Review: Chanel Brume D'or Powder Blush

29.5.11

Asa cum va povesteam acum cateva saptamani am luat blushul asta de pe strawberry din pura curiozitate (vroiam sa am un blush Chanel sa vad ce e cu nebunia asta si cu atata lauda) si am ales nuanta 03 Brume D'or (varianta europeana a nuantei Mocha din State) cu intentia de a-l folosi pentru contur sau pe post de bronzer.


Culoarea este superba, insa aplicata pe piele nu se transfera la aceeasi intensitate. Textura mi se pare foarte prafoasa si tinand cont de pret (42 dolari pentru 4 grame de produs), asteptam mai mult de la Chanel. Are un miros de trandafiri care se pastreaza o buna perioada dupa aplicare, daca aveti probleme cu blushurile care au miros, evitati-l. Se aplica foarte usor si rezista foarte bine pe ten. Da tenul un glow sanatos (este putin shimmery, insa nu ceva tipator sau de prost gust) si arata foarte natural si sanatos, e greu de descris efectul - tenul radiaza a sanatate din interior, nu este ceva artificial ca in cazul altor blushuri - cand glowul vine din aplicarea culorii.

In ceea ce priveste ambalajul, puteti vedea in poza de mai jos clasicul ambalaj elegant negru specific Chanel cu emblema pe fata si un mic portofel de catifea pentru a tine cutia. Pensula (desi am citit ca este din par natural) este inutila. Este prea mica pentru a putea fi folosita si perii sunt foarte rigizi, efectiv mi se pare ca zgarie.


Mi-e greu sa trag o concluzie pentru ca blushul este superb (desi in ceea ce priveste calitatea nu mi se pare ca exceleaza - blushurile de la Nars sau MAC sunt mult mai bune din acest punct de vedere) si nu-mi pare absolut deloc rau ca l-am cumparat, insa sincer va spun ca n-as da atatia bani pe un blush (eu pe acesta l-am luat la jumatate de pret profitand de oferta cu discountul de 50% oferit bloggeritelor acum ceva vreme) cand exista alte variante pe piata.

Un moft destul de costisitor!

4 comentarii

  1. Mi-am luat si eu o trusa cu farduri de la Dior (de aia in 5 culori) ca sa nu zic ca nu am, dar nu o folosesc deloc.. :-??

    Ar fi fost super si un swatch :P

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi puisor pentru review,e bine de stiut.te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Astfel de mofturi se accepta din cand in cand :P.
    Nu am incercat pana acum un produs Chanel, insa e mare pacat ca la asa preturi, calitatea nu e pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am dat 45 de euro in noiembrie pe un asemenea blush, dar cred ca am alta nuanta...si nu-mi pare rau, imi place mult, e asa micut, finut si de lux ;))...Sa ne bucuram de ele cu placere! :D

    RăspundețiȘtergere