Happy Moments

12.9.11

Ultima postare cu acest titlu am scris-o acum aproape un an. Stiu ca multe dintre voi i-ati dus dorul, asa ca acum ... dupa atata timp ... am decis s-o "aduc" inapoi si n-o sa-i schimb titlul desi este un pic cam mult pentru ce se intampla in viata mea acum. Mai degraba i s-ar potrivi "smiling moments" decat "happy moments" dar denumirea nu conteaza asa mult ... important e ca e de bine ...

Saptamana trecuta mi s-au intamplat cateva lucruri care m-au facut sa zambesc si unele dintre ele chiar sa rad cu lacrimi, asa ca:

1. Marti seara am iesit cu o prietena sa bem ceva si am facut pana! Da, pana care are legatura cu masina si cu cauciucurile din dotare. Si ma gandeam cu sictir (da, recunosc) ce "interesant" o sa fie la ora 2 noaptea sa schimb cauciucul - 2 femei langa o masina in miez de noapte, barbati care trec si fluiera si mai si comenteaza ... Daca ati patit-o, stiti despre ce vorbesc; daca nu, mai bine pentru voi ... si ca sa fie tacamul complet m-am impiedicat si mi-am rupt si incaltarile ... seamana a dezastru, nu? Probabil va intrebati ce e happy in intamplarea asta? Pana la urma cauciucul a fost schimbat de un barbat (nu e prima data cand ma "salveaza" acelasi barbat dintr-o situatie penibila, coincidente, intamplari sau cum s-or numi - asta pentru cine crede in ele) si totul s-a rezolvat ... pentru moment  ... rezerva mea pierduse aer ... a fost nevoie de o vizita intr-o benzinarie pentru niste aer (sa nu uitam ca eu eram desculta), inca vreo 2 ore de discutii in masina pe tema "vezi ca si barbatii sunt utili" ... concluzia: desi seara a fost un dezastru plin de intamplari nefericite, am ajuns acasa pe la 5 dimineata, desculta, dar zambind.

2. Am reusit sa-mi stapanesc temperamentul coleric intr-o situatie din care nu aveam cum sa castig chiar daca eram indreptatita sa fac "scandal". Nu o sa dau detalii despre situatie pentru ca nu ar schimba lucrurile cu nimic, dar ... am reusit sa sochez cu calmul de care am dat dovada cand toata lumea din jurul meu se astepta sa explodez (si aveam motive mai mult decat intemeiate s-o fac si nu cred ca s-ar fi uitat nimeni urat la mine daca o faceam). Am tras aer in piept, m-am gandit daca lucrul ala o sa mi se mai para important peste cateva zile si pentru prima data n-a contat sa-mi satisfac orgoliul, ci sa evit o situatie care putea denegera ... sa fie maturitate? :))

3. Ieri n-am iesit din casa deloc ... ce o fi happy in asta, va intrebati din nou, nu? Am stat si am vazut multe (nu mai stiu cate, dar au fost multe de tot) episoade din "Le Femme Nikita" si mi-a dat acelasi sentiment de bine pe care mi l-a dat si acum 12-13 ani (stiu ca eram inca in liceu). M-a umplut de energie si mi-a amintit de niste vremuri cand toate pareau mult mai usoare ... si da, viata poate sa te calce in picioare cat vrea, te pune jos, dar nu te invinge niciodata ... tine doar de tine sa ridici capul!

Stiu ca am scris mult si poate n-am exprimat nimic. Sau poate am spus tot! 

Voua ce vi s-a intamplat frumos in saptamana ce a trecut?

3 comentarii

  1. daaa...ni s-a intamplat...o minivacanta intr-un loc minunat !!! super a fost !! o rubrica frumoasa...!!! momentele...sunt tot ce ne raman ! zile frumoase !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut articolul. Pana, Doamne fereste! sa fac si totodata Doamne ajuta! sa nu fac :)) nu mi s-a intamplat pana acum, insa mi s-a intamplat si mie sa fiu exagerat de calma cand trebuia sa fiu exact invers si ai dreptate, chiar iti starneste pe interior o oarecare senzatie de amuzament. Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a facut placere sa citesc postarea! :)

    In cazul meu saptamana trecuta a fost marcata de ziua de nastere a mamei, pe 8 sept. ...asa ca aproape intreaga sapt. am tinut-o tot intr-un zambet, cu multe surprize frumoase! :)

    Pup you,
    o sapt. vesela in continuare!;)

    RăspundețiȘtergere