Ivatherm - functioneaza sau nu?

4.4.11

Folosesc de mai bine de 2 saptamani crema pentru piele sensibila si cuperozica de la Ivatherm (primita spre testare in cadrul campaniei WOM) si nu stiu in acest moment sa spun daca functioneaza sau nu. Saptamana trecuta eram mai incantata de produs si chiar am crezut ca functioneaza, insa acum nu vad nici o diferenta si nici o ameliorare a rosetii fetei care sa ma faca sa cred ca aceasta crema chiar are efect.


Deocamdata nu pot sa spun nimic negativ despre crema (problema cu uscarea pielii de pe nas am rezolvat-o), insa am vazut ca mi-au aparut niste puncte mici albe pe fata care nu au existat pana acum si ma intreb daca nu cumva sunt de la crema.

Este prea devreme sa dau un verdict de genul "crema e buna" sau "crema nu face nimic", insa ma asteptam ca dupa mai bine de 16 zile de folosire zilnica sa vad o diferenta si sa-mi fi format o parere despre produs.

Voi cum va "descurcati" cu produsele primite spre testare?

6 comentarii

  1. Eu am impresia, la fel ca tine, ca primele efecte au fost foarte bune, iar apoi ne-am cam plafonat. Totusi, crema pt. vergeturi m-a surprins...e chiar buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am crema ivadermaseb care de asemenea este anti roseata si intr-o masura destul de mare reuseste sa neutralizeze...nu stiu daca si trateaza pe termen lung. De exemplu, ma dau seara si a2a si de dimineata am un ten minunat fin, mat si uniform (la culoare ma refer). Apoi ma duc si ma spal pe fata cu exfoliant zilnic si roseata apare. Ma dau iar cu crema si roseata dispare dupa vreo 20 min. Inca nu am o parere formata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu inca nu m-am lamurit daca cea pentru scuame si roseata funcioneaza sau nu :-s

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))) nici eu nu m-am lamurit cu Ivadermaseb. Pe partea de scuame mi se pare ok, dar mie nu mi se pare ca-mi amelioreaza roseata

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu o folosesc de 1 luna si nu are impact asupra roseatei. Pot sa spun ca calmeaza dar nu trateaza. Acum fiecare isi da cu parerea diferit.

    RăspundețiȘtergere