Review: Gerovital Plant Ser contur ochi si buze

5.4.11

Folosesc serul contur ochi si buze (eu l-am folosit numai pentru ochi) de la Gerovital Plant de mai bine de 6 saptamani si parerea mea este formata de ceva vreme, insa am asteptat sa treaca timpul ca sa fiu sigura ca nu intervina vreo schimbare si sa descopar ca m-am grabit cu concluziile. Nu e cazul, parerea mea este aceeasi ca si acum 2 sau 3 saptamani: imi place!


Nu o sa ma apuc sa va povestesc despre aceasta gama si ce contin produsele si alte detalii de acest fel pentru ca sunt destul informatii pe net si nu are sens sa scriu aceleasi lucruri si eu. O sa va povestesc pe scurt experienta mea cu aceasta crema sau ser cum ii spun cei de la Farmec (eu as spune ca este intre crema si ser - vedeti pozele de mai jos):



Am folosit-o dimineata si nu am simtit vreodata sensibilitate sau senzatie de iritabilitate la ochi (lucru ce mi se intampla frecvent cand incerc vreo crema noua si urmeaza o repriza de "plans") ceea ce pentru mine este un plus. Intra imediat in piele si textura este usoara, insa la capitolul hidratare nu exceleaza. Hidrateaza si este o baza buna pentru concealer, insa cred ca ar fi putut sa fie un pic mai hidratanta pentru ca pielea de sub ochi este sensibila si consider ca trebuie hidratata cu atentie (cel putin in cazul meu - imi curg ochii frecvent si imi stresez pielea din jurul ochilor mai mult decat ar fi normal).

In ceea ce priveste ambalajul, imi place ca este in tub si poti doza cantitatea exact cum doresti si produsul nu intra in contact cu aerul si degetele, insa nu-mi place (chiar ma deranjeaza) modul in care este taiat tubul - parca m-am jucat cu cutitul si l-am taiat ca la gradinita (de multe ori cand folosesc o crema de ochi in tub aplic crema direct din tub sub ochi, insa cu aceasta nu pot proceda asa ca mi-as zgaria pielea) si nici faptul ca personalizarea tubului consta intr-o eticheta cu detaliile produsului (mi se pare foarte ieftin).


Concluzia mea? Este o crema buna, care hidrateaza suficient un ten tanar si fara probleme deosebite, insa daca sunteti trecute de 30 de ani sau aveti riduri de expresie pronuntate, nu va face decat sa mentina zona hidratata, nu va atenua cu nimic probleme deja instalate.

O recomand pentru cineva care are nevoie de hidratare si prevenire si cauta o crema de ochi care sa fie usor de folosit, daca insa cautati ceva care sa va ajute cu alte probleme si sa trateze ceva, nu cred ca este ceea ce cautati.

15 comentarii

  1. am folosit si eu mostrele,mi-a placut.o zi frumoasa,draga mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit si eu mostre dar mie mi-a dat o senzatie de incalzire imediat dupa ce aplicam si incepeam sa masez. Ai patit si tu asa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sihaya, nu. Am mai citit de senzatia asta, eu n-am simtit insa nimic de acest fel.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt in cautarea unei creme de ochi complete, ma apropiu de varsta de 30 de ani si cred ca zona aceasta are nevoie de atentie speciala. si mie imi curg ochii si pielea a devenit foarte sensibila, nu am riduri deloc deocamdata (o mostenire genetica bun), dar nici nu as vrea sa apara prea repede.
    ai fi dispusa sa imi faci vreo recomandare? imi permit sa iti cer un sfat pentru ca te urmaresc de ceva vreme si am observat ca ai testat o gramada de produse, deci parerea ta este avizata! :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. leea, singura crema care a avut rezultate vizibile in cazul meu a fost Repairwear de la Clinique (insa eu ma confruntam cu niste riduri de expresie sub ochi, insa tu ai spus ca nu e cazul la tine).

    Pentru intretinere (ceea ce cred ca ai tu nevoie), e destul de potrivita asta de la Gerovital si de asemenea eu seara folosesc un roll-on de la Garnier, care imi place (o sa scriu curand si despre el, asa iti poti face o parere).

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia...total offtopic am o intrebare. ai idee de ce la ACW e musai sa coincida shipping adress cu billing adress? m-a enervat teribil cand am incercat sa platesc cu cardul meu si sa trec la adresa de livrare pe cea a prietenului meu (la toate celelalte site-uri de pe care am comandat a functionat) si am dat de clauza aceea nesuferita. Ma si imaginam cu coletul in brate si acum nu stiu ce sa fac:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Alice, n-am avut situatii d-astea. Daca ai incercat sa platesti prin paypal cu cartea de credit, sigur livreaza doar la adresa de facturare - la fel e si pe ebay.

    Probabil ca e o masura de siguranta a lor - posibil sa fi avut probleme in trecut cu carduri furate.

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu o folosesc, e buna.
    dar nici mie nu imi place cum e taiat tubul.
    trebuie sa o aplic pe deget si apoi sub ochi, nu direct..

    RăspundețiȘtergere
  9. eu vroiam sa incerc crema aceasta pt ca am niste riduletze.....ai spus mai sus despre Repairwear de la Clinique....ti-a eliminat ridurile?

    RăspundețiȘtergere
  10. Alexandra, nimic nu-mi mai "sterge" ridurile de expresie de sub ochi, insa Repairwear le-a atenuat vizibil in perioada cat am folosit-o.

    RăspundețiȘtergere
  11. Azi l-am luat si eu, sunt curioasa in cat timp dispar? Am niste "pungi sub ochi" ajuta aceasta crema?

    RăspundețiȘtergere
  12. In jurul ochilor eu ma dau cu un ser Pure si chiar se vad diferente. Il folosesc de saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  13. Andreea am vazut si eu serul acela si mai ca l-as incerca dar imi este teama de eventualelele iritatii sau efecte secundare. Ai avut asa ceva?
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere