Mario Badescu in Romania & giveaway

28.7.11

Cele ce ma cititi de mai multa vreme stiti ca ma intereseaza produsele Mario Badescu si ca am incercat cateva (cumparate de pe siteuri din UK) si am si scris despre ele pe blog si ca inca mai am cateva dorinte in ceea ce priveste produsele lor.

La inceputul lunii iunie am facut o comanda pe CareSpot pentru niste produse Joico si chiar in ziua in care intentionam sa postez despre experienta cu ei am primit un mail (nu cred in coincidente, dar in cazul asta a fost o simpla intamplare, neputand sa faca vreo legatura intre clientul care a cumparat de pe siteul lor si persoana din spatele acestui blog - totul s-a intamplat inainte sa postez ceva) in care imi spuneau ca au vazut ca am scris despre produsele Mario Badescu si ca urmeaza sa le aduca in tara si ca ar vrea sa-mi trimita sa le testez. Intamplarea mi s-a parut chiar haioasa  (si m-am gandit zambind ca nimic nu e intamplator in viata asta) si cum interesul meu pentru produse era acelasi, am fost de acord. Ieri am stabilit detaliile si azi am primit coletul cu produsele pentru mine si o surpriza pentru una dintre voi (detalii spre sfarsitul postarii).

Nu stiu cat de familiarizate sunteti cu brandul Mario Badescu si povestea celui ce a pus bazele lui, insa produsele sunt folosite de o gramada de celebritati de la Hollywood si sunt renumite in intreaga lume. Mie imi place ambalajul simplu si curat si m-a fascinat de la inceput mirosul produselor, iar faptul ca acum se gasesc si in Romania (dupa 44 de ani de la lansare, in exclusivitate pe siteul carespot si in Baneasa Shopping City - de la 1 iulie 2011) n-a putut decat sa ma bucure. Puteti vedea aici gama de produse care se gasesc in Romania.







Eu am primit spre testare Honey Mosturizer (59 ml - full size) si 2 mostre generoase ale altor 2 produse (Almond & Honey Non Abrasive Face Scrub si Ceramide Eye Gel) si de-abia astept sa le incerc (mirosul cremei este absolut delicios). In colet am mai primit o brosura informativa despre produsele Mario Badescu cu detalii despre tipul de piele caruia de adreseaza fiecare si problemele pentru care este indicat produsul - de-abia astept s-o rasfoiesc.


Si pentru ca sunt produse nou aparute pe piata noastra, iar preturile nu sunt tocmai mici, impreuna cu cei de la CareSpot am pregatit o supriza pentru voi - un giveaway unde puteti castiga un portfard cu 3 produse - 59 ml fiecare - Mario Badescu (Hydrating Hand Cream, A.H.A. Botanical Body Soap si Summer Shine Body Lotion).


Ce trebuie sa faceti pentru a participa la acest giveaway? Sa lasati un comentariu la aceasta postare (comentariile semnate de Anonimi - cei ce nu urmaresc blogul prin GFC - trebuie sa contina o adresa de mail la sfarsit pentru a putea fi identificati in caz de castig) in care sa-mi spuneti daca ati auzit de produsele Mario Badescu si unde ati auzit (daca ati si folosit si puteti sa ne impartasiti impresii e si mai bine) si ce produs v-ar tenta sa incercati de la aceasta firma. Vor participa toate comentariile lasate pana duminica 31.07 ora 22, iar luni voi anunta castigatoarea, care va trebui sa ma contacteze in 48 de ore cu datele de livrare si dupa folosire sa trimita un scurt review al produselor pentru a fi publicat pe blog.

Sper sa fie o surpriza placuta pentru voi, asa cum a fost si pentru mine.

66 de comentarii

  1. Buna,
    Pana sa citesc pe blogul tau despre acest brand nici nu stiam ca exista. M-as bucura sa castig produse pentru ten gras.
    GFC pandora
    mail zvio0503 at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de ceva vreme de aceste produse. Cautand pe net nu-mai-stiu-ce, am gasit site-ul si primesc si acum newsletter dar preturile nu au fost niciodata pe gustul meu, dar imi amintesc ca multe produse mi s-au parut interesante. Numele imi aduce a ceva romanesc, dar nu e, nu-i asa?
    Mi-ar placea ceva pentru ten mixt, mai ales ca acum vara, il tin mai greu sub control.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo! Foarte fain ca ai ocazia sa le testezi. Daca le faci vreodata review ar fi interesant de vazut lista de ingrediente. Astept cu interes sa citesc parerea ta despre ele. Prea-s laudate mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine s-a nimerit postarea ta. Tocmai ma gandeam ca mi s-a terminat Whitening Mask si momentan bani nu mai am sa imi comand alta. A fost primul si singurul produs incercat de mine de la Mario Badescu, dar mi se pare foarte foarte buna. Pacat ca nu au adus-o si pe carespot. Acum m-ar tenta Silver Powder, efectele ei ar fi binevenite tenului meu si, daca este la fel de buna ca cea incercata de mine, atunci cu siguranta voi strange bani sa mi-o iau. Cum ai zis si tu, imi place la nebunie ambalajul lor si la masca pe care am avut-o eu imi placea foarte mult si mirosul. Sper sa o aduca si la noi in curand.
    Poate imi gasesc timp sa scriu si eu un review la masca mea pe blog :) desi am atatea altele in plan.

    O seara placuta, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, prima oara am auzit de produsele astea pe blogul lui Christine, temptalia.com. Avea ea un banner acolo si apoi am citit si ceva reviewuri facut de ea. M-ar interesa orange cleansing soap, vad ca e si exfoliant, si pielea mea ar aprecia un astfel de tratament :P mailul meu e dora_policarp@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. ce veste minunata, iar preturile de pe carespot mi se par foarte accesibile, data fiind calitatea acestor produse, chiar ma asteptam la preturi mai mari.
    eu am auzit de firma asta la diverse beauty gurus din America si m-a tentat din prima, iar eu, care nu sunt o mare fana a cumparaturilor online din strainatate, eram convinsa ca nu voi avea acces la ele, insa acum sigur voi comanda! :) imi doresc sa testez lotiunea tonica cu AHA si mastile. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Este pentru prima data cand aud despre aceasta firma, insa am vazut pe site-ul lor cateva produse interesante. Unul dintre acestea este the Drying Cream care pare a fi un fel de produs minune pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Prima data am citit un review despre o crema de ochi daca nu ma insel Mario Badescu pe un blog de beauty, apoi le-am vazut si aici. M-ar tenta Oil Free Moisturizer SPF 15.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincera sa fiu, despre brandul Mario Badescu am auzit pentru prima data de la tine, iar faptul ca le recomanzi spune multe. Am aruncat o privire pe carespot.ro si, spre surprinderea mea, preturile nu sunt atat de mari pe cat m-as fi asteptat... Cel mai mult ma tenteaza gelul de ochi cu ceramide, pentru mine crema de ochi e foarte importanta (am cearcane "ereditare" si o foarte nesuferita tendinta catre riduri de expresie in zona asta).

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna!
    GFC: Anamaria T
    mail: ana_maria4all[at]yahoo[dot]com
    Acum pe blogul tau, este pt prima data cand aud de aceasta marca de cosmetice. M-am uitat acum pe site si am vazut ca au o gama mare de produse si multe mi-au facut cu ochiul insa m-a atras in special Almond & Honey Face Scrub.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna !
    Nu am auzit pana acum de aceasta firma dar as vrea sa incerc Lotiune de corp OPI Avojuice Skin Quenchers Grapefruit sau orice altceva.
    email : anna_pufulici@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. eu cunosc produsele astea demult,insa nu am avut ocazia sa la incerc. am vazut sambata la baneasa standul si chiar m-am bucurat. nu stiu precis acum ce as vrea sa testez, oricum produsele astea sunt fabuloase si sunt sigura ca orice e binevenit.multumesc. stella

