Review: Yves Rocher Rose Galica Lipstick

11.9.11

Am mai scris in trecut ca mult timp nu m-au fascinat rujurile si nici acum nu pot sa zic ca sunt innebunita dupa ele, dar imi place sa am de unde alege cand am chef de ruj … nu m-am aventurat niciodata spre culori puternice, ci raman la rujuri nude (preferatele mele), roz si piersica (apropiate de culoarea buzelor mele).

 
Rujul despre care vreau sa va povestesc astazi este de la Yves Rocher (Moisturizing Cream Lipstick), nuanta 61 Rose Galica, primit cadou cu o comanda. M-am uitat in catalog si pretul este 47 ron pentru 3.7 gr. Descrierea suna cam asa “Nuante pure si satinate. O textura fondanta, hidratanta, cu ulei de susan bio nutritive, acoperire impecabila chiar de la prima aplicare si buze invaluite in nuante sublime, netede si luminoase”.

Ce pot sa zic? Imi place atat de mult incat am facut o alta comanda la YR la care se ofera cadou acest ruj in alta nuanta. Este perfect pentru cineva care vrea un ruj usor de toata ziua, care sa ofere putina culoare buzelor si sa hidrateze. Nu rezista foarte mult pe buze (2-3 ore, cel putin pe buzele mele) insa aplicarea este de vis (aluneca efectiv), miroase foarte frumos (nu stiu sa spun a ce, dar imi place mult), senzatia este de buze sanatoase si voluptoase, care raman hidratate mult timp dupa ce rujul a disparut (dispare usor si uniform, nu are cum sa ajunga sa arate urate, ca alte rujuri).




Nuanta Rose Galica este un roz placut (cu o tenta sidefata, care insa nu se vede si pe buze) – am incercat sa surprind nuanta in poza, dar este atat de “sheer” ca mi-a fost aproape imposibil, o varianta un pic mai roz a buzelor mele si as spune mai degraba ca este o combinatie intre un balsam de buze si un ruj.

Probabil ca n-as plati pretul intreg pentru acest produs cu toate ca imi place foarte mult dar trebuie sa recunosc ca ador senzatia de buze sanatoase si hidratate pe care o am cand il folosesc si daca vor mai fi oferte d-astea la Yves Rocher voi profita de ele.

Ati incercat rujurile din gama asta? Cum vi se par?

7 comentarii

  1. Nu le-am incercat, insa am fost tentata de fiecare data sa comand nuanta asta, insa nu eram sigura cum se vede pe buze. Daca spui ca e sheer, atunci e exact ceea ce caut, multumesc de review :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit nici un produs de make up de la YR pana acum dar nici nu ma tenteaza foarte tare.Nuanta rujului e placuta,sa folosesti cu placere! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am folosit , nu m-a tentat deloc aceasta firma , dar nuanta asta imi place. cateodata am niste idei in cap,umblu si caut o anume nuanta de ruj, chiar daca nu imi trebuie, tot cumpar. te pup, sa-l folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am facut zilele trecute omanda..si acest ruj vroiam sa i l dau mamei cadou,insa mi ai cam spulberat visele:)) speram sa fie mai pigmentat:((
    in catalog era un roz vibrant chiar:))
    asta e:Dil pastrez eu ,caci si eu prefer nude-urile:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat niciun ruj YR, insa sunt tentante :)... iar aceasta nuanta e chiar faina. Imi place! sa-l folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu folosesc produse de la YR in mod constant cele pt ingrijire: ten (dem, tonic, creme) si corp (geluri de dush, exfoliant,lotiuni.
    Ce folosesc mai rar ar fi fondul de ten care e f cremos si acopera destul de bine si pudra pt ten e super mai ales ca si miros si se aplica usor datorita buretelului pe care il are. fardurile sunt ok si persista in jur de 4 -5 ore, cu un rimel am avut probleme, avea mereu peria prea incarcata, rujurile sunt ok, imi plac asa cremoase, i-am luat si mamei unul in schimb nuanta nu prea i-a placut dar nu ar fi primul ruj cu care pateste asa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Te invit sa participi la concursul pentru bloggeritele de beauty organizat pe Fabuloasa.ro, incepand cu 21 septembrie! Poti castiga un set de dermatocosmetice! Succes!
    http://www.fabuloasa.ro/2011/09/21/concurs-cum-iti-mentii-tenul-curat/

    RăspundețiȘtergere