"Vreau si eu sa am stapan!"

9.8.10

Raluca m-a contactat din nou ca a gasit un pui de cutu mic abandonat langa ghena de gunoi. Este vorba de un metis de teckel (o fetita minuscula), are 5 saptamani, este deparazitata intern si extern si are carnet de sanatate. Este obisnuita cu alte animale si e o scumpete mica. In poze pare mai mare decat e in realitate (un ghemotoc de blana).

Daca stiti pe cineva care isi doreste un catel, puteti s-o contactati direct pe Raluca la numarul de telefon 0762 202 753 sau pe mail la raluca.serafimescu@gmail.com.

14 comentarii

  1. Doamne ce scumpete de tzitzi :X:X:X mi se rupe sufletulll :((( Doamne ajuta sa-i gasiti un stapan si sa aiba parte de tot ce-i mai frumos :)
    si tie, sa-ti dea Doamne Doamne multa fericire pt ca ai sufletul asa bun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai cat e de scumpaaa :X :X :X
    Pot sa preiau si eu anuntul si sa-l postez pe blog, poot?? Pliiz ;;)
    Sper din tot sufletul sa-si gaseasca si ea un stapan!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal, Chatte. Cu cat vad mai multi oameni, cu atat are mai multe sanse.

    RăspundețiȘtergere
  4. Done :D.
    Nu am luat toata postarea dar am pus anunt poza cu trimitere directa aici.
    Sa speram ca isi va gasi si ea stapan ca ceilalti catei...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, mai stii ceva de asta mica?? E ok?
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Chatte, zilele trecute am intrebat de ea si nu si-a gasit stapan. O sa vb. cu Raluca iar azi sa vad daca s-a produs vreo schimbare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ok, mersi de stire :P. Sper sa isi gaseasca, eu am facut o postare special ptr ea... sa speram ca cineva o va lua si pe ea :)
    App vezi ca te-am adaugat si eu la blogroll :D.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chatte, nu stiu ... i-am tot lasa mesaje Ralucai pe mess, dar nu mi-a raspuns. Nu stiu ce s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Offf... sper sa-si fi gasit stapan...

    RăspundețiȘtergere
  10. eu as lua toate animalutele acasa dar nu am posibilitatea asta..... am 2 pisicute acasa....un motan care l-am luat de la cineva si o pisicuta care am gasit-o de micuta sub o masina cu labutele arse.... e cea mai nebuna pisica care am vazut-o vreodata .... o alintata si o jucausa.... motanul meu avea deja 2 ani in casa mea cand am gasit-o pe Beauty sub masina....dupa vreo 2 luni de stat in casa mea a cazut de la balcon de la etajul 5, a deschis sita cu labutele si a alunecat....la 6 dimineata eram treaza....am vazut doar cand a cazut... am coborat 5 etaje doar cat ai zice peste plangand...am luat-o cu masina si am dus-o la doctor ..bineinteles l-am trezit pe doctor si plangand i-am spus sa vina imediat sa imi "faca" pisica...a vazut-o si mi a spus ca daca intr-o saptamana nu se ridica e mai bine sa o eutanasiez.... 3 zile nu s-a ridicat, nu a facut mancat doar a baut apa, cu toate astea nu facea decat la toaleta ei ce trebuia sa faca ... ti se rupea sufletul..nu acceptam ideea sa o "omor" eu doar prin a spune DA !!! Dupa 3 zile, s-a ridicat in cele 2 labute din fata, am inceput sa plang si am spus ca o ajut eu sa se faca bine....o certam si plangeam ....o ridicam fara vointa ei ca sa incerce sa faca pasi...dupa o sapt de chinuri... va zic sincer ca si acum imi vine sa plang cand imi aduc aminte a inceput sa mearga ca un om handicapat.... iar acum dupa cateva luni se urca si pe mobila... am vazut in ochii ei tristetea dar si vointa de viata cand suferea... am suferit langa ea, am renuntat sa mai ies afara cu prietenele.... toti imi spuneau ca o sa moara..dar eu nu am acceptat....imi iubesc foarte mult pisicile...iar ea, Beauty, m-a facut un om mai bun cu ceilalti.... oricum eu din totdeauna am avut o slabiciune la animale....am donat bani si am luat ft multe animale in casa pana le-am gasit un camin...ma scuzati, dar am simtit nevoia sa va spun povestea mea despre printesa mea "maidaneza" Beauty !!! Va pup feteleor si am sa incerc sa ajut animalutele chiar si de aici de la mare distanta de casa. Andreea !!!

    RăspundețiȘtergere