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie sa recunosc ca este prima data cand aud de ei, eu ma gandeam .. oare cine mai e si acest Mario. Sper sa ii cunosc mai indeaproape, mai mult decat anumite pareri ( sunt bune dar eu sunt Toma Necrediciosul) si primul produs pe care l-as supune unui test este Lip Gloss Bruno Vassari Make Up Collection Glosstherapy No.5

    RăspundețiȘtergere
  14. cand am fost in state m-am dus special la un bluemercury(o retea de a lor gen sephora),sa imi iau ceva de la mariobadescu.Vanzatoarea de acolo nu era f. incantata de brand,spunandu-mi ca nu au mai investiot nimic in el,de afacere acum se ocupa fiul lui Mario.Mi-am luat o lotiune tonica cu grapefruit(tocmai facusem shopping-ul la Sephora si eram plina de Murad,Peter thomas roth si alti dr.).Lotiunea nu m-a dat pe spate(de fapt ce sa ceri de la o lotiune tonica).
    Ma tenteaza produsele lui antiacnee.

    In baneasa unde sunt?La ce magazin?
    eu2075@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna. Citind deja de mult timp blogurile de beauty, am aflat si de produsele Mario Badescu.Dintre toate aceste produse am observat ca interesul fetelor se indreapta catre un spray facial Mario Badescu, pe care mi-as dori si eu sa il testez. Nu am avut nici un produs de la aceasta marca insa intr-adevar, odata ce am aflat de existenta lor, am dat un search pe net si am vazut ca sunt foarte folosite in strainatate si ca au recenzii pozitive.

    RăspundețiȘtergere
  16. GFC: bambina
    Am auzit de produsele acestea acum un an, poate doi, pe youtube. De atunci imi doresc Whitening Mask Desi nu mai am probleme foarte mari cu acneea, as vrea sa scap si de "acne scars" Juicystar07 a vorbit in cateva videouri despre produsele Mario Badescu si mi se par a fi grozave. As fi tare fericita sa pot sa le incerc.
    Email: hallowen_greating@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna
    Eu am auzit de aceste produse de laa o prietena. Mama ei este o mare fana a acestor produse.Ma tenteaza gelul antiacnee.
    GFC:deuta_01
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  18. Salut, si eu am auzit de produsele lor, insa nu le-am incercat. La fel ca Modniza, am vazut si eu standul lor in Baneasa si am vazut si pe FB-ul celor de la Carespot. Mi-ar placea sa le incerc produsele, in special cremele pentru ten mixt.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna, prin GFC te urmaresc cu CristinaT, adresa de mail: tacaciucristina at yahoo dot com.Am auzit de aceasta marca recent pe FB cand cineva din lista mea a dat like paginii si am intrat si eu sa vad despre ce e vorba:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am aflat despre ele acum de pe blogul tau. Mi-ar placea sa incerc produse pentru ten gras.
    GFC:dark_fantasy_love_mistery
    Email:dark_fantasy_love_mistery@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu am auzit despre produsele Mario Badescu de la tine prima oara, insa parca au fost mentionate si la tv, pe un post strain. Mie mi-ar placea tare mult sa incerc Crema de zi Mario Badescu Oil Free Moisturizer SPF 15, mereu sunt in cautare de produse hidratante lejere, de zi.

    RăspundețiȘtergere
  22. o singura data am auzit de ele, in trecere, cand cineva de pe youtube mentionase numele firmei :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Numai eu nu am auzit de produsele Mario Badescu. Imi amintesc vag ca am citit ceva la tine pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  24. Pai am auzit acum de la tine. Imi place sa incerc cam tot ce inseamna nou pentru frumusetea mea.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu am auzit pana acum de aceste produse, insa m-am uitat pe site si m-ar tenta cateva in special Oil Free Moisturizer SPF 15 care ar fi ideal pentru tenul meu mixt si Hyaluronic Eye Cream.

