Review: Paula's Choice 2% BHA Liquid

29.9.11

Mi-a luat mai bine de 5 luni (de cand am inceput sa-l folosesc) sa pot sa scriu un review despre acest produs. Puteti gasi aici postarea cu primele mele impresii si ce am avut atunci de spus despre produs. Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, insa acum pot sa spun concret ce a facut acest produs pentru mine.


Modul de aplicare la care am ramas este tamponarea cu degetele (mi se pare cea mai buna metoda si cea mai economica tinand cont de tipul produsului). Il folosesc de 2 ori pe saptamana (au fost si saptamani cand l-am folosit o singura data) si cred ca am consumat cam o treime din sticla, deci din punctul asta de vedere pretul nu mai pare asa pare.

Nu am vazut schimbari majore in ceea ce priveste rosaceea, pori sau zonele uscate ale tenului meu. Insa ceea ce a schimbat si aici trebuie sa ii recunosc meritul este faptul ca nu mi-au mai aparut cosuri. Stiti ca in trecut ma "vaitam" ca periodic ma trezeam pe maxilar cu cate un cos urat si mare, sub piele, care se vindeca foarte greu (am dat vina pe catei, pe mine ca am prostul obicei sa-mi ating fata cu mainile, pe hormoni, insa nimic nu mi-a rezolvat problema).

De cand am inceput sa folosesc 2% BHA Liquid nu am mai avut niciodata problema asta. Rar de tot (in acea perioada a lunii) m-am mai trezit cu vreun cos micut pe frunte sau pomete, insa in 2 zile se vindeca si nu ramanea nici un semn. Si asta e meritul acestui produs (tenul meu este mai luminos si catifelat, insa nu pot garanta ca este tot gratie acestui produs pentru ca am incercat si alte produse despre care am sa scriu pe viitor).

Nu o sa dau sfaturi daca merita sau nu cumparat (depinde de fiecare ce asteptari are de la un produs si cati bani este dispus sa cheltuie pentru asta), insa, in ceea ce ma priveste, m-a scapat de o mare problema si anume de cosurile sub piele care imi apareau cand si cand.

Stiu ca unele dintre voi si-au luat acest produs la recomandarea Corinei (care va reveni din luna octombrie - asta pentru cele ce ii duceti dorul). Cum vi se pare? V-a ajutat?

13 comentarii

  1. Eu il comand azi, sper sa se impace bine si cu tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca spui ca te-a ajutat in privinta acneei, atunci e perfect! inseamna ca scopul sau a fost atins si ca a meritat investitia.;) Multumim pentru informatii!

    ps: Ma bucur sa aflu de intoarcerea Corinei.:) Multe lucruri interesante si utile posta!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu il folosesc de o luna, o seara da una nu. in prima saptamana tenul meu a aratat ingrozitor extrem de uscat si cu mici cosulete. apoi si-a revenit, a devenit mai luminos si catifelat. insa nu m-a scapat de punctele negre, pe deasupra am impresia ca imi apar tot mai multe. iar eu nu pot sta blanda si mereu umblu la ele...in momemtul de fata tenul iar arata rau..stiu ca undeva e vina mea ca imi tot ating fata dar exfoliantul asta pretinde ca te scapa de punctele negre. parerea mea e ca nu o face

    RăspundețiȘtergere
  4. Ada, ce am avut eu nu era acnee, nu asta am afirmat, ci ca m-a ajutat in privinta cosurilor care imi apareau pe maxilar (un cos mare si urat care se repeta in aceeasi zona nu reprezinta acnee, ci are alte cauze). Dar probabil ca ajuta si in cazul acneei, asteptam alte pareri sa vedem ce si cum.

    Agnes, nu te scapa de punctele negre, ai dreptate - ai incercat plasturi?

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu am puncte negre pe nas, mi se fac pe lateralele obrajilor ciudat stiu, dar am citit ca si asta e un fel de acnee. ma rog o sa-l folosesc pana se termina dar sigur nu il voi mai cumpara. in schimb imi plac foarte mult alte produse de la Paula

    RăspundețiȘtergere
  6. Revine Corina??? Nu-mi vine sa cred, ma bucur enorm de mult, imi place tot ce scrie, am invatat multe de la ea...
    Cat despre acest produs ce sa zic?! Inca mi-l doresc dar tre' sa mai astept pana la achizitionarea lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine m-a scapat de punctele negre si de niste cosuri (un fel de noduli sub piele) care imi apareau pe maxilar si intr-o zona pe frunte.
    Mi-ai dat o veste excelenta cu intoarcerea Corinei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru punctele negre, s-ar putea sa fie eficient Retin-A ...dar iti trebuie rabdare. Nu o sa vezi rezultate dupa 1 sapt.

    RăspundețiȘtergere
  9. de foarte mare ajutor review-ul tau. intentionam sa-mi iau si eu produsul asta, insa acum m-am razgandit. eu am probleme cu porii si oarecum cu punctele negre.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu folosesc varianta lotiune cu rezultate foarte bune. Intr-adevar cosurile sunt mai rare si mai anemice, dispar fara urme. Consider produsul o investitie!
    Ma bucura tare mult vestea legata de Corina :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @Agnes, nu cred ca intr-o luna te va scapa ceva de puncte negre. Eu il folosesc de cateva luni, si mi s-au diminuat considerabil, pe frunte nu mai am decat pe barbie si in jurul nasului dar se vad fff greu de cand ma dau cu BHA (eu am lotiune). Deasemenea trebuie sa iei in considerare toata rutina ta zilnica, degeaba folosesti BHA pentru puncte negre daca folosesti o crema nepotrivita tenului care are emolienti sau irita sau contine tot felu de chestii care blocheaza porii. Daca vrei sa scapi de puncte negre, sau cosuri iti trebuie o rutina intreaga, un singur produs nu poate face minuni.

    RăspundețiȘtergere