Ramble obosit & niste impresii

18.4.11

S-ar putea sa fie una din cele mai obosite postari ale mele, dar asa ma simt ... sfarsita de puteri. Nu stiu cat de coerenta am sa fiu si ce-am sa spun, dar trebuie sa scriu. Asta simt, asta fac. Sunt intr-un punct al vietii mele in care nu stiu in ce directie s-o iau, simt ca trebuie sa renunt la ce fac acum ca sa realizez ceva pentru mine si linistea mea si in acelasi timp simt ca as fi lasa sa renunt la atatia ani de munca doar pentru ca sunt intr-o perioada stresanta, mai ales ca mie imi place cu adevarat ceea ce fac, ce ma darama este munca directa cu clientul. O decizie grea care ma bulverseaza (si o spun in conditiile in care viata m-a pus in situatii mai dificile decat cea in care ma gasesc acum si a trebuit sa iau decizii mult mai grele si definitive). Inca sper ca ma va lumina Cel de Sus si voi fi capabila sa iau cea mai buna decizie pentru mine si sufletul meu.

In alta ordine de idei, intamplator am vazut azi pe facebook un link al celor de la StrawberryNET catre "60% off Gifts for Mother's Day" (categorie pe care nu am vazut-o pe site cand m-am uitat) si mi-a sarit in ochi pretul la Dior Nude Natural Glow Hydrating Makeup - 100 ron. Eu in momentul asta il prefer lui Sheer Glow de la Nars si il recomand din toata inima. Puteti vedea produsele aici.

Am incercat azi 3 din produsele luate de pe strawberry zilele trecute si o sa scriu aici cateva cuvinte despre ele pentru ca stiu ca sunt cateva curioase printre voi. Poate am sa fac si niste postari gen "Prima impresie" pentru fiecare (nu stiu daca voi gasi timp pentru ele) pentru a oferi mai multe informatii.

Bobbi Brown Corrector - m-a dezamagit cat de mic este (doar 1,7 g - daca il compar de exemplu cu Studio Finish Concealer de la MAC care are 7 g si mai are si SPF35, clar iese in pierdere din punctul asta de vedere). Trecand peste cantitate, este foarte cremos, se intinde usor, este ideal pentru zona de sub ochi, eu mi-am luat Light Bisque (e destul de portocaliu) care neutralizeaza destul de bine cearcanele, insa ca prima impresie n-am cazut pe spate de emotie.

Chanel Blush Brume D'or - pigmentare foarte buna, aplicare de vis si blenduire usoara. Nu stiu daca am ales cea mai buna nuanta, mai trebuie testat ca sa ma conving. Trebuie sa recunosc ca blushul asta a fost doar un moft si poate chiar o doza ridicata de snobism, am vrut neaparat sa am un blush Chanel si acum am. Ma face sa ma simt bine, chiar daca e ceva superficial.

Dior Amber Diamond - stiu ca intrebarea care va vine acum in minte e "e asa cum se spune?" si raspunsul meu n-ar fi cel mai lamuritor pentru ca e "si da si nu". Da, e cel mai fin iluminator pe care l-am intalnit, textura este superba (daca pot spune asta despre un iluminator). Da, arata demential in cutie si te captiveaza. Da, arata foarte bine pe fata, este subtil si in acelasi timp capteaza perfect lumina. Nu, nu este unic, mai sunt altele le fel de bune pe piata si nu atat de scumpe. Dar s-ar putea sa devina "addictive" - prima intalnire a fost una frumoasa, care poate sa devina doar inceputul unui relatii de durata. Vom vedea.

Ce-mi doresc acum? Cateva ore bune de somn, care sa ma faca sa rezist zilei de maine, care se anunta mai grea ca cea de azi. Asta va doresc si voua: noapte buna si somn linistit!

6 comentarii

  1. Very late Happy birthday, Camelia! Referitor la articol... si eu lucrez direct cu clientul si unii pot fi de-a dreptul obositori. Dar cred ca trebuie sa cernem experientele...lucrurile care ne fac sa pasim zi de zi in acelasi birou cu cele care ne-ar putea strica imaginea de ansamblu. Te pup, sa ai o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, pe langa Saptamana Mare, din cate stiu eu, saptamanii asteia i se spune si Saptamana Luminata...Nu sunt sigura, s-ar putea sa ma insel, insa tot ce pot sa spun este ca deciziile cele mai bune nu sunt luate niciodata in pripa. Nici "pritocite" pana cand nu mai stii de la ce ai plecat, insa permite-i sufetului tau ca la finele saptamanii sa se umple de lumina si sunt sigura ca iti vei gasi calea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai un tag de la mine :-*
    http://federova.blogspot.com/2011/04/tag-3-chestionarul-lui-proust.html

    RăspundețiȘtergere