Despre toate si ... de fapt despre nimic

4.9.11

Imi propusesem ca weekendul asta sa fac o gramada de poze pentru niste postari pe care tot aman sa le scriu, dar bineinteles ca nu am reusit sa fac si mai ales sa scriu nimic ... s-au intamplat multe lucruri care m-au dat peste cap, am pierdut timpul si n-am reusit sa fac mai nimic din ce-mi propusesem (cu o singura exceptie, ceva pentru sufletul meu, la care nu as fi renuntat orice s-ar fi intamplat).

Bella a facut iar otita si de 2 zile ne chinuim cu secretiile din urechi. Astazi este mai bine si nu mai are dureri. Insa ieri a fost urat, se tinea numai dupa mine, schelalaia incet si-mi arata ca o doare urechea ... bine ca tratamentul si-a facut efectul si nu mai are dureri.

Ma asteapta o saptamana nu tocmai usoara la munca si nu am nici un chef ...

Sper ca weekendul vostru a fost mai productiv decat al meu si va doresc o saptamana usoara si plina de lucruri frumoase!

4 comentarii

  1. insanatosire grabnica pentru Bella si pentru tine serviciu usor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa sanatate catelusei tale, stiu ca am tot citit aici pe blog despre ea si despre celelalte animalute pe care le-ai avut sau de care ai avut grija. N-am comentat pana acum la postarile tale pentru ca n-am avut nici blog, nici cont pe google, dar acum fac si eu parte din sutele de persoane care te urmaresc oficial.
    Ai un blog frumos si se vede ca pui sentimente in ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!Iti urmaresc blogul de ceva timp desi nu comenentez aproape niciodata (nu obisnuiesc sa fac asta pe niciun blog). De data asta am decis totusi sa fac o exceptie pentru ca am vazut cuvintele cheie :catel, bela, otita, tratament. Si cainele meu face otita frecvent si mi se rupe sufletul cand ii vad ochisorii tristi si urechiusa indreptata spre mine. Poti sa-mi spui te rog, tu ce tratament ii administrezi? Imi cer scuze, stiu ca e putin ciudat sa ceri asemenea sfaturi pe un blog de beauty(in principiu) dar am observat ca postarile tale nu se rezuma numai la produse de make up. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mitex - sunt niste picaturi pentru uz veterinar, insa se gasesc destul de greu. Insa cel mai bine e sa vada veterinarul tipul de otita si sa-ti recomande el ceva.

    RăspundețiȘtergere