Ivatherm - crema pentru piele sensibila si cuperozica

10.4.11

Nu pot sa-l numesc review pentru ca acest produs ma face sa-mi schimb parerea de cel putin 2 ori pe saptamana si nici alt titlu n-am vrut sa-i pun, asa ca m-am limitat la numele cremei. N-am patit niciodata asa cu un produs: la inceputul saptamanii va spuneam ca nu mi se pare ca face nimic si ca nu mai vad nici o diferenta (desi la inceput mi-a facut o impresie mai mult decat buna si eram incantata de efecte), iar acum sunt aproape convinsa ca intr-adevar reuseste sa neutralizeze roseata tenului.


Am scris acum mai bine de 2 saptamani primele mele impresii despre produs (gasiti aici postarea) si motivele care m-au determinat sa aleg aceasta crema. Am folosit-o zilnic si singurul aspect negativ este cel de care am vorbit deja in postarea anterioara (pielea de pe nas este mai uscata si daca nu sunt atenta se descuameaza usor si arata urat), insa problema asta am  rezolvat-o prin aplicarea cremei Cicaplast de la La Roche-Posay (nu o folosesc zilnic, ci la 2 sau 3 zile, doar pe nas).

Imi place ambalajul si varful subtire care permite o dozare perfecta a produsului (din punctul meu de vedere asta e ambalajul ideal pentru orice tip de crema), imi place textura si faptul ca intra imediat in piele si este o baza buna de machiaj si-mi mai place ca sunt zile cand ma face sa zic "wow, azi nu am fata rosie!" (desi nu prea vad pigmentul verde despre care se vorbeste in descrierea produsului). Am uitat sa zic ca hidrateaza foarte bine, nu simt nevoie sa aplic o alta crema dupa folosirea ei, un alt plus pentru mine.




Dar ... trebuia sa exista si un dar! Sunt zile cand fata mea este la fel de rosie ca si pana acum (mult mai rare decat zilele bune, dar exista), dupa care se intampla iar minunea si in ziua urmatoare vad o ameliorare vizibila. Daca ar fi sa vorbesc in procente, as putea sa zic ca aspectul tenului meu (ma refer strict la zonele cu roseata - aripile nasului, barbia si putin obrajii) s-a imbunatatit cu 70-80%.

Voi continua sa folosesc aceasta crema si daca nu-mi ajunge pentru cura de 3 luni (cum recomanda cei de la Ivatherm), o sa-mi mai cumpar un tub pentru ca-mi place si cred ca trebuie sa astept ca sa vad rezultate. Si data viitoare cand am sa scriu despre ea, o sa fie un review care va da un verdict clar daca in cazul meu crema functioneaza sau nu.

2 comentarii

  1. Ce ma bucur ca iti merge bine crema asta! Eu am UNA in teste. Vad ceva imbunatatiri pe "santurile" mele de frunte,dar intr-adevar, trebuie sa o folosesc cel putin o luna jumatate-doua, sa pot sa vad rezultate clare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru parerile tale vis a vis de aceasta crema Camelia! Abia astept sa le testez si eu pe ae mele.Pupici!

    RăspundețiȘtergere