Review: Shiseido The Makeup Accentuating Color Stick

27.4.11

Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs de la Shiseido, pe care il folosesc de ceva vreme. Eu l-am cumparat din Muller din Viena, insa am vazut ca este disponibil si pe StrawberryNET la pretul de 100 ron. Este un stick multi use care poate fi folosit ca iluminator, bronzer sau blush in functie de culoare. Eu mi-am luat nuanta S6 Champagne Flush pentru a-l folosi ca iluminator.

Este un roz pal, se aplica foarte usor, da foarte bine pe piele (l-am folosit pentru iluminarea pometilor, arcadei si a decolteului) si rezista fara sa faca "cute". Produsul are 10 grame si se poate folosi 24 de luni de la deschidere. Imi aduce aminte de Benefit Eye Bright (care insa este un roz mai intens) si imi plac la fel de mult aplicate in coltul ochiului (il aplic in coltul exterior al ochiului spre spranceana si imi "ridica" privirea in diminetile in care nu m-am odihnit suficient), insa mi se pare ca cel de la Shiseido rezista mai bine si nu se strange deloc (in timp ce Eye Bright mai prinde si zile proaste cand se strange inestetic in coltul ochiului).

L-am aplicat fie cu pensula, fie cu degetele si rezultatul a fost acelasi. Nu am aplicat direct pe ten pentru ca nu mi se pare igienic, desi tentatia exista si e destul de mare. (cred ca este echivalentului lui Multiple de la NARS)

Mie imi place foarte mult si probabil ca imi voi mai lua si alte nuante pentru ca nu am blushuri sau bronzere crema (iluminatoare am destul de multe), iar produsele stick mi se par practice si usor de depozitat.

Ati incercat astfel de produse? Cum vi se par?

Un comentariu

  1. Nu am incercat astfel de Stick-uri. In general, folosesc lotiune iluminatoare sau/si un bronzer extrem de deschis.
    Insa, m-ar tenta pentru ca mi se pare mult mai practic, mai ales pentru deplasari.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere