Zi istovitoare & inel bufnita & intrebare

7.4.11

De la inceputul saptamanii, s-a declansat bomba la mine la munca. Mi-ar trebui vreo 6 maini si 3 guri sa fac/ spun tot ce trebuie si parca tot nu ar fi suficient. N-o sa intru in detalii ca n-are sens, insa romanul nu se desmite orice s-ar intampla. Proasta crestere si tupeul sunt la loc de cinste. Cele ce lucrati cu publicul, stiti cat de "misto" te simti dupa o zi in care ii explici unuia de x ori (telefonic, mail) ca se respecta conditiile de vanzare indiferent cum te cheama si unde stai, ca o firma nu-si modifica modul de lucru dupa cum vrea fiecare client si ca 3 zile lucratoare inseamna tot 72 de ore oricum ai socoti. Si cand toate astea vin insotite de "da-ti-mi telefon", "fie cum zice-ti", "va-m mai spus", parca iti vine sa pleci cat mai departe si sa uiti ca exista si asa ceva.

Ieri mi-a venit un inel, pe care am vrut sa vi-l arat, dar n-am avut cand (am plecat foarte tarziu aseara de la birou), dar o fac acum. Mai bine mai tarziu decat niciodata.


Am ajuns la punctul trei al postarii, mai exact intrebarea. In ultima vreme n-am avut mult timp sa scriu pe blog, de multe ori am inceput ceva si n-am mai terminat, insa mi-a ramas in cap o intrebare si astept raspunsurile voastre. Ce tip de postare va place cel mai mult pe blogul meu?

19 comentarii

  1. ai gresit acolo la "va-m mai spus" :) v-am.

    RăspundețiȘtergere
  2. Denisa, acele cuvinte le-a scris clientul, despre asta vorbeam eu - de nivelul de educatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. pe mine m-ar interesa dezamagirile cosmetice si cat mai multe posturi cu NOTD -uri, insa putin de tot mai clare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Denisa, ar fi fost gresite si celelalte doua, nu doar va-m. :P

    Mie cel mai mult imi plac review-urile si postarile personale.

    RăspundețiȘtergere
  5. am zis sa'ti atrag atentia macat la una, sa nu ma aflu atotstiitoare :))

    chiar ca nivelul de educatie e 0.

    RăspundețiȘtergere
  6. da Irina, am observat si eu acum ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi plac review-urile si postarile intitulate "sesiune de cumparaturi".

    RăspundețiȘtergere
  8. cel mai mult si cel mai mult im plac reviwurile sunt foarte utile si ma ajuta mult.crema de la herbalife o stiu de la tine, am cumparat`o si m`am indragostit de ea :P.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi plac review-urile tale si recomandarile.

    RăspundețiȘtergere
  10. mie imi place blogul tau,sunt mereu alaturi de tine,chiar daca nu comentez mereu.inelul e foarte dragut!te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. sincer eu citesc "cuvant cu cuvant" postarile despre viata ta, celelalte le scanez...asa ca intelegi ce imi place mie :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie imi plac review-urile si postarile cu diferite accesorii( si nu numai) pe care ti le-ai mai cumparat.:D

    RăspundețiȘtergere
  13. E foarte frumos inelul. Sa-l porti cu draq!
    Mie-mi plac postarile de suflet - de cateva ori m-ai facut sa plang si chiar daca ai deschis rani, mi-au placut acele postari.
    Insa toate postarile tale le citesc cu drag, mereu spui ceva interesantsi iti exprimi sincer parerile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mie imi plac review-urile fiindca sunt pertinente. Imi place ca argumentezi foarte bine de ce iti place sau nu un anumit produs, faci review-uri la produse interesante (mai ales la unele e nevoie sa citesti pareri fiindca sunt scumpe si n-ai vrea sa ti le iei si sa nu faca nimic pentru tine). Mi-am luat cateva produse dupa ce am citit despre ele aici pe blog. Recomandarile imi plac la fel ca si review-urile si din aceleasi motive. Si nu in ultimul rand imi plac ramble-urile si cele personale :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place cum facut review-ul :D Organizez un giveaway impreuna cu Leya Creations, te asteptam :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie imi plac review-urile, postarile personale si happy moments, desi nu a mai aparut nimic in acea rubrica :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi plac review-urile. Mi-am cumparat o multime de produse si am renuntat sa cumpar altele bazandu-ma pe review-urile facute de tine si nu-mi pare rau. Am incredere in ce spui tu pentru ca se simte din felul in care scrii ca parerile tale sunt sincere si nu faci reclama buna sau rea pentru nici un produs.
    Apreciez foarte mult si postarile personale, ma fac sa cred ca suntem mai aproape de tine si ne consideri prietenele tale. :*

    PS: Din punctul meu de vedere, nu este nevoie sa schimbi nimic la blogul tau. Iti citesc fiecare postare cu placere. Chiar nu simt nevoia sa citesc ceva in plus aici.
    *pupici*

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu mereu gasesc atractiva orice postare de-a ta si nu spun asta doar ca sa te fac sa te simti bine in acest moment.Mie de exemplu imi plac foarte mult review-urile tale,am testat si eu la randul meu produse folosite de tine si mi s-au potrivit.De asemenea imi place foarte mult faptul ca ne mai spui cate ceva despre viata ta,imi plac ramble-urile!Imi place felul tau de a scrie si sinceritatea ta de a transpune in cuvinte ceea ce simti.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  19. Mie-mi place sa citesc review-uri, parerea ta conteaza pentru mine pentru ca stiu ca esti o persoana informata ;) Si-mi plac si postarile personale, mi se pare ca dau o nota aparte blogului tau. Si postarile despre shopping si diverse obiecte frumusele pe care ti le-ai mai comandat sunt foarte placute :) Mai pe scurt, imi place mix-ul! :)

    RăspundețiȘtergere