I really like StrawberryNET

5.4.11

Zilele trecute am fost contactata pe mail de cei de la StrawberryNET (ca si multe alte fetele ce detin bloguri de beauty) si mi-au oferit un cod de 50% reducere la orice comanda de peste 100 dolari. De apreciat ca vor sa incurajeze bloggeri si ca au oferit un discount destul de generos. Eu oricum eram clienta fidela, acum cu atat mai mult imi va face placere sa cumpar de pe siteul lor.

Nu are sens sa va spun cum mi-au facut ochii in cap pentru ca de ceva vreme sunt cu ochii pe Amber Diamond de la Dior si tot de multa vreme imi doresc sa incerc un blush de la Chanel si alte nebunii, dar parca nu-mi justificam mie alti bani cheltuiti pe makeup.

De vreo 3 zile ma tot invart pe siteul lor, am pus in cos, am socotit, am scos, am pus iar si tot asa. Desi in mail scria clar ca se cumuleaza cu orice oferta existenta, ma tot gandeam daca o sa se puna la socoteala si discountul de fidelitate si cel de comanda de mai mult de 3 produse. Da, au socotit tot si fiecare discount a fost acordat la suma initiala de plata, astfel incat la sfarsit m-am minunat de suma de plata.

Mi-am luat asa cum am spus Amber Diamond de la Dior, un blush de la Chanel, corectorul de la Bobbi Brown (la care la fel poftesc de mai bine de 1 an) si un refill pentru un fond de ten de la Shiseido si am platit mai putin de 150 ron (pretul numai pentru Amber Diamond pe site este de 146 ron). Deci, da! Azi sunt euforica! Si, da, azi StrawberryNET este in topul preferintelor mele.

Aveti de gand sa profitati de codul oferit? Ce intentionati sa va luati?

38 de comentarii

  1. Tare as profita si eu... pacat ca nu am cum :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Adina, eu cred ca poti, singura problema e aia de care ti-am mai zis si pe mail - vama!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru achizitiile minunate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost extaziată și nu mi-a venit să cred. Am făcut și o simulare a comenzii că nu-mi venea să cred! Am făcut cumpărături în valoare de 1000 de lei și când am aplicat codul , reducerea aplicată e de doar 292lei , adică echivalentul a 100 USD !

    Am simulat o altă comandă și am 'cumpărat' produse de 100USD, am aplicat codul și aveam într-adevăr reducere de 50% .

    Le-am trimis mail, atât persoanei care m-a contactat, cât și direct la Relații cu clienții + Facebook .

    Deci se pare că reducerea e de 100USD și nu de 50% din valoarea comenzii cum scrie în e-mail....

    Dacă se poate folosi codul de mai multe ori ar fi ok , căci aș face mai multe comenzi în valoare de 200 USD și astfel aș beneficia într-adevăr de reducerea de 50% .

    Tu ce spui?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iguanitza, nu se poate folosi codul de mai multe ori (odata ce l-ai revendicat si a fost utilizat, devine nul).

    Eu am incercat mai multe variante si la toate suma redusa a fost 50% din suma finala din cosul de cumparaturi - e foarte adevarat ca nici nu am pus in cos produse de 1000 ron, m-am oprit undeva la 450 ron in testari.

    Acum am citit din nou mailul si e clar o hiba de traducere - reducerea de 50% se aplica in limita maxima de 100 dolari (valoarea reducerii)/ pe comanda, nu la o comanda de minim 100 dolari. Cu alte cuvinte, poti comanda oricat, iti vor acorda 50%, insa valoarea reducerii de 50% nu va depasi suma de 100 dolari. Cine a tradus oferta, a scapat niste cuvinte.

    Nu are nici un sens sa te arunci la comenzi de valori atat de mari pentru ca te vor omori in vama - taxe vamale + tva. Sa zici ca tva il ceri inapoi de la strawberry, dar ce faci cu taxele vamale?

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari:*Sper sa faci un review/swatch al produselor:*
    Te roooog:O3
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. super!dar cum stiu ei ca esti bloggerita?

    RăspundețiȘtergere
  8. modniza, au contactat mai multe bloguri, nu doar pe mine - au gasit postarile cu cumparaturile facute la ei sau poate postarile cand am mai scris despre diverse oferte care mi s-au parut tentante pe siteul lor. Asa banuiesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. pfffff ce porcărie :( voiam vreo 4 parfumuri - 2 pentru mine&EL + 2 pentru cumnată&soacră că vine ziua lor. Si restul erau cosmetice, Bobbi Brown shimmer brick, rimel YSL, rimel Lancome, gloss MAC,fard MAC ....
    nu știam nimic de vreo altă taxă (decât cea de la parfumuri dar tot îmi convine) . Din câte am mai citit coletele astea vin ca și "gift" și nu se taxează...

