Review: Lotiune micelara Ivatherm

8.4.11

Asa cum sunt sigura ca ati citit zilele astea pe multe bloguri, campania Word of Mouth pentru Ivatherm se apropie de sfarsit si trebuie sa tragem niste concluzii si sa ne spunem parerea despre produsele folosite. Inainte sa incep sa scriu despre produs, vreau sa spun ca am ales sa ma inscriu in aceasta campanie tocmai datorita faptului ca am putut sa alegem cele 2 produse dorite si nu au fost impuse anumite produse (in trecut n-am fost tentata de alte campanii tocmai pentru ca produsele oferite nu erau ceea ce as fi folosit in mod normal). Ce mi-ar fi placut sa se intample in plus in campania asta? Sa se fi trimis in colet si niste mostre sau variante mini ale produselor pe care sa le putem oferi celor ce vor sa incerce produsele Ivatherm si nu au cum (preturile nu sunt tocmai mici si e normal sa vezi cum interactioneaza un produs cu pielea ta inainte de a da banii pe un produs full size). Cred ca atunci povestea ar fi stat altfel, eu am intalnit oameni receptivi, insa si multi sceptici care doar testand ar putea fi convinsi de calitatea produselor.

Sa revenim ... la lotiunea micelara. Gasiti aici prima mea impresie la cateva zile de cand am inceput s-o folosesc si pot sa spun ca lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Insa am ceva mai multe detalii de oferit.


Raman la parerea ca pentru mine nu inlocuieste demachierea si nu as folosi lotiunea micelara ca produs principal de demachiere (am facut un test o saptamana si rezultatul a fost unul mai mult decat neplacut: 3 cosuri pe obraz - o zona unde eu n-am avut niciodata cosuri - tocmai pentru ca nu a reusit sa curete in profunzime tenul). Nu spun ca este un produs prost pentru ca nu este si nici nu pot sa spun ca nu-mi place pentru ca imi place, insa eu nu vad cum poate fi folosita singura pentru a indeparta tot machiajul de pe ten - pentru mine altul este rolul ei. Nici pentru demachierea ochilor nu mi se pare ca este "cel mai nemaipomenit" produs incercat. Nu are nimic special care sa ma atraga.

Eu o folosesc dimineata sa-mi curat tenul inainte de a aplica crema hidratanta si fondul de ten sau o folosesc la finalul demachierii (dupa lapte demachiant si toner) pentru a indeparta ultimele urme de machiaj. Asta cred eu ca e rostul ei si asta mi-au demonstrat zilele in care am testat-o. Nu mi se pare un produs de neinlocuit si nici nu as da atatia bani (nici chiar la oferta din farmacii 1+1 la 45 ron) pentru ca se consuma incredibil de repede (in conditiile in care doar vreo 7 zile am folosit-o pentru demachierea totala a tenului) - poza de mai jos arata consumul in ultimele 16 zile. Mirosul nu mi se mai pare asa deranjant, insa tot nu-mi place.


Concluzie: nu regret alegerea facuta si mi-a facut placere sa testez lotiunea micelara, insa nu este un produs care sa ma fi incantat in mod deosebit (stiu ca unele dintre voi se inteleg perfect cu ea si este un produs de baza in rutina zilnica; nu e cazul meu - nu s-a "creat" nici o legatura intre noi doua, ma refer la mine si lotiunea micelara). Asta nu schimba cu nimic curiozitatea mea de a testa si alte produse Ivatherm (am o lista scurta, nu foarte lunga), apetit care mi-a fost deschis de aceasta campanie.

