Giveaway apa micelara Yves Rocher

9.7.11

E timpul pentru al doilea giveaway din aceasta luna si de data asta am ales o apa demachianta micelara de la Yves Rocher (3 Ceaiuri Detoxifiante) si tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare (giveawayul este deschis pentru orice - insa anonimii trebuie sa lase o adresa de mail la sfarsit pentru a ii putea identifica in caz ca ies castigatori) in care sa-mi spuneti parerea voastra sincera despre apele micelare (au fost atatea postari in ultimele luni despre ele incat sunt sigura ca ati "auzit" multe pareri care se potrivesc mai putin sau mai mult cu parerea voastra).

Giveawayul este deschis pana joi 14.07 ora 14:00 si vineri voi anunta castigatoarea care va avea la dispozitie 48 de ore sa ma contacteze cu datele de livrare si de la care astept un review dupa folosire pentru a-l publica pe blog.

60 de comentarii

  1. Nu am folosit-o pe cea de la YR,dar cel putin apa micelara de la Bioderma mi s-a parut cel mai potrivit demachiant pentru mine, folosit pana acum. Sunt sigura ca si celalalte branduri sunt bune. Curata foarte bine machiajul, nu trebuie insistat la ochi, nu irita si nu ustura deloc. unul dintre produsele mele favorite!
    adresa: cameliag@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. am o apa micelara de la bioderma cu care ma impac bine. Am tenul uscat si usor sensibil, cu toate astea, nu am simtit efectul de piele care strange.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit apa micelara, nu mi-am cumparat, la bugetul meu mi se pare prea scumpa, prefer sa dau banii pe o crema mai buna.
    Particip, pentru ca vreau sa o testez.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu am avut niciodata apa micelara, dar in caz ca o sa castig acest giveaway, iti voi trimite cu placere un review :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am testat nicio apa micelara pana acum, insa am citit multe pareri, cum ai spus si tu in post. Mi-ar placea sa o testez.

    RăspundețiȘtergere
  6. YVES ROCHE are unele produse foarte bune, as vrea sa cred ca si aceasta apa micelara are calitati deosebite mai ales datorita componentelor din ceai. Abia astept sa o incerc, daca voi avea ocazia, mai am putina lotiune(apa) micelara de la La Roche Posay si am avut si de la Bioderma, trebuie sa recunosc ca cea din urma a fost calitativ mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am folosit inca apa micelara, dar sunt tare curioasa :) As vrea sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut o singura data ocazia sa incerc apa micelara a verisoarei mele dela Bioderma, in rest nu pentru ca este destul de scumpa, si am preferat sa iau ceva mai ieftin.Initial am crezut ca este o lotiune simpla, dar intr-adevar este foarte buna si curata bine tenul.

    RăspundețiȘtergere
  9. am folosit o singura data apa micelara de la Bioderma si m- a impresionat intr-un mod placut. mi-ar placea sa incerc si alte marci de ape micelare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pana in acest moment, am incercat doar trei ape/lotiuni micelare: cea de la Ivatherm, si de la Bioderma: Sebium si Sensibio. Pe cea din urma o folosesc de cateva luni bune si sunt tare incantata de modul in care curata machiajul (in special pe cel al ochilor).
    Chiar sunt curioasa cum este cea de la Yves Rocher. :D

    Multumim pentru giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma inscriu si eu la acest giveaway pentru ca mie chiar mi-a priit una din cele doua ape micelare testate pana acum, iar aceasta de la YR pare interesanta din descriere (3 Ceaiuri Detoxifiante)... iar eu, mai nou, am inceput sa folosesc infuzii de plante in locul lotiunii tonice obisnuite.

    Cele doua ape micelare pe care le-am avut au fost de la Bioderma. (Vorbesc la trecut pentru ca, din cauza pretului, nu am reusit sa recumpar lotiunea preferata.)

    Prima, Sensibio H2O (cea cu capacel roziu), cu care m-am inteles perfect, mi-a placut pentru ca -imi curata tenul foarte bine,
    -indeparta urmele de machiaj si
    -lasa pielea revigorata.

    In plus, nu mai era necesar sa aplic o lotiune tonica (ceea ce scutea timp si banuti:). Pe de alta parte, nu are parfum...

    Tocmai parfumul celei de-a doua lotiuni micelare testate, de asemenea, de la Bioderma - Sebium H2O (cea cu capacel verzui), ma face sa nu revin la ea. Pentru mine este prea intens si cum am termen de comparatie( adica varianta fara parfum :), as alege-o pe cea din urma oricand, fara ezitare. De altfel, o recomand atat celor cu ten sensibil, cat si celor cu ten mixt/gras. E perfect compatibila si cu acest tip de ten.

    Placandu-mi atat de mult Sensibio H2O n-am mai fost curioasa sa testez alte ape micelare disponibile in farmacii. Am senzatia ca nicio alta apa micelara nu este la fel de eficienta ca aceasta, desi am citit tot felul de pareri online...

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am folosit inca apa micelara. Insa chuar sunt curioasa pentr ca amc itit ca aproapetoate fetele folosesc un asemenea produs.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pana acum am incercat doar 2 ape micelare, Sensibio H2O de la Bioderma si cea de La Roche Posay. Cea din urma nu m-a incantat deloc, in timp ce cu Sensibio a fost dragoste la prima demachiere :D Am ochii super sensibili si apa micelara de la Bioderma e singura care imi indeparteaza tot machiajul fara sa ma usture sau sa mi se incetoseze privirea (cum mai patesc cu alte demachiante de ochi). Ce nu imi place la ea e ca se termina destul de repede, dar merita si e in top 3 al demachiantelor pe care le folosesc :)

    O zi buna, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  14. Hey,
    Nu am avut prilejul pana acum sa folosesc o apa micelara, desi am auzit destul de multe despre ele (sunt curioasa in special de sensibio H2O).
    Ma tenteaza si acesta de la YR - cu ingrediente naturale.

    Mona

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna.
    Nu am folosit pana acum apa micelara.Am citit multe articole pozitive despre un asemenea produs si as fi curioasa sa il incerc.
    Email:cristinica_95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am folosit niciodata apa micelara, dar mi-ar placea sa incerc.
    email: aaliinaaa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am folosit inca apa micelara, dar chiar sunt curioasa care sunt efectele ei in timp si cat de buna este pt mine, chiar as vrea s-o incer. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Inca nu am folosit o apa micelara, dar as fi foarte curioasa sa o incerc pe aceasta!
    e mail: petre_alina_89@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu am folosit vreo doua sticle de la Ivatherm. Nu demachiaza asa bine cum ar trebui conform teoriilor prezentate despre micelii si apele micelare. Nici ca „tonic” nu mi-a placut, din cauza senzatiei pe care o lasa pe piele. Nu stiu, nu prea m-a convins, as vrea sa incerc si altceva, dar recunosc ca preturile ma cam opresc. E totusi un produs de curatare, nu trebuie sa faca miracole, doar sa curete bine.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am folosit pana acum apa micelara de la Bioderma (sebium). Nu pot sa spun ca m-a lasat fara cuvinte, a facut pentru tenul meu cam ce ar face orice demachiant. In perioada in care am folosit-o oricum nu aveam probleme cu tenul deloc. Mi-ar placea in schimb sa o folosesc pe aceasta de la Yves Rocher.

    adresa de e-mail: de_ea_ni_ce@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am incercat lotiunea micelara de la Ivatherm si mi-a placut foarte mult. Curata tenul delicat dar bine. As fi curioasa sa incerc si lotiunea micelara de la Yves Rocher.
    email: dana_svt@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. nu am folosit pana acum apa micerala dar as fi curioasa sa o incerc.
    email: lili_adderr[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna!
    inca nu am avut niciodata pana acum o apa micelara, si asa cum spui si tu am citit multe pareri.. particip la acest concurs pentru ca as vrea sa o testez :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  24. nu am folosit apa micelara , dar o sa incerc ..s in cazul in care castig si daca nu...de curiozitate !

    RăspundețiȘtergere
  25. pana acum am folosit lotiunea micelara de la bioderma,sensibio h20,care mi s-a parut extrem de buna.din pacate e pe sfarsite si sunt tare curioasa sa incerc si alta apa micelara,spre exemplu cea de la YR oferita de tine :)
    email: sandra_filimon@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Am inceput sa folosesc apa micelara Sensibio de la Bioderma (cu capacel roz- perfecta pt tenul meu) la recomandarea medicului dermatolog (si alte produse datorita faptului ca tenul meu a fost si inca mai este putin cam sensibil si nu stiam ce sa mai folosesc, acum e cat de cat ok, pot sa acoper perfect cu un fond de ten bun.. in fine).. pur si simplu m-am indragostit de ea de prima data cand am inceput sa o folosesc, demachiaza asa de bine si nici nu ma ustura ochii cand o folosesc, fata de demachinatele obisnuite, ceea ce e un mare plus si tare as vrea sa imi mai cumpar candva..
    Nu am avut ocazia sa incerc apa micelara de la YR si nu stiu cum e, de aceea particip si eu, poate poate :D

    E-mail: anculici_ancka@yahoo.com
    Iti urez un weekend placut in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna! Parerea mea despre apele micelare este impartita, am folosit 2 tipuri de ape micelare: cea de la Bioderma este eficienta si blanda cu ochii si tenul meu, iar cea de la Ivatherm nu este prea eficienta, intrucat ma innegresc la ochi dupa folosire, insa si aceasta este blanda cu ochii si tenul.Despre cea de la Yves Rocher am auzit lucruri bune si sunt curioasa sa o incerc.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna! Mie imi surade folosirea apei micelare pentru ca reprezinta modul cel mai placut de a ma demachia. datorita unei probleme inca nerezolvate la ochii mei nu pot pune altceva in aafara de apa micelara ca imediat mi se umfla pleoapele superioare...:-|

    RăspundețiȘtergere
  29. Iubesc apa micelara pentru ca e multifunctionala-curata, tonifica si e hidratanta :)
    ioana.manastireanu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Salut! Apa micelara de la YR nu am incercat-o...sunt chiar curioasa cum e. Momentan folosesc apa micelara de la Bioderma de care sunt foarte multumita, spre deosebire de cea de la Vichy care nu isi merita deloc banii. M-as bucura sa pot testa si cea de la YR.
    mail: anaioana_ciceoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Olario la toata lumea!!! Am folosit apa micelara, folosesc si pielea`mi surade dupa aplicare! Acu` ca-i concurs m-am infiintzat p`aci, sa recit adresa`mi,pentru extragere!! Succesuri maxime la toata lumea !(angry_history@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu am folosit apa micelara pana acum.Am preferat alt demachiant pe ideea ca oricum dupa ce ma demachiez,folosesc un gel de curatare si apoi o crema,asa ca nu stiu care e diferenta dintre o apa micelara si un demachiant oarecare.Tinand cont ca e un produs dermato-cosmetic cu siguranta e mai bun decat un demachiant oarecare...si tocmai de asta as vrea sa-l incerc:)

    RăspundețiȘtergere
  33. buna!nu am folosit-o pe cea de la yr desi mi-ar placea s o incerc, insa momentan o am pe cea de la eucerin pentru tenul sensibil si mi se pare destul de soft..folosind colorstay trebuie sa folosesc mai intai un demachiant si apoi sterg orice urma cu apa micelara..imi place ca nu are alcool,parfum,coloranti,parabeni,insa cred ca o lotiune micelara facemaimult de atat:d
    katie_589@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu am incercat pana acum apa micelara, dar am inteles ca ar avea acelasi efect ca o lotiune tonica. Ador acesta gama de la Yves Rocher!


    e-mail: ionny_princess@yahoo.com

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna,in prezent am apa micelara de la Bioderma,pe care o folosesc ca tonic si uneori ca demachiant,imi place efectul ei dupa ce o aplic imi lasa o senzatie de prospetime,am folosit-o si pe cea de la Vichy insa nu prea m-a incantat.
    yadydeea_puss[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna ! nu am folosit niciodata apa micelara insa am auzit foarte multe pareri bune despre ea ,in special cea de la Ivatherm .Mi-ar placea sa castig !

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna !Sunt curioasa sa incerc o apa micelarta deparece n-am avut niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  38. Eu am avut doar de la Ivatherm. O foloseam dupa gelul de curatare sau atunci cand eram mai putin machiata. Iar atunci cand stateam prin casa toata ziua si eram nemachiata, imbibam o discheta demachianta cu apa micelara si mai tamponam fata. In conluzie, eu am fost multumita de ea. As vrea sa o incerc si pe cea de la yr.

    Email: cc_domino@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. eu nu am avut niciodata apa micelara , dar pe blogurile de beauty am vazut ca fetele le recomanda..speeerrrr sa am ocazia sa incerc apa micelara. mersi

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu am folosit niciodata lotiunea micelara,dar am auzit numai pareri bune despre ea. As vrea sa o testez :">.
    mail: Mikkyteo0310@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu am folosit pana acum apa micelara, dar din cate am auzit si am citit este foarte buna. Mi-as dori sa o pot testa si eu ! :)

    RăspundețiȘtergere
  42. Singura lotiune micelara pe care am folosit-o a fost un travel-size de la Vichy si mi-a placut foarte mult,in special in demachierea ochilorpentru ca a fost singura solutie care nu mi-a iritat ochii. Mi-as dori sa incerc apa micelara de la YR foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu am folosit incă lotiunea micelară de la Yves Roche dar am folosit lotiunea de la Ivatherm si mi-a plăcut foarte mult. Mai ales pentru perioada caldă este excelentă! Comodă, uşor de folosit si eficientă!

    RăspundețiȘtergere
  44. Am lotiunea micelara Ivatherm, am luat-o la promotie cu revista Unica anul trecut. Din punctul meu de vedere, a mers ca demachiant la un machiaj mai lejer sau, si mai bine, pentru ultimele urme de machiaj (indiferent de complexitate).
    septembrie.joi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Prima si singura lotiune micelara care am folosit-o si continui sa o folosesc este Sebium H2O de la Bioderma. Se potriveste de minune tenului meu cu tendinte acneice, il curata foarte bine, nu-l usuca si majoritatea timpului il folosesc si pe post de demachiant. Nu prea am avut curaj sa incerc si alte lotiuni de genul, dar cine stie ce va urma :)

    Ada C.
    E-mail: c.adellina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Hey !! Nu am folosit niciodata o apa micelara desi mi`as fi dorit , insa mereu am dat banii pe alte produse.
    Particip pentru ca mi'o doresc !!!
    verrucktes_kind@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna,nu am folosit niciodata lotiune micelara,folosesc demachiant,apa tonica si apa termala de la Ivatherm,dar as fi curioasa cum este aceasta apa micelara de la Yves Rocher.
    e-mail : gatitanera@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  48. buna, nu am folosit niciodata apa micelara, dar as dori sa o incerc pe aceasta. ami_jr_02@yahoo.com. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna! Inca nu am folosit nicio apa micelara, chiar daca, la randul meu, am citit si am auzit numeroase opinii despre aceasta si acum ca tocmai s-a ivit ocazia unui giveaway cu un astfel de produs...particip si eu si sper sa castig pentru a-i incerca efectele benefice.
    E-mail: larisa_lary93@yahoo.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  50. am folosit apa micelara de la ivatherm de care am fost foarte multumita si mi-ar placea sa o incerc si pe aceasta de la YR.
    sweetyblue_1986@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna! Singura lotiune micelara pe care am folosit-o si o mai folosesc din cand in cand este cea de la Ivatherm. Nu mi se pare descoperirea secolului, dar e destul de buna. Am citit pareri negative despre mirosul ei, dar eu nu am nimic cu el, chiar imi place. Nu are putere de curatare maxima. Pentru a indeparta tot machiajul sunt doua solutii: ori folosesti o mie de dischete si o cantitate foarte mare de apa micelara (da, in acest mod curata tot, sau ma rog, aproape tot), ori o combini cu alt demachiant pe care il folosesti inaintea ei pentru a indeparta "grosul". Oricum nu as putea sa o folosesc doar pe ea si apoi sa aplic crema, eu intotdeauna folosesc un gel sau o crema de curatare dupa. Altfel imi simt fata incarcata. Poate este mai potrivita la curatarea tenului dimineata, dar, din nou, eu nu pot ramane doar cu ea, folosesc gelul sau crema de curatare. Asta e parerea mea pana acum. Te puup:*

    RăspundețiȘtergere
  52. Pana acum am folosit atat Bioderma, cat si Ivaterm, si desi mi-au placut amandoua...pot spune cu mana pe inima ca iubest Bioderma...imi place senzatia pielii dupa ce o folosesc, foarte mult.

    mail: ana_mihalache2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna,
    adevarul este ca doar acum, citind blogul tau, am auzit de aceasta denumire "apa micelara". Mi s-a parut ca suna ciudat. M-am intrebat daca nu cumva ai vrut sa scrii apa minerala? :)
    Insa am inceput sa cercetez si am decoperit multe articole pe internet despre acest "ingredient" minune care ajuta la curatarea eficienta a tenului. Spre rusinea mea... cand am ajuns acasa m-am uitat la demachiantul meu de la Vichy si am observat ca apa micelara e un component al acestuia. Adevarul ca eu sunt tare, tare multumita de acest demachiant. Contine si ceva extract de trandafir. E incolor si parca miroase a sanatate :)
    Deci sunt pro apa micelara... si tare as vrea sa primesc acest giveaway. :)

    mail: ionutza_u@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna, Camelia!
    Eu am folosit pana in prezent Bioderma Sebium, Ivatherm, Merck Exfoliac si LRP fiziologica. Am fost extrem de incantata de formula lor blanda si eficienta, de modul de actionare rapid si inedit. Le-am descoperit cam acum un an, iar pentru tenul meu gras (dar deshidratat si sensibil) reprezentau solutia perfecta, mai ales in sezonul cald. Credeam ca nu voi mai reveni vreodata la demachierea clasica, insa pretul destul de ridicat m-a impiedicat sa mi le achizitionez mereu. In plus, am reintrodus in rutina mea de machiaj fondul de ten, la care renuntasem, asadar simt nevoia unei curatari si mai temeinice. Am mai citit de atunci si am ajuns la concluzia ca aceste lotiuni micelare sunt recomandate, mai degraba, pentru definitivarea procesului de demachiere, pentru tonifierea sau improspatarea tenului.
    Oricum, sunt o super inventie in sectorul de beauty & skincare si am de gand sa incerc si "variantele" Uriage, SVR, Yves Rocher etc :)

    RăspundețiȘtergere
  55. buna !n am folosit apa micelara YR dar as fi incantata sa o incer:D
    Sunt foarte incantata de lotiunea micelara Ivatherm,avand tenul sensibil,pentru mine este ideala..nu irita,nu inroseste,curata foarte bine,nu lasa pelicula uleioasa sau piele uscata si iti lasa un ten curat si catifelat..singurul deect ar fi pretul..45 ron mi se pare cam mult..poate gasesc ceva mai ieftin la fel de bun..din ce spun fetele mai sus as incerca si eu bioderma..

    RăspundețiȘtergere
  56. Eu folosesc apa micelara pentru demachierea de dimineata.Consider ca nu este destul de eficienta pentru demachierea de seara.In prezent folosesc apa micelara de la Roche-Porsay dar cum este pe terminate mi-ar prinde bine una noua.

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna! Pana acuma nu am folosit nici o apa micelara, dar am auzit multe despre utilitatea ei. Ce-i drept in ultima vreme am descoperit foarte multe lucruri pe care nu le stiam si imi doresc mult sa incerc produse noi si sa vad ce efect au.

    RăspundețiȘtergere
  58. Hey :)
    An folosit solutie micelara de La Roche Posay si am fost mai mult decat multumita. Am ochii sensibili si au nevoie de o ingrijire speciala. Singurul minus este faptul ca nu curata foarte bine urmele de dermatograf din interiorul pleoapei inferioare, dar pentru restul fetei este super buna.

    RăspundețiȘtergere
  59. Eu iubesc lotiunea micelara. O folosesc in fiecare dimineata si seara. Curata delicat atat rimelul cat si fondul de ten si rujul. Love it!

    Email: cup_of.coffee[@]yahoo[.]com

    RăspundețiȘtergere
  60. Singura apa micelara pe care am folosit-o este cea de la Bioderma. Mi se potriveste, adica tenului meu. Sunt convinsa ca alte branduri au o apa micelara mult mai buna. Aceasta curata bine machiajul, nu irita, nu lasa senzatia ca tenul te strange.

    RăspundețiȘtergere