DIY: Lip Scrub

10.4.11

In ultima vreme buzele mele au fost foarte uscate desi le exfoliez regulat si folosesc balsam de buze dimineata si seara. Nimic nu parea sa ma ajute, asa ca am apelat la o reteta homemade si mi-am facut singura un scrub de buze care e mai minunat decat orice nebunie din comert.

Intr-un borcanel mic de sticla am pus 1 lingurita de miere si 1 lingurita de zahar brun, le-am amestecat bine si am obtinut un amestec omogen si dulce care s-a dovedit a fi minunat pentru buzele mele. Este nevoie de o cantitate mica la fiecare folosire, incat acest amestec imi va ajunge cateva saptamani.

Imi pare rau ca n-am facut o poza sa va arat cum arata, dar nu m-am gandit la asta.

6 comentarii

  1. O metoda eficienta este si folosirea periutei de dinti, mai ales cu acest scrub natural si dulce. Eu mai recurg la periuta cand am pielitele alea enervante. Uneori ma ustura dupa ce le elimin dar hidratez corespunzator cu un balsam de buze si aia e..

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu mi-am facut un lip scrub.Am urmarit un tutorial pe youtube si am amestecat un balsam de buze pe care nu prea il foloseam cu zahar brun si putin ulei de masline si mi-a placut ce a iesit:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu aveam buzele uscate si se crapau foarte usor. Am folosit balsamul asta http://www.breslo.ro/Product/Balsam-de-buze-Rich-Vanilla-Gloss_206120 si imi place rezultatul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faina ideea, miere pentru hidratare si zahar pentru exfoliere. Ca sa nu mai spun ca este si total comestibila combinatia. Chiar o sa incerc si eu, folosesc in general periuta de dinti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat si eu! :) yummmy! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu fol acelasi scrub homemade(doar ca fol zahar tos) si e ffffff eficient!
    il recomand din inima!

    RăspundețiȘtergere