Giveaway surpriza

23.7.11

Este al patrulea giveaway din aceasta luna si va fi un pic diferit fata de cele dinainte pentru ca nu voi anunta premiul si va ramane surpriza pana voi anunta castigatoarea (va dau un singur indiciu: este un produs pe care multe dintre voi ati vrut sa-l incercati si a mai fost premiu la un giveaway in trecut).


Ce trebuie sa faceti pentru a participa? Sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi spuneti care a fost cadoul care v-a surprins cel mai tare pana acum in viata si de ce a fost asa o surpriza (comentariile lasate de anonimi trebuie sa aiba o adresa de mail la sfarsit pentru a putea identifica persoana in caz ca se dovedeste a fi cea norocoasa).

Puteti lasa comentarii pana joi 28.07 ora 22:00 si voi anunta castigatoarea vineri.

61 de comentarii

  1. Cred ca stiu ce eeeee!!! :X

    Cel mi frumos cadou pe care l-am primit a fost faptul ca am intrat la facultatea la care am intrat. A fost o surpriza atat pentru mine, pentru ca nu am avut niciodata incredere in mine pana in momentul in care mi-am dat seama ca reusisem sa fac primul pas spre un vis in cariera, cat si pentru persoanele care ma cunosc de mult timp, pentru ca foarte multi nu au crezut in convingerea mea spre ceea ce urma sa fac si nu au crezut nici macar o clipa ca as putea sa ajung atat de departe in asta. Mi-au spus-o in fata si poate mai mare mi-a fost atunci satisfactia de a fi reusit sa trec de primul hop spre implinirea visului meu in cariera :)

    Te pup si multumim de giveaway! :*
    xo.lala(at)yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Tu insati esti o surpriza! Mereu giveaway-uri!! Nu ca nu ne-ar placea, ba dimpotriva!!!! Cel mai frumos cadou a fost primit de la partenerul meu de viata. Mi-a oferit o minivacanta de vis la Sinaia la una din aniversarile mele(nu spun a cata!!!).
    GFC pandora
    mail zvio0503 at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  3. Cadoul care m-a uimit cel mai tare a fost o pereche de cercei primita de Craciun,dar nu m-a uimit atat de mult cadoul,cat gestul in sine(Bine,m-a uimit putin si cat de urati erau cerceii:D)
    I-am primit de la fostul meu prieten (nu mai eram impreuna nici atunci),cum spuneam,de Craciun,si a fost o surpriza pentru ca noi nu mai eram impreuna de aproape un an,nici macar prieteni nu mai eram,doar ca eram colegi atunci.Deci am fost foarte uimita sa vad ca el si-a pastrat obiceiul sa imi daruiasca ceva de Craciun,desi nu mai aveam nicio legatura.Dupa surpriza asta ne-am si impacat ,si acum 2 zile am purtat cerceii urati la ziua lui:)) toate fetele au tinut sa ma intrebe de ce ii port

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum cativa ani in urma am pierdut un caine foarte drag:)
    Niste ,,adevarati domni'' de la tara au decis sa imi ucida cainele doar pentru ca intrase in gradina lor din greseala.
    El era genul ala curios,trebuie sa miroase absolut tot iar daca il strigai,iti sarea in brate de fericire.
    Intamplarea a facut ca acum 7 luni sa gasesc unul identic ca scumpul meu catel pierdut.Aceeasi plana alba,usor pitic cu niste ochi inchisi la culoare .
    Era fix in fata portii.
    Am incercat sa il ignor,sa plec.Dar plangea din ce in ce mai tare.
    Am simtit ca am primit cel mai frumos cadou:) Mi-a redat zambetul si speranta.Il iubesc la nebunie.

    Iar acum ca e vara.Deabia astepta sa il vizitez la tara.:):x
    email:adisor68@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai surprinzător cadou a fost anul ăsta de ziua mea:D.
    Prietenul meu îmi tot băga vrăjeli că nu mai are niciun ban etc. când el mi-a făcut cadou vreo 3 bijuterii + un Tigger de pluş...a zis el aşa ca să vadă cât de dezamăgită sunt că nu primesc cadou:))

    RăspundețiȘtergere
  6. anul trecut ma aflam in uk de ziua mea si l-am primit pe el cadou :), era planificat sa vina sa ma vada dar la aproape o sapt distanta de ziua mea, m-a sunat sa imi spuna ca e la gara si daca pot veni sa il iau, nu l-am crezut pana nu a ajuns in fatza mea, eu asteptam sa ma sune sa imi spuna ca a fost o gluma, aproximativ 5 - 10 min nu am putut vorbi de bucurie, emotie..ma tinea in brate si din cand in cand ma tot uitam la el. In loc de fundita...i luasem eu o pereche de boxeri rosii si pe langa cadouri..zilele ce au urmat a fost cadoul cel mai de pret primit pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Off e greu...pe mine orice cadou ma surprinde chit ca este intr-un mod pozitiv sau negativ. Dar cand am implinit 18 ani am primit cele mai surprinzatoare cadouri: un desu sexy un vibrator o suzeta etc....eram in club si nu stiam cum sa le impachetez mai repede la loc :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai ce giveaway interesant! Imi plac mult surprizele! Cadoul care m-a surprins cel mai tare a fost ceva fara valoare materiala mare dar atat de dragut! Mie imi plac tare mult cadourile personalizate si atunci cand am implinit 18 ani una dintre colege a venit cu o idee ingenioasa. Mi-a cumparat o carte pentru ca stie ca imi place sa citesc si ascunsa in carte era o felicitare pe al carei plic draga mea colega m-a desenat parcurgand anul precedent. Am inceput pe o bicicleta, am trecut prin diverse intamplari, am fost in vacanta, iar la final m-a desenat intr-o masina. A fost un lucru relativ simplu dar pe care il pastrez si acum si ma uit cu drag la plic, amintindu-mi acea zi. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesanta rau ideea :X
    Cel mai frumos cadou daruit vreodata ( pe langa ca mama mi-a dat viata , mai ales ca eu la nastere era sa mor cum de altfel , sora mea geamana a murit ) ar fi inelul de logodna de la iubitul meu . M-a facut sa ma simt asa de imiplinita , si ca am intrat pe calea potrivita in viata . M-a facut sa fiu mandra ca sunt cu el . Este cel mai frumos sentiment .

    Nu prea am sperante sa castig dar chiar sunt curioasa sa vad ce imi poate norocul :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Am primit un cadou surprinzator de la un fost profesor devenit apoi coleg de serviciu. Acesta mi-a oferit o licenta pentru un test psihologic, eu fiind psiholog si urmand sa intru pe piata muncii, dupa ce am parasit primul meu job. A fost surprinzator pentru ca el este un om pe care nu il caracterizeaza generozitate si nici nu arata apreciere pentru persoanele cu care colaboreaza, asa ca a fost un mare compliment, un semn de apreciere din partea lui.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai frumos cadou a fost un obiectiv pe care l-am primit de la prietenul meu anul trecut. Reusisem cu greu sa-mi cumpar un aparat foto performant dar banii nu mi-au ajuns si pentru obiectiv asa ca nu ma puteam bucura de el. Iubitul meu mi-a adus acet obiectiv spre testare si eu m-am indragostit de el(da...ma indragostesc de obiective, i'm a foto-geek s-ar putea spune) iar cand de ziua mea, mi-a zis ca e al meu for the keeping am fostmai mult decat surprinsa. Nu suntem prea instariti, si nu ne-am facut astfel de cadouri scumpe niciodata iar faptul ca el a facut un asa efort si mi l-a daruit m-a impresionat nespus si este de atunci cea mai mare surpriza care mi s-a facut.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Camelia,iti citesc de mult timp blogul dar abia acum cu ocazia acestul giveaway am hotarat sa iti scriu.Cel mai frumos cadou pe care l-am primit si care m-a impresionat foarte mult a fost vacanta oferita de parintii mei in Venetia dupa terminarea clasei a 8 a.
    e-mail:yonys_s@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna,Cami. A trebuit sa ma gandesc putin la intrebarea asta pentru ca sunt genul care nu prea poate sa fie surprinsa cu cadouri. De fiecare data imi dau seama ce urmeaza sa primesc. Plus ca nu-mi plac deloc surprizele. :)) Daca nu-mi place ce primesc? Dar....un cadou surpriza a fost vestea ca sunt insarcinata cu fetita mea. A fost surpriza pentru ca am zis ca este imposibil sa raman atunci din cauza ca luasem anticonceptionale timp de 5 ani. Si ma lasasem doar de jumatate de an. Dar uite ca a fost sa fie si s-a nascut si in ziua de Craciun, deci iar un cadou. :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Cadoul care m-a surprins pe mine cel mai mult a fost un colier de la supermarket. Eram in vacanta in afara tarii, si m-am dus sa-mi cumpar cate ceva de la supermarket, acolo m-am uitat si la standul de cheap jellery si mi-a atras atentia un colier din margele alb. Ei bine dupa ce am trecut de casa de marcat, un tip din supermarket m-am oprit si mi-a dat colierul la care eu ma uitasem si o bratara asemeneatoare. Am ramas placut surprinsa de gestul lui, chiar daca nu ne cunosteam.

    RăspundețiȘtergere
  15. pt mine cel mai frumos cadou este un ingeras mic, un martisor pe care mi l-a dat pe 1 martie anul asta prietenul meu si mi-a spus ca el ma reprezinta ca eu sunt ingerul lui

    RăspundețiȘtergere
  16. Pana acum nu am primit un cadou care sa ma surprinda. In general prietenii stiau ce imi doresc si intotdeauna am primit ceea ce am vrut nu am fost luata prin surprindere pana acum.
    ina20_love@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ! Frumos si .....pentru minem emotionant giveawayul tau ..am primit multe cadouri surpriza insa cel mai mult m-a impresionat un cadou de Craciun -nu pentru valoarea in sine ,ci pentru modul in care l-am primit ..dupa ce aproape 10 ore am facut scandal si eram suparata(vroiam sa fie surpriza si mai ales ...cum altfel o bijuterie ) cadoul l-am descoperit sub bradul de Craciun cand nici numai speram (atat de bine era ascuns) ...fiica-mea chiar era dezamagita ca mosul m-a uitat !

    RăspundețiȘtergere
  18. Un cadou surprinzîtor am primit anul trecut, de ziua mea, de la soț. Știa că-mi doresc un ceas cu curea roșie, așa că mi-a arătat mai multe ceasuri pe un site americam, din care voia sa-mi aleg unul. M-am uitat și nu m-am putut hotărî. I-am arătat câteva modele care mi-ar fi plăcut să le am și i-am spus că las la latitudinea lui modelul pe care mi-l cumpără. Surpriza a survenit când am primit cadoul: primisem nu un ceas, ci 4. Toate roșii :D Mi-a spus că nici el nu s-a putut hotărî, așa că le-a cumpărat pe toate cele 4 care-mi plăcuseră. Noroc că-s nuanțe diferite de roșu =))

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce intrebare draguta! Ar fi multe cadouri frumoase pe care le-am primit, ultimul de acest gen mi-a fost oferit cu ocazia zilei de 8 martie din acest an. In fiecare an primesc cadouri de la cursantii pe care ii "trainuiesc". Am primit cadouri de toate genurile: brose, parfumuri, carti, esarfe, ursuleti de plus si bineinteles multe flori. Anul acesta a fost altfel. In ziua cu pricina, i-am vazut cum se fastaceau si cum ma indemnau sa vad ce contine pachetelul de pe catedra. Si am vazut. Era o iconita de argint! Aproape ca mi-au dat lacrimile pentru ca nu au uitat cat de importanta este "spiritualitatea" pentru mine. Cred ca este unul dintre singurele cadouri de care o sa-mi aduc aminte cu drag peste ani.

    RăspundețiȘtergere
  20. m-am emotionat si am uitat de adresa de mail: specialroxy@hotmail.com
    merci!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna Camelia!
    Pentru mine, cel mai surprinzator cadou a fost pensula F80 castigata la blogul lui Lestie la o extragere secundara! Participasem la mai multe giveaway-uri cu aceasta pensula pe care mi-o doream extrem de mult dar n-o castigasem si nici nu credeam ca o voi mai castiga. Saptamana trecuta, tocmai revenisem dintr-un scurt concediu unde nu aveam acces la net iar cand am ajuns acasa, verificand mailul, am primit vestea cea mare! Am fost atat de surprinsa ca am devenit circumspecta. Primul gand a fost ca e o gluma nesarata. Lestie a fost foarte draguta si mi-a indepartat suspiciunile. Acum... abia astept sa ajunga in mainile mele!
    g.manu8@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Cel mai frumos cadou a fost o petrecere surpriza. Poate suna silly, dar ideea e in felul urmator. Urma sa plec din tara pentru ceva timp, iar cu 2 seri inainte trebuia sa ma intalnesc cu fetele la o taina mica. Cand colo, ma suna una din ele sa ma duc cu ea pana la tara ca trebuie sa ia niste fructe pentru gem si ma ruga sa ma duc sa o ajut. Zis si facut, m-am imbracat ca pentru carat de frcute si m-am dus. Cand am intrat intr-o camera sa le caut surprizaaaaaaa, toti prietenii mei erau acolo cu sampanie si tort. Cred ca de atunci nu ne-am mai reunit atat de multi. In orice caz, noaptea a fost de coma si e clar ca nu o voi uita niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cel mai frumos cadou primit a fost atunci cand am intrat la liceul dorit.. imi doream atat e mult incat as fi facut orice numai ca sa intru:) iar alt cadou primit a fost atunci cand iubitul meu mi-a daruit o cina romantica si o super plimbare la munte:x

    RăspundețiȘtergere
  24. Pai ... pe mine ma surprins sotulmeu cu un cadou foarte costisitor: un inel cu diamant cu ocazia nasterii fiicei nostre. Deja renuntasem la idee si la gandul ca voi avea unul, asa ca intr-o zi obisnuita sotul meu vine acasa cu acest cadou minunat :)
    Inca maii am emotii cand ma gandesc la ziua aceea...

    RăspundețiȘtergere
  25. A scris despre cadoul care m-a surprins cel mai mult si pe blogul meu. Aveam nist probleme cu pielea mea si un dinte. Corpul meu refuza sa mi-l accepte si afcusem o iritatie de toata frumusetea. pielea mea arata groaznic. Incepuse si vara nu mai puteam purta haine decoltate...eram deprimata, eram cam terminata sa fiu sincera...Am incercat sa vorbesc cu o prietena de pe blog despre asta; ea mi-a dat niste sfaturi si mi-a cerut adresa spunandu-mi ca vrea sa imi faca o MICA bucurie. E inutil sa mai spun ca mica mea bucurie s-a lasat cu lacrimi de emotie si lucruri deosebite :X

    RăspundețiȘtergere
  26. Un telefon de la matusa mea...am fost surprinsa pentru ca de obicei primeam bani sau cosmetice, era ultimul lucru la care ma asteptam.

    cc_domino at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  27. o surpriza foarte frumoasa mi-a fost facuta acum 2 ani, in preajma Craciunului....eu si prietenul meu locuiam intr-un apartament cu 2 camere si desi munceam amandoi, abia ne descurcam cu banii, asa ca nu ne permiteam sa cheltuim prea mult pe nimicuri....intr-o zi, pe la mijlocul lui decembrie, cand m-am intors de la serviciu, in sufragerie,pe intuneric, ma astepta prietenul meu, langa un brad impodobit si cu luminitele aprinse :D a fost cea mai neasteptata surpriza, nici nu ma gandisem la brad anul acela :) cand m-am uitat mai bine, si pisicuta era gatita, cu un colier rosu cu clopotel :)
    poate nu e mare lucru pentru multi, dar pentru mine ramane una dintre cele mai frumoase amintiri :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Cel mai frumos cadou a fost un iedut,stiu ca suna ciudat insa cand eram mai mica caprita de la tara a fatat un iedut alb cu o stea maro in frunte pe care l-am iubit foarte mult chiar mai dormeam cu el noaptea insa cand a trebuit sa-l taie am plans foarte tare .Din fericire dupa 2 ani caprita a mai nascut un iedut identic,a fost o adevarata minune nu credeam ca o sa se mai nasca un iedut la fel de special:)

    RăspundețiȘtergere
  29. Camelia, mi-a placut mult intrebarea si am ales sa raspund la ea mai mult pentru a-mi aminti unul din cele mai frumoase momente din viata mea.
    Cadoul cel mai frumos, surpriza cea mai mare care mi-a fost facuta, a fost, este si va fi mereu catelusa mea, Emma.
    Surpriza a venit in perioada Craciunului din 2004. Spun "in perioada" pentru ca am simtit ca se pregateste ceva cu adevarat important si, atunci cand prietenul meu de atunci trebuia sa mearga sa ia catelusa (cu 2 saptamani inainte de Craciun), nu m-am lasat pana nu am mers si eu. Eram atat de curioasa de ce urmeaza sa se intample, ce anume voi descoperi...

    Frumusetea momentului in care am intrat in casa familiei de la care am luat-o, clipele in care ne-am asezat pe canapea si Emma mi-a sarit in brate nu poate fi egalata de nici un alt cadou - si am avut norocul de a primi destule cadouri frumoase pana acum.
    Felul in care acest animalut m-a ales pe mine, nicidecum invers, a fost inceputul relatiei cele mai importante din viata mea.
    Multe persoane imi spun ca exagerez si ca este, totusi, doar un catel, insa pentru mine este mult mai mult. A fost sprijinul meu in momente foarte grele si este un suflet fara de care nu stiu ce m-as face.

    RăspundețiȘtergere
  30. Am primit foarte multe cadouri care m-au surprins dar unul dintre ele ar fi o placa de intins parul la care aproape nici nu indrazneam sa visez pentru ca era foarte scumpa :))Am primit-o acum 5 ani si se vroia una dintre cele mai bune placi din lume.
    karina_andreea_82@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Cel mai dragut mod in care am fost si voi fi mereu surprinsa de prietenul meu este atunci cand imi ofera flori. Nu obisnuieste sa ofere prea des, dar cand o face...mereu ma atinge la inimioara. Un gest simplu care reuseste oricand sa ma faca sa zambesc.

    RăspundețiȘtergere
  32. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost un inel de la prietenul si un "Te iubesc". Nu este mult dar venind de la el este un mare lucru pentru ca niciodata nu isi dezvaluie sentimente...iar de atunci relatia noastra a fost altfel. El a gasit in mine o prietena iar eu am descoperit cine era in spatele atitudinii de gheata!

    Email imperfectiune.diafana at yahoo dot com
    Multumim!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu stiu daca a fost cel mai frumos cadou, insa cel care m-a surprins cel mai tare a fost cu siguranta.Cand am terminat scoala generala ,am primit in excursie, de la colegi un ursulet de plus. Am ramas f surprinsa si m-m bucurat foarte tare

    RăspundețiȘtergere
  34. Cadoul care m-a surprins cel mai tare a fost inelul cu diamante primit de la parintii mei atunci cand am implinit 18 ani.
    Am fost foarte surprinsa pentru ca in urma cu 2 zile fusese ziua mea de nume si primisem si atunci un set de bijuterii si un parfum, plus ca facusem si petrecere asa ca m-am gandit ca nu voi mai primi nimic, ca ala a fost cadoul de 18 ani.

    De ziua mea in schimb mare mi-a fost surpriza cand dintr-o data am auzit ca suna cineva la usa iar bunica mea ma indemna sa ma duc eu sa raspund. Zis si facut, cand am deschis usa am ramas efectiv blocata in usa, nu mai eram in stare sa scot nici un cuvant, atat de surprinsa si socata eram.
    Motivul: parintii mei stateau in fata mea, fiecare cu cate un buchet imens de trandafiri, tata avea unul cu 19 trandafiri rosii iar mama unul cu 19 trandafiri galbeni, in spatele lor fiind niste prieteni cu un tort si artificii, si toata lumea canta "La multi ani!".

    Tin minte si acum ca parintii mei mi-au dat trandafirii si eu stateam inca in usa cu florile in brate, nefacand nici un gest - chiar am fost surprinsa.
    Lasand la o parte florile, a urmat partea a doua a cadoului: inelul cu 9 diamante. Cand mi-a zis mama ca are diamante era sa cad pe spate din cauza socului.
    Asta a fost cadoul care m-a surprins cel mai mult, niciodata nu m-as fi asteptat ca parintii mei sa-mi ofere asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  35. Unul de cadourile de care am fost placut surprinsa, a fost acum cativa ani cand am primit un telefon pe care mi-l doream foarte mult (la vremea aia) - a fost o surpriza pt. ca financiar era o perioada mai grea.
    alinna.10(at)gmail(dot)com

    RăspundețiȘtergere
  36. nu prea am primit cadouri surpriza pentru ca sunt sacaicioasa si nu suport sa nu stiu ceva:)) Te pup!
    Adresa de mail : diana.teo21@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna, cadoul care m-a surprins cel mai mult a fost o camera de foto, dar o camera foto in care erau facute deja poze cu toate pregatirile pentru petrecerea care urma. pupici

    RăspundețiȘtergere
  38. Super intrebarea :D cel mai frumos cadou l-am primit de Craciun anul trecut cand l-am cunoscut pe iubitul meu, el este cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi vreodata, atunci pot spune ca m-am indragostit cu adevarat pentru prima data, el mi-a oferit fericirea de care aveam nevoie. El este cel mai frumos cadou de Craciun si nu numai. :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Cel mai frumos cadou a fost cand m-a cerut de logodnica in ziua in care am implinit un an de relatie. Am raspuns cu un "da" hotarat.
    Inelusul in port neincetat,tocmai pentru ca este de la el. Apoi am aflat ca si-a cheltuit tot salariul pentru a-l cumpara, desi stia ca as fi apreciat si unul fara valoare materiala.
    Intre timp ne-am casatorit si avem si un bebe mic si frumos, cea mai mare realizare a nostra.
    Numai bine va doresc.
    E-mail: olive_oil07@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Cu multi ani in urma am primit cadou un telefon, primul meu mobil. Ceea ce e uimitor e ca l-am primit de la un baiat de pe net, care mi l-a trimis ca sa tina legatura cu mine, sa ma auda... Nici in ziua de azi nu ne-am intalnit, desi au trecut.. 6-7 ani.

    RăspundețiȘtergere
  41. Cel mai frumos cadou?daca ma gandesc bine si eu si cred ca multe dintre noi seara la culcare Ii multumim Lui Doamne Doamne pentru viata,pentru parinti familie si prieteni.Right nu??Astea sunt cele mai importante cadouri pt mine+ un sufletel mic blanos cu limba roz si boticul umed care ma iubeste neconditionat.Te pup,multumim pentru tot ce faci pt noi.
    iasmina.bugarschi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. hmz..sincer am primit foarte multe cadouri mai ales de la prietenul meu (multe jucarii de plush,pe care le ador ),dar cadoul care m-a surprins cel mai tare a fost de la parintii mei.cand am implinit 14 ani am primit de la parinti un calculator.nu stiam absolut nimic,si cand am intrat la mine in camera surpriza....eram super fericita incat mi-au si dat lacrimile (de obicei ma bucur pt orice lucru :D )!A fost un cadou foarte frumos !
    multumim,te pup :*
    email : anna_pufulici@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Hello,
    Imi place ca, la fiecare concurs, lansezi o provocare numai buna sa ne aduca aminte de ce e mai frumos in viata (e ciudat, uneori parca traim cu ochii inchisi si sufletul ferecat ani la rand).
    Cea mai frumoasa surpriza a fost intoarcerea neasteptata a unei persoane foarte-foarte dragi de peste mari si tari, iar cadoul a fost ceva unic in excentricitatea sa: o sacosa imensa plina cu... ciocolata :)). Unic!

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna! As vrea sa particip si eu :)

    Am primit multe cadouri ce m-au impresionat, cred ca fiecare cadou e unic in felul lui, indiferent de cat de mic e, daca vine de la cineva special cu atat valoarea acestuia creste, de aceea cadoul care m-a impresionat pe mine pana la (cateva) lacrimi are valoare sentimentala si o sa am grija de ea mereu :) Despre ce este vorba? La majoratul meu (cu cativa ani in urma), pe langa multe alte cadouri, parintii mi-au facut o surpriza placuta dandu-mi "bratara" [ca nu stiu cum sa ii zic altfel] care ti-o pune la mana infirmiera/asistenta la maternitate dupa ce mama a dat nastere bebelusului, cu numele de familie pe el :). Au pastrat-o pana atunci intr-un loc stiut de ei, caci eu nu am gasit-o si habar nu aveam de ea, surpriza a fost cu atat mai interesanta cand mi-am pus-o la mana, avand incheietura micuta ea mi-a venit :) mai strans dar mi-a venit;)) si plus ca inca se vede numele scris pe ea, sters putin dar se vede. Nu va zic ce emotii aveam cand o vedeam pe mana mea, iar prietenii mei au ramas la fel de uimiti de ce primisem eu, surprinsi ca o mai au dupa 18 ani.. si mai urmeaza cativa ani buni pentru ca nici eu nu am de gand sa o arunc :) Chiar daca nu o voi purta niciodata, o voi pastra mereu ca amintire, dulce amintire!

    Iti multumesc pentru sansa de a participa!
    E-mail: anculici_ancka[at]yahoo[dot]com
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  45. Pentru mine, cea mai placuta surpriza au fost perusii mei, Johnny si Tabitha. I-am primit de la "Mos Nicolae" in 2009, sunt adorabili! S-a intamplat asa: vin parintii acasa si imi dau o cutie. Tata: "Ai grija, e fragil!" :)) Am mirosit eu ca e un animalut ceva :X cand i-am vazut (erau pui mici), am fost foaarte fericita! :)

    RăspundețiȘtergere
  46. celmai frumos cadou pt mine a fost un sarut de la persoana de care eram indragostita dar nu credeam nici intr-o mie de ani ca imi raspunde cu aceleasi sentimente.stiu ca nu e ceva fizic, dar s-a intamplat chiar de ziua mea si asa a ramas in sufletelul meu:)

    email tacaciucristina at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna!
    Unul dintre cele mai frumoase cadouri a fost o carte de la cea mai buna prietena, o carte pe care mi-o doream tare mult si pentru care economiseam banuti. :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Sincer nu prea am avut parte de multe surprize..dar un cadou,de fapt nu a fost cine stie ce cadou,un telefon.Aveam un telefon care abia functiona;))..Tin minte ca era ziua mea iar eu vorbeam la telefon cand intra parintii mei si imi iau telefonul din mana si mi-l arunca:)),iar mama mea incepuse sa zica''toata ziua vorbesti la telefon''..eu incepusem sa plang crezand ca n'o sa mai am telefon si cand o vad pe mama ca scoate o cutie..m'am uitat inauntru..SURPRIZA..un telefon nou noutz..Deci a fost o surpriza placuta:D

    RăspundețiȘtergere
  49. As spune ca cel mai frumos cadou a fost faptul ca am terminat primul an de facultate cu 10 si ca am fost inspirata sa ma inscriu la o facultate pe care o ador. Suna tampitel, dar pentru mine e extrem de importanta facultatea. Si totusi, nu stiu daca asta a fost un cadou in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca am muncit intr-adevar sa ajung aici. In ceea ce priveste lucrurile materiale, toate cadourile sunt frumoase, daca sunt daruite din inima. Nu le pot cataloga sau ierarhiza. Si totusi, mi-a placut mult de tot o pijama de la Oysho primita de la iubitul meu. Eu sunt innebunita dupa personaje Disney...Deh, mai copilaresc:)

    RăspundețiȘtergere
  50. buna, cea mai frumoasa surpriza a fost intilnirea cu un baiat dragut :) chiar de ziua mea ami_jr_02@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna!

    Cel mai frumos cadou, pe care l-am primit, pana acum, a fost chiar anul acesta de ziua mea.

    Deoarece inainte de ziua mea, majoritatea prietenilor, imi pun tot timpul intrebarea "Ce ai vrea sa primesti cadou?"... dat fiind ca eu nu stiu ce sa le raspund, pentru ca, de obicei de ziua mea, imi place sa stau acasa cu familia, fara cadouri pompoase, petreceri, and so on... anul acesta de ziua mea, cand am primit intrebarea minune, am raspuns, in speranta ca vor renunta la ideea asta de a ma intreba in fiecare an, ce imi doresc: "O pisica... roz!" Nu a fost pentru nimeni o surpriza, toata lumea stia ca iubesc pisicile, toata lumea stia ca ador culoarea roz... dar de aici pana la a cere o pisica roz... e cale lunga. :))
    Dupa ce am dat raspunsul asta, nimeni nu a mai intrebat nimic. In ziua cu pricina, cand trebuia sa primesc pisica roz, toti prietenii mei au venit la mine... iar unul dintre ei avea in mana un ghemotoc de blana... pe care mi l-a dat spunandu-mi: "Pisica pe care ti-ai dorit-o, o cheama Roz!" :)))
    Am fost placut surprinsa, caci nu ma asteptam ca ei sa ma ia in serios si sa-mi faca cadou o pisica "roz"... Ghemotocul s-a distrat de minune cu noi si a mancat cat pentru 100 de pisici. Acum toata lumea care vine la mine, vrea sa o vada pe Roz, care primeste mereu cadouri "mancacioase". Ce viata de...pisica! :))

    Te pup!
    dewootza(at)yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  52. cea mai frumoasa surpriza a fost un bilet la cirque du soleil,voi merge in februarie de ziua mea. este visul meu sa vad un spectacol de-al lor si nu am avut ocazia pana acum. alessa1988@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost trusa cu 88 de farduri si setul cu 32 de pensule Fraulein. Fiind pasionata de make-up, acesta a fost un cadou mai mult decat superb. L-am primit de ziua mea de nastere de la parinti. De atunci, exersez aproape zilnic in oglinda! :)

    RăspundețiȘtergere
  54. Cea mai mare surpriza am primit-o anul trecut, cand am intrat la liceu la profilul dorit, filologie cu specializarea engleza-intensiv. Surpriza a fost ca nu am intrat, desi eram pregatita. In prima faza a fost un dezastru, eram tare trista. Insa in cele din urma, cand a inceput anul scolar, mi-am dat seama ca a fost cel mai frumos cadou deoarece am o clasa minunata, colegii sunt extraordinari, am o diriginta pe masura iar clasa de enlgeza-intensiv e vai de ea:-j .. Tot raul spre bine:D iti las si adresa demail broken.wings_95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. cadouri supriza mai rar deoarece niciodata nu am rabdare si vreau sa stiu cu mult intainte:d dar cel mai frumos cadou a fost aparatul foto mult visat:)

    RăspundețiȘtergere
  56. Cel mai frumos cadou mi l-am facut eu mie cand am intrat la facultate.Nu vreau sa par o persoana care nu apreciaza persoanele dragi si efortul lor de a ma face sa ma simt bine in compania lor,dar cum zicea un bun prieten "cele mai frumoase cadouri ti le faci tu singur".Intr-un fel e adevarat,pe partea cealalta nu. Eu mi-am dorit foarte mult sa intru la facultatea pe care am terminat-o si am fost incantata de mine (fara modestie) ca din 3 locuri la buget eu l-am ocupat pe primul pentru specializarea care mi-o doream. A fost cel mai frumos "cadou" pe care mi-l amintesc eu acum,mai ales ca odata cu acest "cadou" pentru mine le-am oferit si alor mei totodata un cadou: de a ii scuti de taxele universitare daca as fi intrat la taxa. Daca ar trebui sa mentionez un cadou care l-am primit,atunci e vorba despre primul meu inel primit de la prietenul cu care sunt inca in prezent si singura mea relatie de durata si reala ca sa zic asa :)) L-am primit cand am implinit 1 an de relatie,de atunci am mai primit si alte cadouri de la el dar evident acela va ramane unic din simplul fapt ca inelul cu pricina intamplarea face sa nu il mai am decat intiparit in minte.Am fost intr-un an la mare in Costinesti,si efectiv valurile mi l-au luat.Mi l-au luat fizic,dar inelul inca exista in sufletul meu.Era unul cu o pietricica albastruie-movie si toata lumea ma intreba daca e de logodna. Eram mandra de el,asa ca trebuia sa mentionez si acest cadou. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  57. cand am fost plecata in vacanta de craciun la parinti, i-am lasat iubitului cheile de la apartament pt a-mi uda florile. cand m-am intors de acasa, am gasit in mijlocul camerei un buchet maaarrreee de trandafiri, cadou la care nu ma asteptam deloc:)
    email: anaioana_ciceoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  58. cel mai frumos cadou din viata mea a fost anul trecut de la iubitul meu,un buchet superb de trandafiri (florile fiind viata mea),o bluzita super draguta si un set de produse cosmetice,pe parcursul aniloram primit multe cadouri superbe dar acesta era de la el
    multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  59. cel mai frumos cadou pe care l-am primit -de fapt sunt 2 -cei doi copii ai mei pe care ii iubesc foarte mult
    e-mail:marylena4you@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. fb:janeta janet
    Cel mai frumos cadou al meu a fost cand am nascut-o pe fica me da ea a fost ce mai frumos cadou al meu pentru ca suntem nescute in aceiasi zi si aceiasi luna de ziua mea a venit ea si mi-a facut viata frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  61. poate ca suna naiv dar cel mai frumos cadou a fost un buchet de 3 trandafiri rosii primit de la iubitul meu cu ocazia zilei onomastice, si chiar am fost placut sunprinsa:)
    medveimonika@gmail.com

    RăspundețiȘtergere