    Ughhh ... acum eu ce să fac? Aș lua doar parfumurile.....

    RăspundețiȘtergere
  10. Iguanitza, coletele nu au factura, insa au valoarea trecuta pe colet. Cei de la vama iti pot cere confirmarea comenzii pentru a vedea totalul de plata si la acea valoarea iti iau taxe vamale si tva (tvaul se ramburseaza de catre strawberry prin nu stiu ce formular de pe site - gasesti detalii pe siteul lor).

    Eu stiam ca parfumurile vin de undeva din Europa, poate iti poate da altcineva detalii care a comandat parfumurile (cosmeticele vin numai din HK).

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, felicitari! Si eu poftesc la corectorul Bobbi Brown si abia astept sa citesc cum ti se pare. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesanta chestia cu 100 $... am facut si eu o simulare de comanda dar mica... e bun sistemul lor de traducere dar mai exista si greseli. Si vama cat de mare poate sa fie? De ex daca iau ceva de 100 $?

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci vreau 4 parfumuri + shimmer brick + rimel YSL. Total fără nicio reducere e 953 lei , și cu reducerile ar veni 613. Nu am înțeles despre taxele vamale, nu mai scrie nimic despre asta pe site, doar că ar fi taxă de 10% la parfumuri....dar nu e clară nici clauza asta, adică 10% din prețul întreg sau din prețul redus al parfumurilor ?! Tu ce crezi?

    Cât poate să coste taxa vamală?!

    RăspundețiȘtergere
  14. Iguanitza, nu are de ce sa scrie pe siteul strawberry de taxele vamale din Romania - fiecare tara are propriul sistem fiscal si implicit vamal. Taxa de 10% se aplica la valoarea totala a comenzii de parfumuri si este taxa de transport, nu are nici o legatura cu taxele vamale ale tarii de destinatie. TVA se plateste la orice comanda de peste 10 euro, mai nou (inainte era la comenzi de peste 45 euro). Insa cum ti-am zis parfumurile eu stiu ca se expediaza din Elvetia si vin la oficiul postal, nu la cel vamal - deci nu e nici o problema de taxe. Doar cosmeticele vin din HK.

    Eu personal n-am platit niciodata vama sau tva la produsele cumparate de la ei, dar nici n-am avut valori mai mari de 150-160 ron/ colet, deci nu stiu ce sa va spun.

    Eu am citit clar in catalogul ala cu codul marfurilor de la vama ca la cosmetice taxa este 0%, dar cum la noi legea e foarte permisiva, fiecare vames taie si spanzura asa cum il taie capul. Prin urmare, puteti avea noroc si sa nu platiti nimic sau va poate taxa vamesul cum are el chef in ziua aia (a patit-o o prietena de-a mea acum cateva saptamani). Nimic nu e sigur ca doar suntem in Romania.

    Insa eu una m-as rezuma la comenzi in jurul la 150 ron la comenzile de cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna

    Eu am cumparat de la ei parfumuri de 300 de lei si au venit la posta de cartier si nu am platit vama.

    RăspundețiȘtergere
  16. Camelia & Anonim - mulțumesc mult, mâine am să dau comanda...ce o fi o fi ...prețurile la parfumuri sunt bune ! Ar veni 100 lei / parfum!!
    Știți și cât timp durează până ajunge comanda?

    RăspundețiȘtergere
  17. Am comandat cosmetice si de fiecare data m-a taxat la vama tva 24% + taxele vamale ale caror sistem nu l-am inteles dar ca sa va faceti o idee la valoarea de 100ron am platit 2,5 lei.In concluzie nu taxa vamala e problema ci tva-ul si inca ceva,daca valoarea este mica nu platesti nici tva nici taxa vamala.Acum cred ca depinde de fiecare vama dar la mine asa a fost intotdeauna.Totusi cei de la Strawberry sunt foarte seriosi,am completat formularul si am atasat copie dupa chitanta vamala iar in maxim o saptamana mi-au rambursat tva-ul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Iguanitza - vezi ca si eu am comandat de multe ori de la ei si daca ai si un parfum in comanda vine coletul la posta normala nu la cea vamala.
    Nu am platit nimic in plus niciodata.
    O singura data mi-a venit la posta vamala (cand am comandat doar make-up) si nici atunci nu am platit nimic la posta vamala.
    Deci comanda cu incredere parfumuri ca iti vine coletul la posta de cartier si nu vei plati nimic in plus.
    Si eu vreau Amber Diamond - mi-l doresc cred ca de un an cel putin :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Si nu mi-au luat nici 10 % la parfumuri - este ceva regula la ei, daca ai in pachet si un produs de make up nu iti mai iau 10 %.

