Sa ne amuzam putin ...

30.9.11

Am tot vazut cat de amuzante sunt cautarile care aduc anumiti cititori pe bloguri si am decis ca n-ar fi rau sa vad si eu cum ajung oamenii la mine si ce anume cauta. Asa ca am alocat ceva timp si am "studiat" statisticile astfel incat sa pot sa ofer informatii "corecte" si niste raspunsuri si mai corecte cautarilor.

Ma tot gandesc ce "este perfect dupa o zi grea de munca" si nu-mi vine in cap decat un masaj, o baie fierbinte si un pahar de vin rosu (raspunsul meu e influentat de toamna care da semne de nerabdare), dar ma gandesc ca as putea sa schimb vinul rosu cu un ceai, nu stiu ce fel de ceai  ca nu ma pricep la ceaiuri, dar poate impreuna gasim unul din "ce ceaiuri ajuta la albirea tenului?" si astfel rezolvam si problema omului care se intreba care o fi mai bun.

De la masaj si baia fierbinte mintea imi fuge usor si ma gandesc "cine te-a iubit mai mult decat mine?" si ajung in impas. Poate daca ma iubea asa mult ... ramanea langa mine sau poate inca cauta "ce firme de curierat exista in malaezia" sau poate l-au tentat mai mult niste "jocuri cu paula si corina". Sau poate cauta inca raspunsul la "cum sa sochez o fata" si cand il va gasi va gasi "imaginea sufletului meu cu baloane" si atunci o sa se intrebe "ce mesuri mai exista pe numele de camelia". Si daca o sa afle raspunsul o sa exclame socat "m-a prins mama = bataie" si o sa fuga departe si o sa incerce iar sa caute; de data asta insa "lucruri care seamana cu cifra 2"!

Nu stiu daca va gasi acele lucruri sau va afla vreun raspuns, dar sunt sigura ca o sa-si puna marea intrebare "cel mai important lucru dupa care ma ghidez in viata?" si sper din tot sufletul "adidasi violet cu verde" sa nu fie raspunsul corect. As prefera sa-mi spuna ca problema este "apa bauta noaptea" pentru ca "vezica plesnea" decat sa ma gandesc ca a participat la o "bataie pentru o programare la salon" si cauta "tratament cand tragi curent la ochi" si se intreaba ce fac cand "ma irit in coltul ochiului exterior" (am presupus ca ochiul interior fusese afectat cand se batuse).

Si daca nici unul din raspunsurile lui nu ma va convinge sa raman "cu fata toata numai zambet" si sa pricep "cum imi dau seama ca papagal se uita la mine", nu-mi ramane decat sa ma intreb din nou "de ce sunt ametita" si mai ales "de ce sunt foarte ametita". Si din nou am sa sper ... ca finalul nu va fi "durere foame moarte" pentru ca tot nu stiu "cum se duce desenul la constatarea amiabila" si nici n-am primit vreo "banana rosiatica" care sa ma scoata din impas.

Dar macar ma declar fericita ca i-am oferit raspuns celui/ celei ce s-a intrebat "ce cadouri se da cand cineva vine acasa dedeparte". Cum nu stiti raspunsul? Buna ziua!

11 comentarii

  1. Super tare!!! ;))..si eu ma intreb ce "jocuri" urmeaza cu Paula si Corina :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, cat am ras!:)) Foarte funny le-ai potrivit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as fi curioasa sa vad ce lucruri seamana cu cifra 2:))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Super funny!
    Mai ales treaba de la final legata de cadouri, Chiar ma intreba cineva de curand pe messenger si am ramas ca trasnita. Eu i-am zis ca in mod normal un om, daca tine la tine, te primeste la fel de bine la revenire chiar daca nu ii aduci niciun cadou.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce curiozitati au unii :) Amuzant si super interesant modul in care ai facut aceasta postare! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu stiu raspunsul la intrebarea despre cadouri. :))

    Un trandafir si o sticla de ceva bun. Sper numai sa nu ajunga un trandafir incleiat. :D

    Super postarea! Mi-a prins bine dupa ziua penibila de ieri si dupa ultimele zile aglomerate.

    Buna seara! Sau noapte buna! :*

    RăspundețiȘtergere