Ramble & Intrebare

21.9.11

Trec printr-o perioada foarte agitata din toate punctele de vedere si asta se simte in toate aspectele vietii mele. Nu s-a intamplat nimic deosebit si in acelasi timp nimic nu este cum trebuie. Am nevoie de ceva, dar nu stiu ce este acel ceva. Insa simt o lipsa acuta, un dor, simt un gol ... nu stiu sa-mi explic ce se intampla, nu stiu de unde a pornit totul, nu stiu care este solutia, nu stiu care va fi finalul sau unde va fi, stiu doar ca mi-e dor ... de ce, de cine habar n-am.

Nu gasesc alinare in nimic, ma incearca acelasi sentiment de neputinta si simt acelasi nod in gat indiferent de ceea ce incerc sa fac. Orice moment de bucurie e scurt si dupa ... tristetea ma loveste si mai adanc si cu si mai multa putere ... fara vreun motiv aparent.

Prin urmare stau foarte prost cu somnul (am avut nopti - daca le pot numi asa - cand am dormit maxim 2 ore) si intrucat rabdare n-am sa stau in pat si sa ma intorc pe toate partile, ma uit pe net la seriale, am citit, am incercat sa fac ceva care sa-mi ia gandul de la tristetea mea.

Nu m-a ajutat cu nimic, am dat in plans uitandu-ma la seriale (rad acum cand scriu asta, dar in momentul respectiv nu a fost amuzant), mi-am cladit o lume a mea in vis, am evadat si ... am revenit la tristete.

Cum despre produse de make-up nu am nici un chef sa scriu, desi am cate ceva de spus, vroiam sa va intreb ce parere aveti daca as scrie parerea mea personala despre un anumit serial/ personaj/ carte/ orice alta nebunie care imi trece prin cap. Si nu vorbesc despre un review al unui serial, ci despre perceptia mea despre ce se intampla si cum ma "afecteaza" pe mine direct.

Pareri?

15 comentarii

  1. Scrie despre orice iti place tie. Si spune-ne cum te putem ajuta sa treci peste aceasta stare.

    Sa ai o zi frumoasa si plina de soare,
    Flori

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt convinsa ca daca o sa faci astfel de postari o sa treci mai repede peste starea asta si oricum asta este blogul tau si poti sa scrii despre tot ce intereseaza sau tot ce-ti vine in minte.
    Eu oricum iti citec blogul si chiar ma intrebam ce s-a intamplat.
    O sa fie bine...umple-ti timpul cu tot ce te face fericita...sau macar mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am aceeasi stare dar macar la mine se stie cauza. :)
    Din partea mea (si cred ca a multora dintre noi, cele care te citim) poti sa scrii despre ce iti place tie. E "spatiul" tau, iar cine vrea sa citeasca, citeste, cine nu, sare peste postarile care nu i se par interesante.
    Te pup si sper sa-ti revii cat mai repede. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-ar placea sa citesc si astfel de postari pentru ca mi s-a intamplat de multe ori sa citec postarile tale mai personale si mi s-au parul foarte revealing, in sensul ca am descoperit unghiuri noi de a privi lucrurile. Asa ca astept sa ma uimesti din nou!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt in totaliotate de acord cu Just Me, la tine pe blog scrii ce vrei, faci ce vrei, dar sa stii ca unele persoane daca au ceva de comentat vor comenta oricum. Am fost si eu in aceasta postura si iti spun din experienta. Dar asa cum le-am spus si lor: blogul meu este spatiul meu personal, cui nu ii place ce scriu sa nu mai intre.
    Capul sus, va fi bine :*

    RăspundețiȘtergere
  6. sper sa iti revii repede din starea asta. si te rog sa nu te uiti la filme triste sau sa asculti muzica trista pentru ca nu ajuta. in rest, tu ai un stil aparte de a scrie, asa ca orice e binevenit :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur foarte mult ca ai scris despre ce si cum te simti. Inseamna ca esti constienta de starea ta si nu te simti confortabil, iar asta te face sa cauti motivele. Felicitari!
    Sigur nu are legatura cu catelusul ala pufos?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-ar placea sa citesc cum percepi tu anumite carti/persoanaje/seriale sau orice altceva. N-am prea comentat in ultima vreme, dar imi arunc ochii pe aici. :))
    Sper sa treaca starea asta proasta si sa te simti mai bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce nu mergi la un terapeut? Te-ar ajuta sa ai pe cineva cu care sa vorbesti.

    RăspundețiȘtergere
  10. chiar as vrea sa citesc astfel de postari la tine..

    RăspundețiȘtergere
  11. Scrisul m-a ajutat de multe ori sa trec peste pase nefaste asa ca eu te incurajez sa scrii despre ce vrei tu, numai sa scrii :) Cu siguranta voi citi cu mare interes :) Hugs!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu sunt pro astfel de postari. Sper sa iesi curand din aceasta stare, iar daca te putem ajuta cumva spune-ne! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Camelia.
    Eu cred ca ai nevoie de odihna si de o cura de vitamine.
    Pe mine ma deprima faptul ca vara s-a terminat si nu m-am bucurat de ea asa cum ar fii trebuit. Plus ca ma deranjeaza enorm faptul ca ziua s-a micsorat semnificativ si se intuneca atat de repede.
    Sunt schimbari care ne afecteaza pe toti, fara sa ne dam seama, la care mai pui si probleme personale, suparari etc
    Iti doresc sa treci cu bine peste aceasta perioada.

    Iar ca postari, poti scrie ce vrei tu, eu tot o sa te citesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. toti trecem prin asa ceva, cel putin am avut si eu astfel de stari, insa mi-au trecut... fi optimista !!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. stres...stres..stres !incearca sa stai mult in natura !

    RăspundețiȘtergere