, l-am folosit si la nunta, asa mult mi-a placut. Pentru ca era pe terminate, l-am comandat de afara (prima data l-am avut de pe un blog).

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu am nuanţa asta şi-mi place formula şi culoarea dar având pielea albă nu-mi stă prea grozav cu el

    RăspundețiȘtergere