O privire prin sertar ... MAC Warmed MSF

27.9.11

Warmed este unul din putinele skinfinish-uri de la MAC de care am ales sa nu ma despart, iar vara asta a fost unul din produsele mele preferate. L-am aplicat cu pensula 131 de la MAC un pic diferit fata de cum folosesc de obicei skinfinishurile. Nu l-am aplicat nici ca blush, nici ca si contur, ci undeva intre cele 2 metode de aplicare, astfel incat sa-mi pot sculpa pometii si in acelasi timp sa obtin efectul de ten bronzat. 

Mi se pare unul dintre cele mai reusite produse din gama mineralize de la MAC pentru ca este ideal pentru o folosire zilnica (fara a fi prea mult cum se intampla cu unele skinfinishuri) si da aspectul ala de ten sanatos, bronzat si luminos care te atrage imediat. Warmed a fost editie limitata, insa MAC a mai scos de-a lungul timpului cateva skinfinishuri foarte apropiate; imi amintesc acum de Global Glow si Comfort (poza nu ii face cinste, dar puteti cauta swatchuri pe net sa vedeti exact cum arata).


7 comentarii

  1. L-am folosit pe cel al unei amice si mi-a lasat aceeasi impresie, de produs numai bun de folosit zilnic! Mare pacat ca a fost editie limitata totusi....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-e si rusine sa spun ca n-am folosit absolut nimic de la MAC :)

    RăspundețiȘtergere
  3. chill Miuri,nici eu nu am folosit,sper ca intr-un viitor apropiat sa folosesc:D

    RăspundețiȘtergere
  4. nici eu n-am avut nici un produs mac. preturile mi se par mult prea piperate, insa cred ca produsele sunt de inalta calitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am patru produse si sincera sa fiu numai intr-un blush as investi. bine..poate si intr-un fdt lichid si un ruj rosu. atat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mi-am primit ieri primul blush MAC - Sunbasque si imi place mult de tot.Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere