Dezamagire: Sally Hansen Teflon Tuff

7.9.11

Mi s-a terminat OPI Natural Nail Base Coat (pe care il recomand din toata inima si care mi se pare fenomenal) si cum aveam in casa, luat acum ceva vreme, base coatul de la Sally Hansen (de la care am mai avut si inca am produse pentru unghii si am fost multumita), am zis sa-l incerc sa vad daca se ridica la nivelul celui de la OPI.

Prima dezamagire: mi s-au rupt unghiile, mai exact mi-au plesnit pe lateral, mult mai jos de varful unghiei, astfel incat a fost o experienta de-a dreptul dureroasa sa scurtez unghiile. Sa zicem ca aici poate a fost si vina mea pentru ca am avut unghiile destul de lungi (desi cu OPI la aceeasi lungime, n-am avut problema asta) si am facut treaba. Desi dupa denumirea produsului, ma asteptam la altceva.

Insa marele soc a venit azi dimineata cand mi-am privit cu atentie unghiile. Aseara mi le-am sters foarte tarziu si in graba si nu am avut timp sa le analizez, dar azi la munca in timp ce scriam ceva, m-a "lovit" nuanta galbena a unghiilor mele. Da, am unghiile galbene si singura oja care am folosit-o a fost una de la Nubar pe care am folosit-o de zeci de ori pana acum si nu am avut probleme.

Concluzia mea: acest produs nu face 2 bani, nu mi-a intarit unghiile si ca sa fie totul de groaza, m-am trezit si cu unghiile ingalbenite (n-am mai patit asta de ani buni, cred ca de prin perioada liceului). Din partea mea are un mare NU!

5 comentarii

  1. mi s-a intamplat si mie de cateva ori cu firme mari ... de multe ori e adevarata zicala "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" si pot sa-ti spun ca mult mai multumita am fost de produsele unor firme cazute in desuet gen avon, oriflame, ruby rose, etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. OPI Base Coat e chiar superb, eu nici nu vreau sa mai incerc altceva. Mi-a intarit unghiile asa frumos, nu am mai vazut vreo unghie rupta de vreo 6 luni. Cu o singura oja am avut probleme, una de la Maybelline care a reusit sa imi pateze unghiile ingrozitor, prin base coat (era un albastru inchis, indigo). Dar a fost un caz unic, asa ca am mare incredere in OPI.

    RăspundețiȘtergere
  3. trista experienta, imi pare rau dar ma bucur totusi ca stim de ea acum:*

    RăspundețiȘtergere
  4. poate era expirat, daca zici "luat acum ceva vreme" ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceva vreme inseamna cateva luni in care produsul a stat sigilat intr-un sertar, deci nu exista varianta expirat.

    RăspundețiȘtergere