    RăspundețiȘtergere
  26. Hey,tocmai ce mi-am achizitionat un Drying Lotion din Baneasa..duminica seara mi-am aplicat produsul,luni deja se observau schimbari majore asupra tenului..Produsul da rezultate 100%..Mi-ar placea foarte tare sa testez Almond & Honey Face Scrub.

    Btw.Felicitari celor de la MB,au cei mai tari consultanti..BAIETI!!

    andree.ionescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna! Uite, noroc cu blogul tau, ca altfel nu stiam de MB. Am dat cautare pe net si am vazut ca exista numai comentarii pozitive la adresa produselor. Deci e "de bine".:)) Eu taare as vrea sa incerc Seaweed Night Cream, dar pretul nu ma lasa deloc. :(

    RăspundețiȘtergere
  28. hey, camelia :). Am auzit de produsele Mario Badescu pe blogul Beauty Crazed in Canada, ele scriau despre un produs care aici nu se gaseste ca este foarte bun pentru a combate acneea iar eu vazand ca numele este Badescu, am cautat pe wikipedia despre produse :D
    Mi-as dori de site Mario Badescu Healing Cream, in ultima vreme am avut probleme cu tenul si m-ar ajuta :)

    mail: bubu_babydoll@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu am auzit prima oara de Mario Badescu in urma cu mai multi ani, intr-o emisiune la TV. Tin minte ca era vorba despre condamnarea cu inchisoarea pentru frauda a Marthei Stewart si, printre altele, au mentionat si faptul ca e prietena cu MB si ca ii foloseste produsele. N-am folosit niciodata produsele, dar poate odata si odata am sa am ocazia.
    Te urmaresc prin GFC cu numele miki

    RăspundețiȘtergere
  30. am citit despre aceste produse prin diverse reviste, dar nu am incercat nici unul. Mi-ar placea sa testez produse pt tenul sensibil si produse hidratante.

    corinag_21@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. buna
    te uramresc cu porumbmaria
    mail : porumbmaria@yahoo.com
    din pacate nu am auzit de aceasta firma de cosmetice pana sa citesc pe blogul tau si mi-a place f mult sa testez o crema de fata pentru ten mixt

    RăspundețiȘtergere
  32. Acum e prima oara cand au de firma aceasta.Am si dat o fuga pe site si intr-adevar produsele par de o calitate cu mult superioara celor pe care le am acum, si imi doresc sa le incerc.
    mail: ana_maria.panait [at] yahoo [dot] com

    RăspundețiȘtergere
  33. eu am auzit de produse de la xsparkage care a facut mai multe recenzii asupra produselor pe canalul ei de youtube, dar aparent din anumite considerente a intrerupt seria si a retras rewieu-urile la produse. "I wonder why..."
    din ce remarc preturile nu sunt excesiv de mari. se inscriu in linii civilizate
    desi am avut foarte mari probleme cu pielea momentan arata ok si poate pe moment mi-ar place sa testez doar crema de zi Mario Badescu Hydro Moisturizer cu Vitamina C

    rethinica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. waw.... ce bine ca avem si noi gama asta in Romania. Eu am auzit prima data de Mario Badescu pe Youtube, unde gama lor pt acneea era foarte laudata. Chiar ma tenteaza aceasta firma...iar preturile sunt pe masura... Ar fi bine sa introduca si ei aceea campanie cu primitul de mostre pentru produsele care te intereseaza, cum se practica in afara

    RăspundețiȘtergere
  35. Summer Shine Body Lotion suna taaare bine. N-am incercat nimic de la Mario Badescu, dar mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
  36. nu stiu daca e coincidenta, de el am auzit prin interviuri la tv, credeam ca e doar un soi de reclama, dar ieri pe facebook cineva ii daduse like la site :) si am intrat si eu pe el si tare mi-a placut ce am vazut si ce pareri bune au avut toti utilizatorii si in secunda urmatoare am lansat o intrebare ptr a afla daca produsele se afla si in romania.
    Mi-ar place mult sa incerc produsele MARIO BADESCU ptr ca ele ofera solutia la multe din problemele actuale ale pielii. smilingelf @ gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Am uitat sa spun ce produs as vrea musai sa incerc, acesta ar fi serul cu vitamina c :), am nevoie de uniformizare a culorii si de revitalizarea pielii.
    http://www.mariobadescu.com/vitamin-c-serum insa voi cerceta atent sa vad ce adaug la wish list caci sunt multe tentatii .

    RăspundețiȘtergere
  38. GFC: Ana Popescu
    Am auzit fugitiv despre aceste produse, de pe bloguri de beauty. Ce mi-ar placea sa testez ar fi crema anti-aging pentru ochi si cleanserele pt ten.

    RăspundețiȘtergere
  39. GFC: Ciubotaru Alina
    red.meringue[@]yahoo[.]com
    De aceste produse nu am mai auzit. Din ce am vazut pe site, mi-ar placea sa testez produsele pentru par, corp si make-up.

    RăspundețiȘtergere
  40. gfc;andreeabacau
    yadydeea_puss[at]yahoo[dot]com
    Nu am auzit pana acum de aceste produse.Mi-ar placea sa incerc acest kit pt acnee http://www.mariobadescu.com/acne-control-kit

    RăspundețiȘtergere
  41. GFC: deesboudoir
    Am auzit prima oara despre Mario Badescu urmarind un video pe Youtube,o tipa din America spune cat de mult ii plac produsele de la aceasta firma. Am fost curioasa inca de atunci sa le incerc,insa faptul ca nu se gaseau in Romania mi-a cam taiat elanul. As vrea sa incerc orice,Mario Badescu sa fie:P,curiozitatea mea e la cote maxime. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna!
    Prima data am auzit de produsele Mario Badescu acum cateva luni, intr-un articol de pe blogul Into The Gloss, in care Julia Restoin Roitfeld, o femeie absolut superba, spunea ca le foloseste si este foarte incantata de ele. Mi-a atras atentia numele si m-am interesat mai departe pe internet despre acest brand. In afara de faptul ca au fost incercate si recomandate de atatea nume importante de la Hollywood, m-a incantat si faptul ca produsele sunt bogate in antioxidanti si ca, in general, sunt formulate simplu, nu abunda in ingrediente pe care nu le pot citi. Tentatia suprema este crema de zi Hydro Moisturizer cu Vitamina C.

    Multumim pentru giveaway!

    GFC: Tavia

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna! Acum e prima oara cand aflu despre aceste produse, dar ar fi frumos sa incerc produse hidratante pentru fata si corp :)
    GFC: Oana Cimpeanu

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna, nu am auzit pana acum de aceste produse. Cred ca m-ar tenta cele pentru ingrijirea tenului.
    Gfc: Li Li
    email:lili_adder[at]yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. buna, te urmaresc cu GFC Cristina.
    Adresa mea de mail este cristina.gondos@yahoo.com
    Inca un am auzit de aceasta marca dar as fii incantata sa incerc sa vad daca ii prieste tenului meu, caruia un ii gasesc nici un remediu. Tenul meu este mixt cand are chef si gras intre timp, cam asa sta treaba.
    Merci pentru concurs. pupici

    RăspundețiȘtergere
  46. Alexandrescu Corina29 iulie 2011 la 12:42

    Buna!
    GFC: cory
    E-mail: coryalecs@yahoo.com
    Doar de cateva zile am intrat pe pagina de facebook a Carespot si acolo am citit pentru prima data despre aceste produse. Nu auzisem de ele dar, sincer, mi-au cam starnit interesul. Am vizitat pagina mariobadescu.com si m-ar tenta Caviar Day Cream.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  47. Gfc: Yry

    Sincera sa fiu nu am auizt de ei si automat nu am incercat niciun produs.
    Tentatia e mare cand aflii de o firma noua si ai vrea sa incerci cate putin din tot ce au (am aruncat un ochi pe site si interesant ar fi ceva din gama bath and body si hand cream ca am observat o crema de cuticule)

    RăspundețiȘtergere
  48. Cred ca le-am vauzt undeva pe shopstyle.com.
    Mi-a placut ca au un ambalaj foarte discret, curat cumva, care imi inspira delicatete. Mi-ar placea sa le testez! Summer Shine Body Lotion e ceva ce suna mai mult decat bine! Mia-r placea sa o incerc!
    corinne_dr@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna
    de produsele mario badescu am auzit pe bloguri si pe youtube si am ramas foarte curioasa sa le incerc. produsul care ma atrage cel mai mult e crema de zi Mario Badescu Oil Free Moisturizer SPF 15.
    gfc Mona

    sper sa am noroc sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna!
    Am auzit de produsle Mario Badescu prima oara pe Facebook, din intamplare si aratau chiar bine. :)
    Mi-ar placea sa incerc masca tonica cu castraveti :D [http://www.mariobadescu.com/cucumber-tonic-mask]

    email: al3cu_stelista@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna,am auzit de acest brand de pe diferite bloguri de beauty,dar nu am folosit niciodata vreun produs Mario Badescu,sunt destul de scumpe.Daca ar fi sa-mi iau ceva,ar fi produse pentru par pentru ca imi cade cu pumnii dupa ce ma spal pe cap.

    RăspundețiȘtergere
  52. Salut
    De produsele Mario Badescu am auzit de la tine.Cel mai mult imi doresc sa testez Oil Free Moisturizer SPF 15.
    Te urmaresc prin GFC cu Lestie.
    Bafta multa tuturor fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  53. Numele imi pare cunoscut, insa nu mai stiu unde am citit despre. Mi-ar placea sa incerc : Crema de noapte Mario Badescu Elasto Collagen Night.

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna Camelia.
    Este prima data cand aud despre acest brand. Mi-ar placea sa incerc crema de zi Mario Badescu, cu acid hialuronic pentru ca este mai mult decat potrivita pentru tenul meu uscat.
    Multumesc.
    e-mail: olive_oil07(at)yahoo(dot)com

    RăspundețiȘtergere
  55. Eu am mai auzit pe undeva de aceste produse, nu stiu unde, dar am auzit de bine si as dori sa le incerc!:D Mi-as dori mult Masca de fata Mario Badescu Cucumber Tonic Mask.

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna!
    Prima oara am auzit despre produsele Mario Badescu intr-o emisiune de beauty de pe Euforia, unde ziceau ce vedete folosesc aceste creme.

    Apoi, am citit la tine pe blog despre creme si le-am vazut si la Dulce Candy intr-un video.

    Zilele trecute am citit doua articole despre
    Mario Badescu, de unde am aflat ca e un chimist care a avut in SUA un salon si a murit in 1988
    Nu stiu de ce imi imaginam ca Badescu traieste si e si tanar...

    Am mai aflat ceva interesant: gama de creme pentru fata are vreo 220 si ceva de produse, cele mai multe dintre toate firmele...

    Mi-ar placea mult sa am ocazia sa incerc lotiunea tonica cu AHA.