    RăspundețiȘtergere
  20. Deci eu aș avea 4 parfumuri (din care un set cu șampon), un deo(care e tot din categoria parfumuri) și 2 produse cosmetice.

    Deci Natty, tu zici că dacă am așa nu mai plătesc nimic în plus? Că scrie clar pe site de 10% , dar nu înțeleg dacă se ia 10% din suma redusă, sau din prețul întreg....

    RăspundețiȘtergere
  21. Asa cum zice si Natty, daca comandati si parfum, si cosmetice, nu se platesc cei 10% pentru parfum, iar comanda vine din Suedia (Malmo) la of. postal de cartier. Daca se comanda doar parfum se taxeaza 10% si vine tot din Suedia. Daca comandati doar cosmetice, coletul vine din Hong Kong, la of.postal cu vama unde... Dumnezeu cu mila! Eu nu am blog, insa Strawberrynet imi trimite destul de des oferte si, cum sunt clienta lor din 2005, am deja reducere de 7,5% plus procentul ala de la 3 produse in sus.
    Asa ca, pot spune si eu ca Imi place Strawberrynet !

    RăspundețiȘtergere
  22. ce ciudat! Au contactat si persoane care nu au facut niciodata comanda pe strawberry! Nu vreau sa fiu rea,dar mi se pare bizar ca eu care am peste 15 comenzi la ei nu am fost contactata... Asta e :) Si am scris de cateva ori chiar si despre ofertele lor.
    Cel putin tu Camelia,meritai din plin aceasta reducere,la cate comenzi ai facut mereu! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  23. buna
    gazduiesc un giveaway pentru a celebra un an de la nasterea blogului meu.Regulile sunt simple.
    Daca iti place cadoul te invit sa te inscrii.
    http://filledevelours.blogspot.com/

    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  24. da, iguanitza, nu mai platesti nimic in plus - simuleaza o comanda si vei vedea :)
    succes si sa ne spui ce ti-ai luat!

    RăspundețiȘtergere
  25. Si eu mi-am comandat 2 demachiante, un tonic , un after shave si un parfum si mi-a adus coletul postarita acasa fara sa mai platesc nici o taxa pt. parfumuri. A fost trimis intr-adevar din Suedia.Alte comenzi care aveau doar produse de make-up au venit la vama, veneau din Hong-Kong si nu am platit niciodata nimic,iar cea mai mare valoare a fost in jur de 500 Ron.

    RăspundețiȘtergere
  26. Stiti cumva daca parfumurile de pe strawberry sunt 100% originale?

    RăspundețiȘtergere
  27. Bun.... Sper sa va lamuresc eu intr-o masura mai mare sau mai mica, in calitate de client strawberrynet de vreo doi ani si cu peste 20 de comenzi la activ, so:
    - in cazul unei comenzi care contine doar parfumuri (ma rog, articole incadrate de ei la aceasta categorie), se plateste in plus acea taxa de 10%; daca pe langa parfumuri comandati orice alt produs, aceasta taxa nu mai exista;
    - in functie de modalitatea aleasa de ei de a trimite coletul (Direct Link sau HK Post in cazul meu), coletele imi ajung fie la oficiul postal de care apartin, de unde primesc un aviz sa ridic o recomandata externa voluminoasa (!!) si nu mai platesc absolut nimic, fie la oficiul postal vamal, unde trebuie sa achit o taxa de aprox. 5lei/colet (aaa, si-l mai si desfac domnii sa verifice continutul si ma mai si intreaba daca le-am luat pentru consum propriu).
    - mai vad aici o intrebare la care raspund cu mana pe inima din experienta - cosmeticele sunt 100% originale; pot exista totusi diferente de ambalaj, in functie de productie (am observat asta la Lancome fabricat pentru U.S.A.)
    Daca mai aveti intrebari si sunt in masura sa va raspund, o fac cu cel mai mare drag; si voi m-ati ajutat de multe ori cu sfaturi/idei pe blogurile voastre pe care le citesc zilnic de jumatate de an :)
    Narcisa

    RăspundețiȘtergere
  28. Si n-am blog, deci n-am ACEASTA reducere :(

    RăspundețiȘtergere
  29. Narcisa , mulțumesc tare mult de lămuriri. Am dat deja 2 comenzi , prima conținea și produse cosmetice pe lângă cele 4 parfumuri iar a doua conținea 1 parfum și mai multe produse cosmetice, deci teoretic ar trebui sa vina la posta normala, fara sa mai platesc nimic.
    În cât timp ajunge comanda? (prima văd că a fost expediată prin Direkt Link Suedia.
    Încă ceva, poate sună prostesc : parfumurile sunt și sigilate?

