Parerea mea despre ... Gossip Girl

24.9.11

M-am uitat la Gossip Girl la inceputul verii si am vazut cele 4 serii in circa o saptamana. Desi primele episoade nu m-au dat pe spate si mult timp nu m-am uitat la el ca ma enerva cata galagie se facuse in jurul acestui serial, nu-mi pare rau ca am facut-o si chiar sunt curioasa ce mai nascocesc pentru seria 5.

Serialul mi-a dat o stare de bine si mi-a amintit de o anumita perioada din viata mea de care uitasem cu desavarsire (nu stiu daca constient sau nu, dar mintea mea nu-si mai aducea aminte sentimente din trecut). Eu asa "judec" un serial/ film - daca reuseste sa trezeasca ceva in mine. Si Gossip Girl a reusit.

Desi multe intamplari/ scene mi s-au parut cam exagerate si reactiile unora din personaje departe de realitate (tinand cont de varsta pe care se presupune ca o au), mi-a placut! Si mi-a placut suficient de mult cat sa dorm doar cateva ore nopti la rand sa vad ce se intampla.

Personajul preferat? Nu stiu cat de previzibil e raspunsul meu, dar ... Chuck! De ce? N-o sa incerc sa explic folosindu-ma de multe cuvinte ca n-as reusi sa explic nimic, o sa spun un singur cuvant si fiecare poate sa interpreteze raspunsul meu in functie de ceea ce a simtit ... energie! 

Cea mai importanta scena (din punctul meu de vedere) si cea care m-a facut sa-mi pun intrebari si sa ma gandesc la lucruri care m-au mai framantat in trecut este cea de mai jos in care Chuck si Blair isi spun "adio". Asadar intrebarea este "a great love or the right love?".

Raspunsul meu e simplu - eu aleg iubirea ... aia furtunoasa, cu urcusuri si coborasuri, iubirea aia care iti pune sangele in miscare, care te face sa tremuri de dorinta, care iti rastoarna lumea cu susul in jos, iubirea care te aduce in pragul nebuniei, dar care iti ofera momente sublime. Nu spun ca este alegerea buna, ci ca este alegerea mea. Nu as putea sa stau niciodata intr-o relatie calduta, sunt foc si aleg sa ard!

Voi ce ati alege/ ce ati ales? Care este parerea voastra despre Gossip Girl?



5 comentarii

  1. preferatul meu e tot Chuck.. pentru ca nu este ceea ce pare. Iar mie imi plac oamenii care nu sunt ceea ce par :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie tot Chuck imi place. Dintre fete, Serena, pentru ca are o atitudine pe care mi-as dori sa o am si eu, nu o intereseaza niciodata ce spune lumea..

    Scena preferata dintre Chuck si Blair a fost categoric cea din gara din Paris, pentru mine e full de emotii si replici perfecte :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu imi prea place Seerena. sau asta imi amintesc acum dupa atata timp de cand l-am vazut. Dar stiu ca mi se parea cam prefacuta...Nu ii merita pe niciucul daca stai sa te gandesti ce nehotarata era. Iar Vanessa pfff...era cea mai enervanta din film

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu pot sa aleg un personaj...dar aleg cuplul Chuck and Blair pentru ca...sunt adorabili si e clar ca se iubesc. Insa imi place foarte mult si stilul lui Jenny/Taylor Momsen. E atat de frumoasa..daca ar renunta putin la negrul din jurul ochilor ar fi si mai pretty :D

    RăspundețiȘtergere
  5. eu aleg the great love AND the right love; nu cred ca se poate doar dragoste furtunoasa ... cred ca furtuna distruge tot pana la urma.. de fapt nu cred, am trait :)

    RăspundețiȘtergere