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna :)
    Nu am mai auzit de acest brand, oricum nu sunt tocmai accesibile. Cel putin, nu pentru mine.
    Am vazut pe site niste lotiuni de corp care arata delicios :)

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna! Nu am auzit pana acum de produsele Mario Badescu, dar mi-ar face deosebita placere sa incerc cremele pentru fata :). Te urmaresc prin GFC cu numele Alina. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  59. de pe siteul celor de la Carespot cand vroiam sa imi aleg niste produse de ingrijire pt par....m-a tentat numele brandului...nu am mai auzit de el insa am banuit ca pers aceasta a fost sau este cu siguranta cineva bun in domeniu de si-a folosit numele ca brand nefiindu-i teama de posibilitatea de nu-i fi agreate produsele de toate lumea....lucru de care m-am convins ca nu poate fi asa...inca de la primele vizualizari ale produselor mi-am dat seama ca am aflat de existenta unor produse calitative, lucru de care iti poti da seama doar uitantu-te la ambalaj. Am un ten foarte sensibil si cu greu gasesc ceva care sa nu imi creeze probleme...intradevar preturile sunt putin mai ridicate comparativ cu alte produse pe care le folosesc eu, dar am spus ca voi face efortul sa imi achizitionez o gama de ingrijire pt ten pt ca sunt singura ca o sa fiu incantata.
    As avea o rugaminte la tine daca se poate....ma intereseaza foarte mult brosura pe care ai primit-o...stii cumva daca e accesibila si pe site...sau daca o poti pune tu pe blog...daca iti este permis...mi-ar fi utila..de fapt cred ca oricui ii este utila in alegea produselor..in special cele pt fata ca aici e problema mai sensibila ..daca nu alegi ce e bun si potrivit pt pielea ta e posibil ca rezultatul sa nu fie prea bun si sa iti faci o parere nu tocmai corecta despre un anumit produs.
    Felicitai pt blog!

    Ioana
    jolondine@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. buna!
    am auzit de produsele mario badescu de la tv, nu mai tin minte exact la ce emisiune.
    am cautat apoi pe net si am vazut ca multe vedete folosesc acest brand, deci sunt sigura ca sunt foarte bune.
    mi-ar placea sa testez ceva pentru ochi (de ex. Ceramide Eye Gel).
    mail: originalmaite@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Iti urmaresc de multa vreme blog-ul si ca urmare, dintr-o postare de-a ta am aflat de aceste produse. Mi-au starnit curiozitatea, insa n-am apucat sa testez vreun produs... poate si pentru ca nu au fost disponibile in Ro pana acum. (Multumim carespot.ro!) M-ar tenta sa incerc tratamentul facial Mario Badescu Healing Cream.

    RăspundețiȘtergere
  62. Nu mai stiu unde am citit prima oara despre produsele Mario Badescu. Cu siguranta pe unul din blogurile de beauty. Nu le-am testat dar m-ar tenta Crema de noapte Mario Badescu Elasto Collagen Night.

    RăspundețiȘtergere
  63. Prima oara ma auzit de m.b. la tine pe blog (era parca o apa florala pe care o foloseai in loc de fix+) si as ti tentata sa incerc serul cu vitamina c.

    RăspundețiȘtergere
  64. Eu am auzit de curand de produsele Mario Badescu, cred ca de pe bloguri, dar nu stiu nimic despre ele. Chiar sunt curioasa daca sunt atat de bune pe cat se spune.

    RăspundețiȘtergere
  65. Haha, m-a amuzat amintirea. Am auzit acum un an cred de aceste produse, de la nimeni alta decat juicystar07 , pronunta atat de ciudat numele. Prima data nu se intelegea, apoi a mai zis o data, apoi inca o data, pana cand m-am prins ca e romanesc. Am cautat tot ce am putut, imi place sa ma mentin informata, am intrat pe magazine online, wikipedia si am citit reviewuri.

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna!
    GFC: Corina
    e-mail: corina_cosmulescu@yahoo.com
    Ca sa fiu sincera de la inceput recunosc ca nu am auzit de produsele Mario Badescu decat dupa ce am intrat pe pagina de facebook a Carespot si acolo am citit pentru prima data despre aceste produse.
    Mi-as dori si eu ceva pentru tenul gras ca tare ma mai supara problema asta. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere