Pareri: shopping cu voucher pe www.sabon.ro

8.5.11

Acum ceva vreme mi-am achizitionat un voucher de 50% reducere la cumpararea produselor Sabon (pe site sau in magazinele lor). N-am ajuns in magazin si cum voucherul mai era valabil cateva zile, am ales sa cumpar de pe siteul lor. Am luat voucherul pentru ca vroiam sa vad cum sunt produsele lor, nu imi doream sa incerc ceva anume si nici nu aveam nevoie de vreun produs, a fost pura curiozitate sa aflu de ce produsele sunt asa scumpe. M-am uitat pe site la produse si la ingrediente si am eliminat din prima destule categorii de produse (alcoolul fiind intre primele ingrediente la multe produse, uleiurile esentiale fiind de baza in altele).

In final m-am decis (desi nu ma atrage de nici un fel ce contin produsele) la: exfoliant de corp cu lamaie si menta, masca de fata cu namol (o sa va povestesc cu ce scop am luat-o), sapun (cred ca unul cu burete vegetal),  gel antibacterian Green Verbena, servetele de improspatare, lingurita de lemn pentru exfoliant si perie cu 2 fete pentru baie (pe care am uitat sa o fotografiez).


Despre produse nu am ce sa spun acum, nu le-am incercat (saptamana ce tocmai s-a incheiat nu a fost una buna pentru mine), eu vreau sa va vorbesc despre cum s-a desfasurat procesul de cumparare si livrare. Am cumparat produsele joi, am platit cu cardul si am optat pentru livrare prin curier luni (faptul ca poti alege ziua in care sa ti se livreze produsele mi-a placut). Vineri am fost contactata telefonic de o domnisoara de la Sabon care mi-a vorbit foarte frumos si mi-a spus ca unul din produse nu este pe stoc in Bucuresti si trebuie trimis de la un magazin din tara si ca se va intarzia o zi livrarea. I-am comunicat ca nu este nici o problema, mi-a multumit si marti a venit curierul cu coletul. Mi l-a pus pe birou, am semnat si a plecat.

Cum aveam ceva treaba in momentul in care a venit, nu am desfacut coletul, insa ii tot ziceam colegei mele ca miroase prea puternic. In momentul in care am tras coletul de pe marginea biroului, totul s-a umplut de grasime si intorcand coletul, partea la care eu nu ma uitasem eram murdara si se vedea clar ca un produs a curs (no comment pentru cei de la firma de curierat). Am desfacut coletul (dupa ce ma murdarisem eu de grasime si tot ce era pe birou si in jurul meu) si desi produsele erau ambalate bine si protejate, garnitura de la capacul exfoliantului atarna in borcan si jumatate din exfoliant era imprastiat prin cutie. Noroc ca celelalte produse nu au patit nimic intrucat borcanul era cumva asezat intr-un colt si separat de restul prin hartii si material de protectie.

Am incercat sa ii contactez telefonic pe cei de la Sabon, le-am scris si un mail, insa n-am dat de ei si in prima faza m-am cam enervat (o patisem inainte cu o saptamana cu cei de la www.dealfever.ro care nu raspunsesera o zi intreaga la telefon). Intr-un final am sunat pe numarul de mobil de pe site si am vorbit cu o domnisoara (cred ca aceeasi care ma sunase sa ma anunte ca se intarzie livrarea) care mi-a spus ca imi trimite un alt exfoliant fara nici o problema. Miercuri am fost sunata de un domn de la Sabon care mi-a propus sa treaca sa-mi lase exfoliantul direct (sediul lor si adresa de livrare data de mine fiind foarte apropiate), ceea ce s-a si intamplat.

Despre produse am sa va povestesc dupa ce am sa le folosesc, am vrut sa va impartasesc experienta mea cu ei pentru ca stiu ca multe sunt sceptice in privinta cumparaturilor on-line si seriozitatea firmelor si modul de rezolvare al eventualelor probleme ce pot sa apara (din vina sau fara vina celor ce comercializeaza). Cei de la Sabon au fost seriosi si au rezolvat problemele intampinate urgent (desi sa fiu sincera, am avut dubiile mele ca imi vor inlocui exfoliantul care a curs in cutie, tinand cont ca a fost cumparat cu o reducere de 50%).

As vrea sa aflu parerea voastra despre tipul asta de postare si daca credeti ca este utila si ar trebui sa mai scriu astfel de postari. Si de ce nu, sa-mi spuneti daca ati incercat produse de la Sabon si ce parere v-au facut.

22 de comentarii

  1. da, este forte utila postarea si chiar as vrea sa mai faci de genul asta..
    Eu nu am folosit nimic inca de la Sabon, insa astept review-uri de la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama are un parfum de la Sabon, mie nu imi place cum mirose, e super puternic.
    Cred ca asta e http://sabonnyc.com/index.cfm/a/catalog.prodshow/vid/22123/catid/1772

    Si mai avem un "odorizant" de camera sau cum se spune. Ala chiar e bun, il poti mirosi de la 3 metri si miroase super bine.

    http://sabonnyc.com/index.cfm/a/catalog.prodshow/vid/21682/catid/1734

    RăspundețiȘtergere
  3. De abia astept sa vad ce parere ai despre produse. Am si eu un voucher de 50% si tot la exfoliant si masca ma uitam, dar acum sunt curioasa si de sapunul cumparat de tine.
    Sa le folosesti sanatoasa!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am plasat si eu o comanda sambata.Abia astept produsele. Foarte utila mi s-a parut postarea ta! Merci

    RăspundețiȘtergere
  5. E prima data cand aflu de aceste produse. Sper sa fie pe gustul tau!

    De apreciat faptul ca au acceptat sa-ti inlocuiasca produsul. De-o vor face, vor castiga nu un client, ci cu mult mai multi!!!

    Utila postarea; continua, te rog, cu astfel de postari in viitor... desi, iti doresc sa nu mai treci prin astfel de experiente.;)

    RăspundețiȘtergere
  6. E bine de stiut ca mai sunt si firme serioase! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine de stiut ca mai sunt si firme serioase! Eu am patit ceva de genu' asta la McDonald's cand am luat la pachet mai multe chestii plus 3 placintele cu fructe de padure. Cand ajung acasa, placintele erau cu mere si o zi mai tarziu, am ajuns iar prin mall si am cumparat de la ei si nu m-am putut abtine sa nu le spun poate de data asta nu mai gresiti comanda". Casierul a facut ochii mari si a cerut detalii. I-am explicat ce si cum si, pe langa ceea ce comandasem eu, mi-a mai pus pe tava 5 placinte cu fructe de padure, cu scuzele de rigoare :)

    Ps: sunt foarte bune produsele Sabon. Am avut si eu o sare din aia exfolianta si mi-a placut mult! Dupa clatire, pielea pare uleioasa, insa dupa ce te stergi cu prosopul, ramane matasoasa, are un luciu special, dar nu e grasa deloc! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am folosit un voucher de genul asta chiar ieri, a fost 50% reducere la Accesorize. Chiar mi-a prins bine sa iau o geanta la jumatate de pret :)
    Produse Sabon nu mi-am luat, astept insa parerile tale despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am un voucher pentru sabon, dar atunci cand am vrut sa-l folosesc imi spune ca este invalid codul.am luat legatura cu site-ul de unde am achiztionat voucherul si pana acum nici un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  10. @Sweet Lory, incearca sa introduci ambele coduri, unul din el va merge sigur. Unul este codul voucherului....cel cu muuulte cifre si litere iar celalalt este codul de securitate de genul AA/ 1234. Incearca-le pe rand.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu sunt multumita de produsele Sabon,au un plus daca iti trimit alt exofoliant,nu castiga doar un client si mai multi,fara s afle ei asta:).
    am cumparat si eu un voucher cu 50%reducere,dar am uitat de el,o sa trimit un mail celor de la groupon,poti imi comand si eu ceva de la sabon.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am un voucher de reducere de la ei, dar o sa il folosesc ceva mai tarziu, sa mai termin din ce am acum. Ma tenteaza scubul, am o prietena care mi-a dat dintr-al ei intr-o cutiuta si mi-a placut la prima folosire. Se separa, intr-adevar, uleiul de sare, trebuie amestecat si apoi folosit, dar chiar lasa pielea fina. Nu prea imi place ca o lasa si uleioasa si trebuie sa folosesc mult gel de dus sa nu ma simt de parca tocmai am iesit dintr-o cada de ulei, dar efectul de dupa merita efortul si extra-gel de dus. Abia astept sa ne spui ce parere ai despre exfoliant.

    RăspundețiȘtergere
  13. @auroratoma - multumesc mult de ajutor. cel de-al doilea cod nu il vazusem :). Acum merge

    RăspundețiȘtergere
  14. Jules, ideea este sa folosesti scrubul DUPA ce te speli. Uleiurile acelea din exfoliant sunt menite sa-ti hidrateze pielea, deci, dupa exfoliere, te clatesti doar cu apa, sa elimini sarea. Stai linistita, nu ramai uleioasa!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Masca de fata cu namol in ce scop ai cumparat-o ? Ai testat-o deja ? Merci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Verifica ultimele postari de pe blog si gasesti acolo reviewul pentru masca.

      Ștergere
  16. Sunt foarte produsele de la sabon, chiar le recomand.

    RăspundețiȘtergere
  17. m avut o varietate de produse L'Occitane, de la geluri de duș la creme de corp, șampon, mască de par, creme de mâini, de față, ba chiar am făcut greseala de a achiziționa parfumul Fleur Cherie de la ei, asta vară.

    De curând am fost în magazinul Sabon din Afi, unde mai intrasem de multe ori, dar pur și simplu nu s-au aliniat planetele și nu mi-am luat nimic.

    După ce am testat prod Sabon, sincer, L'Occitane mi se par niște produse de calitate îndoielnică. Crema de corp Sabon este 75 RON,200 ml, dar își merita toți banii! E singura cremă al cărui miros mi-a rezistat până seara!

    Exfoliantul de corp pe care l-am luat lasă o piele de bebe, e pe bază de sare de mare și conține 4 uleiuri care lasă pielea ca mătasea. Iar eu am pielea uscată pe picioare, pe fund, mereu am avut probleme, dar Sabon e minunat!!! Am mai luat acum de la ei exfoliant pentru talptălpi și ulei de duș, sunt extraordinare.
    Ca sa va faceți oidee de preț, costă cam așa :

    Exfoliant de corp lemon & minr - 600 ml - 93 RON
    Exfoliant pentru tălpi - 150 ml - 58 RON
    Ulei de duș lavander Apple - 500 ml - 58 RON
    Cremă de corp lavander Apple - 200 ml - 75 RON

    Dacă vă faceți card la ei aveți reducere 10% și sunteți informați de promoțiile de 40, 50 la sută, și atunci probabil merită. Euam luat acum, fără reducere, deoarece eram foarte curioasă să testez minunatul exfoliant pe care absolut peste tot pe unde am citit, lumea îl adoră!!!!!!

    Își merită bănuții și voi mai lua de la ei de fiecare dată când am chef să mă simt ca la spa.
    Ei chiar își respecta statutul de firmă producătoare de produse de îngrijire de lux, totul este ambalat în sticlă, nu în plastice ca la Occitane!!! Asta cred că spune multe!

    Ce am avut de la L'Occitane a fost mediocru, cu siguranță nu și-a meritat banii! Produsele Sabon sunt de calitate superioară, prețurile sunt comparabile, așa că dacă sunteți dispuse să dați bani pe așa ceva, cred că veți face o afacere mult mai bună!

    PS: nu fac recle,nu sunt plătită să scriu asta, pur și simplu am vrut să știe femeile care ar vrea să dea niște foarte multi bănuți pe niște produse de îngrijire corporala că sabon își merită fiecare leuț, L'Occitane mi se pare un brand care deja și -a făcut clientelă și care nu prea mai investește în calitate, se bazează pe notorietatea brandului și pe mirosuri îmbietoare si cam atât...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Sabon sunt extrem de scumpe pentru ceea ce ofera, la fel si L'Occitane. Nu stiu daca au mai umblat la formule cei de la Sabon (in ultima perioada n-am incercat decat o crema de corp cu lavanda care nici n-a excelat la capitolul hidratare si nici mirosul nu a persistat) dar in 2011 cand a fost scrisa postarea asta toate produsele erau pline de alcool (inclusiv mastile de fata). Pe piata sunt alternative mult mai bune si mai rezonabile ca pret, dar in final totul tine de gust.

      Ștergere
  18. Camelia la care alte produse te referi: ''Pe piata sunt alternative mult mai bune si mai rezonabile ca pret,". Si vruiam sa incerc produsele Sabon, dar vazand postarea ta, ma mai gandesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am gandit la o firma anume, parerea mea este ca sunt extrem de scumpe pentru ceea ce sunt de fapt, iar piata e atat de larga si sunt atatea alte posibilitati ca sigur gasesti ceva care sa-ti placa si sa ti se potriveasca. Poti profita de ofertele lor (sunt destul de dese) si sa le incerci ca sa-ti faci o parere. :)

      Ștergere
    2. Mersi! Tocmai asta e idea.Ca sunt atat de multe pe piata ca te ratacesti printre ele. Si parca inainte de a investi le-as incerca, cum ai spus si tu . Si mai bine ar fi daca le-am cunoaste pe cele cu adevarat bune fara sa aruncam banii pe fereastra tot incercandu-le.

      Ștergere