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru putin Iguanitza..
    Comenzile mele au ajuns in SV in aprox. 14-20 de zile calendaristice.
    Absolut toate produsele, cu exceptia celor pentru care este mentionat ca sunt "unboxed" (si beneficiaza eventual si de reduceri pe tema asta) vin sigilate.
    Sa anunti te rog pe blog cand iti ajung coletele, cum sunt produsele si cum a decurs toata experienta strawberrynet, ma gandesc ca sunt multe fete interesate care poate nu au dat de discutia noastra de aici...
    N.

    RăspundețiȘtergere
  31. Da, cu siguranță voi scrie despre experiența mea !
    Eu mă așteptam să vină mai repede, 14-20 zile mi se pare cam mult, pe site scrie ~10 zile, și una din comenzi a fost trimisă deja de joi, din Suedia, și cealaltă ieri....

    RăspundețiȘtergere
  32. Coletul meu din Suedia a ajuns intr-o saptamana

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumesc Camelia pentru lamuriri si fetelor pentru comentariile lor. Chiar ajuta sa afli si alte pareri.

    Eu nu stiu ce sa fac sa pescuiesc si eu un cod promotional...:p

    Pana una-alta, va astept pe blogul meu la giveaway-ul cu pensula F80 Flat Top Kabuki de la Sigma.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna,
    Sunt si eu interesata de cum anume se face comanda pe strawberry?Si care adresa intreaga a acestui site?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu folosesc paypal pentru plata, insa am platit in trecut cu Visa Electron de la Raiffeisen si nu am avut probleme.

    RăspundețiȘtergere
  36. Am incercat si eu sa`mi comand ceva de acolo dar nu`mi accepta cardul`. Cardu este a lui tata dn Italia. poate de aceea nu merge?:( tocmai mi`l incarcase sa`mi cumpar fondul de ten de akolo si tot nu merge

    RăspundețiȘtergere
  37. Atentie la comenzile de pe strawberry. Eu am anulat o comanda insa plata a fost facuta si ei inca nu mi-au returnat valoarea ei. Am facut numeroase sesizari si am primit diverse e-mailuri de la foarte multe adrese care imi cer acelasi informatii. Am trimis aceste informatii insa ei mi-au raspuns de fiecare data de pe alta adresa de e-mail cu aceleasi intrebari. Cred ca suma nu imi va fi vreodata returnata asa ca MAARE ATENTIE! Sunt extrem de neseriosi.
    Iulia

    RăspundețiȘtergere
  38. Vreau sa lamuresc,pe cat posibil,pe toata lumea...in legatura cu strawberrynet.com
    1. Toate parfumurile (nu cunosc despre cosmetice) sunt originale. Sunt parfumuri absolut necunoscute pe acest site (aproximativ 50% din marci,sunt marci necunoscute). Nu sunt parfumuri de firma. De ce ar falsifica cineva parfumuri necunoscute?! E ca si cand s-ar falsifica bancnote de 1 dollar. Nu merita efortul. Daca tot falsifici.....falsifici ceva care se vinde (parfumurile de firma se vand)
    2. Parfumurile sunt trimise din depozitul din Suedia,iar unele (nu toate) cosmetice din Hong Kong
    3. Toate produsele se pot comanda cu un simplu card de debit (obligatoriu VISA sau MasterCard). Se percepe un mic comision,deoarece se transforma RON in EUR (chiar daca pretul este trecut in RON,toate preturile sunt in EUR). Nu va speriati,este un comision foarte mic.
    4. Veti primi un mesaj de confirmare sau infirmare al acceptarii comenzii pe mail.
    5. Dupa acest lucru,aveti de asteptat intre 7-10 zile (pt produsele trimise din Suedia),si intre 14-20 zile (pt cele din Hong Kong).
    6. Nu veti plati nimic pt produsele venite nici din Suedia nici din H.K.....doar ca pachetul din H.K. va fi desfacut si verificat si asta deoarece aceasta tara nu face parte din Uniunea Europeana.
    7. In functie de numarul de comenzi,cat si de numarul de produse....veti primi reduceri substantiale.
    8. Toate descrise mai sus,sunt din proprie experienta. Am 42 comenzi facute in 3 ani....si produse de peste 60 mil cumparate de pe acest site. De 2 ori am avut mici neplaceri. O data mi s-a trimis alt produs (culmea,mai scump decat cel comandat de mine),si altadata am primit un parfum evaporat cu sticla sparta (nu din vina lor). Am primit banii in cont pt parfumul evaporat,iar produsul schimbat din greseala nu a fost schimbat (nu se pot returna produse,si ei nu schimba produse)
    9. Pont.....au reduceri foarte mari in perioada sarbatorilor de Craciun si de Paste,doar ca trebuie urmarit site-ul zilnic)

    Daca ce am scris mai sus,ajuta el putin o persoana,ma declar multumit.

    RăspundețiȘtergere