Guest review: Tavia - produse Mario Badescu

9.9.11

Tavia a castigat acum ceva vreme setul de 3 produse Mario Badescu (gasiti aici detalii despre premiu) si astazi mi-a trimis mail cu parerea ei despre produsele incercate. Puteti citi mai jos impresiile ei.

Concursul organizat de Camelia in colaborare cu Carespot a fost oportunitatea perfecta de a incerca produsele Mario Badescu, ce ma tentau de ceva timp. Am primit un portfard practic in care se aflau trei bunatati in varianta mini, de 59ml, perfecte pentru calatorii - A.H.A Botanical Body Soap, unul dintre cele mai aclamate produse ale brandului, Hydrating Hand Cream si Summer Shine Body Lotion, o lotiune de corp ideala pentru a infrumuseta pielea bronzata. Inca de la inceput m-a incantat lista de ingrediente, foarte scurta, fara parabeni si usor de inteles pentru o persoana care nu a fost niciodata pasionata de chimie.

 A.H.A. Botanical Body Soap s-a dovedit a fi preferatul meu. Cu un parfum usor de fructe, acest "sapun de corp" promite sa exfolieze celulele moarte cu ajutorul extractelor de grapefruit si de papaya cu care este imbogatit. In acelasi timp, pielea este hidratata cu ajutorul extractului de Ginseng si de proteine din ovaz. 

Rolul principal al acestui gel de dus este, insa, sa combata acneea de pe spate si de pe piept. Nu ma mai confrunt cu aceasta problema de cativa ani si niciodata nu a constituit ceva sever pentru mine. Uneori imi mai apar cosuri sporadice pe spate, dar dispar in cateva zile. In perioada in care am folosit A.H.A Botanical Body Soap nu mi-au aparut, dar nu as putea spune ca acest lucru i se datoreaza.
 
Prefer, de aceea, sa remarc celelalte calitati ale sale- lasa pielea fina si cu un parfum usor si placut de citrice ce se mentine in jur de 30 de minute, curata bine pielea fara a o usca, face o spuma usoara si are o textura foarte usoara, pe care o caut in general la produsele pe care mi le aleg pentru sezonul cald. In plus, se consuma greu.

Pe mine m-a incantat si sunt tentata sa mi-l achizitionez. Am fost incantata sa constat si ca acest produs face parte din lista de must-haves a Marthei Stewart, o mare admiratoare a brandului Mario Badescu.

Crema hidratanta de maini contine acid hialuronic pentru hidratare, menta, cu proprietati anti inflamatorii. Extractul de coada soricelului calmeaza pielea iar cimbrul are proprietati antibacteriene si stimuleaza circulatia. Toate aceste lucruri ce nu pot aduce decat beneficii pielii sunt reunite intr-o crema careia nu i-am putut gasi decat un singur defect. Din pacate, nu mi-am simtit mainile suficient de hidratate. Mainile tradeaza varsta unei femei si o fac sa arate chiar mai batrana, de aceea pun accent pe hidratarea acestora.

Avand in vedere acest minus, am renuntat sa o folosesc seara, cand aplic o crema reparatoare de maini, mult mai hidratanta. O tin, in schimb, dupa mine, in geanta si o reaplic in timpul zilei atunci cand simt nevoia. Textura usoara a cremei si faptul ca intra aproape imediat in piele au fost un mare plus. Mi-a placut si mirosul subtil de plante. Are un ambalaj suficient de practic si intra foarte repede in piele, de aceea o consider perfecta pentru a o purta dupa mine.

Lotiunea de corp - Summer Shine Body Lotion - are aceeasi textura usoara caracteristica produselor pe care le-am primit. Intotdeauna mi-au placut cremele ce se absorb usor in piele, fara a lasa urme albe. De altfel, lotiunea aceasta are o culoare incantatoare, ce imi aminteste de budinca de vanilie :-). Mirosul sau ma duce tot cu gandul la ceva dulce, fiindca are un parfum persistent de ceea ce imi pare a fi cocos.

Pielea nu ramane grasa dupa aplicare. ci hidratata. Este acea lotiune usoara de vara la care toate visam in zilele foarte calde cand orice produs de hidratare pare prea greu...Mie imi place sa o aplic pe picioare si pe decolteu inainte de a iesi undeva, pentru ca are sclipiri discrete ce arata foarte bine pe pielea bronzata. Senzatia de hidratare nu dureaza, de aceea nu folosesc exclusiv aceasta lotiune.

Neutrogena ramane preferata mea pentru a imi simti pielea pe deplin hidratata, in timp ce Summer Shine Body Lotion confera pielii mele aspectul dorit. O recomand pentru ca mi-a pus in valoare bronzul in ultimele zile ale verii!

3 comentarii

  1. Foarte frumos scris review-ul. Felicitari Taviei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatoarei. Eu sunt foarte multumita de aceste produse. Aici poti gasi un review despre Strwberry Face Scrub http://jurnaldemoda.blogspot.com/2011/10/mario-badescu.html
    In curand va voi vorbi si despre celelalte pe care le am acasa.

    RăspundețiȘtergere