Review: Spray Iwostin Aspiria

4.7.11

Asa cum va anuntam acum cateva zile am primit sprayul uscat Aspiria de la Iwostin (antiperspirant triactiv) la sfarsitul campaniei de promovare a protectiei solare si l-am folosit zilnic intrucat am fost atrasa de conceptul spray uscat (pentru piele sensibila, fara alcool).


Eu transpir si nu ma refer ca transpir numai in zona axilei, transpir in general si transpir noaptea si asta ma innebuneste! Nu ma confrunt cu o transpiratie care miroase urat, ci doar cu umezeala excesiva. Iar acum cativa ani am facut dermatita de contact pe mana stanga si mi-a afectat si axila si de atunci am mare atentie la ce anume folosesc si cu toate astea de multe ori mi se intampla sa ma trezesc cu mancarimi in zona respectiva. Asa ca acest spray uscat chiar mi-a trezit interesul si, sa fiu sincera, mi-a trezit si speranta!

Si pot sa spun ca s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele. Nu spun ca este perfect, insa este foarte bun si pentru cineva cu probleme asemanatoare cu ale mele, s-ar putea sa fie raspunsul cautat. Imi place mirosul (desi imediat dupa aplicare, poate fi un pic cam puternic), imi place senzatia de uscat pe care o ai toata ziua (indiferent de efortul depus si de temperatura de afara) si faptul ca pielea nu este agresata deloc si nu am simtit senzatia de mancarime nici macar o data.

Ce nu-mi place? Dupa 8-10 ore simt ca nu mai este la fel de eficient si cand spun ca nu mai este eficient, inseamna ca nu mai am aceeasi senzatie de prospetime. Nu se simte miros de transpiratie (l-am incercat si in conditii mai dure tocmai pentru a fi sigura de ce spun), insa exista o modificare in miros pe care eu o sesizez imediat. Este singurul lucru care mi-ar fi placut sa fie diferit la acest produs.

Pretul este in jur de 16-17 ron pentru 150 ml si parerea mea personala este ca acest spray merita toti banii, mai ales daca va confruntati cu o piele sensibila sau aveti obiceiul sa purtati haine foarte mulate si mereu traiti cu grija ca o sa apara umezeala pe haine. Acest spray va scapa de acesta grija!

L-ati incercat? Cum vi se pare?

8 comentarii

  1. Nu l-am incercat,dar parca m-ar tenta.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. nu l-am incercat dar suna tare bine ce spui tu. Si eu inca sunt in cautarea unui deodorant care sa imi satisfaca nevoile...cred ca am sa il incerc si pe acesta cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu l-am primit,dar nu am avut ocazia si nici nu o sa o am de fapt s ail testez.Am facut postare strict sa multumesc pentru premiu celor de la Iwostin.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu l-am incercat, insa mi-au atras atentia alte 2 produse din gama Sensitia.

    A incercat cineva vreun produs din aceasta gama sau alte produse din gama Aspiria?

    RăspundețiȘtergere
  5. Utilizez gelul de spalare din gama Sensitia, in conditiile in care am un ten foarte alergic si este pur si simplu fenomenal. Nu usuca fata si ofera o senzatie de confort.Pe mine m-au convins aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare util, il voi incerca si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu il folosesc de 2 ani, il gasec din ce in ce mai greu, se scumpeste la fiecare 3 luni, dar MERITA. dupa nastere la mine s-a modificat complet modul in care transpir. este singurul produs care ma multumeste.

    RăspundețiȘtergere