8 comentarii

  1. Cami,e singura lotiune micelara testata? Uite eu de exemplu nu am reusit inca sa o testez pe cea Ivatherm,dar cea Bioderma Sensibio imi indeparteaza machiajul in profunzime.Oricum se consuma destul de repede,mai repede decat un demachiant obisnuit.
    Multumim pentru impresii!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, tu ai folosit atat de multa lotiune in 16 zile?? la mine arata sticla asa dupa cel putin o luna si jumatate si ma demachiez de 2 ori pe zi- 5-6 buretei seara cand sterg machiajul si 2 dimineata cand este fata curata...
    Eu o folosesc de un an de zile si imi place la nebunie, nu as inlocui-o cu nimic. Pot sa-ti spun ca am un ten cu probleme-punte negre, cosuri cand si cand, pori dilatati, cand gras, cand uscat, iar micelara este minunata! Cred ca esti prima persoana care spune ca nu ii place:)
    N-am mai intalnit pe nimeni pana acum, dar fiecare ten reactioneaza diferit...
    Asa am patit si eu cu produsele Gerovital care mie mi s-au parut execrabile, in timp ce multe fete le-au laudat..

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, am mai testat una acum ceva vreme, dar nici daca ma pici cu ceara nu stiu ce era. Nu-mi amintesc, de fapt si uitasem ca am incercat lotiunea micelara candva, dovada ca nu m-a impresionat nici atunci.

    Betty, asa zic si eu ca e cel mai bine - cel putin in cazul meu.

    Zuzo, am scris in postare ca nu pot sa zic ca nu-mi place pentru ca as minti. Pur si simplu nu vad minunea. E un produs ok care in cazul meu nu face nimic deosebit si da, atat am consumat in 16 zile. Nu stiu cum reusesti tu minunea sa te tina atat cu demachiere de 2 ori pe zi. E clar ca tu si lotiunea aveti o relatie mult mai stransa. E normal sa avem pareri diferite despre acelasi produs, de asta sunt bune reviewurile - tenul fiecareia isi spune cuvantul si reactioneaza diferit la un produs. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai, ca sa nu-ti trimit poza ca e mai complicat, iti spun si crede-ma pe cuvant ca am inceput micelara pe care o folosesc in acest moment, acum 3 saptamani si lichidul s-a consumat pana in dreptul "ivatherm" scris pe eticheta :)
    Da, e posibil ca lotiunea sa se potriveasca mai bine tenului meu, asa ciufut cum e el :P. Mie imi place foarte mult cum demachiaza machiajul (fd de ten, pudra, blush), ca imi usuca cosurile, ca nu imi usuca pielea si ca imi demachiaza foarte bine ochii fara sa ma usture vreun pic..
    Am folosit si micelara de la Vichy, insa ma strangea pielea dupa demachiere si ma usturau ochii cand insitat pe demachierea rimelului..
    In fine..:)
    Apropo, care este demachiantul tau preferat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia,multumesc pentru parere!week-end minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Zuzo, norocul tau ca ai intalnit-o si-ti prieste si a devenit preferata ta.

    Eu n-am vreun demachiant preferat, mereu incerc altceva si inca nu mi-am intalnit marea iubire, mi-au placut in mod deosebit Galateis Clarte de la Lancome si Cleanse & Polish de la Liz Earle.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru review :)

    E clar cat de diferite suntem toate. Unora ne place la nebunie lotiunea altora nu prea :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi plac tare mult lotiunile micelare. Le folosesc pe post de toner dupa demachiere pt a indeparta orice urma de demachiant. Vara imi improspatez tenul cu lotiunea micelara, dar... nu e bun ca demachiant, mai ales daca folosesc machiaj rezistent la transfer. Nu indeparteaza sub nicio forma mascara sau tus rezistent la apa, iar daca folosesti fdt Colorstay sau ELDW ramai cu el pe fata. Indeparteaza un pic de fdt si pe urma discheta ramane curata si zici ca ai teminat. Dar a doua zi daca dai din nou cu o discheta pe fata iese plina de fdt. Peste noapte uleiurile din piele si crema de fata "inmoaie" fondul de ten. Asa ca cine foloseste makeup heavy duty trebuie sa caute un demachiant serios!!! Si am incercat toate lotiunile micelare de pe piata....

    RăspundețiȘtergere