Update tratament cosuri Manhattan Clearface

20.8.10

Acum cateva zile va povesteam de tratamentul de cosuri de la Manhattan luat din DM si va spuneam ca nu l-as mai cumpara a doua oara. Cred ca merita sa ii dau insa o sansa pentru ca l-am catalogat prost si repede. Ieri m-am trezit cu 2 cosuri urate in aceeasi zona ca si data trecuta (maxilar) dar care spre norocul meu erau de abia la inceput, insa mi-am dat seama clar ca unul din ele era pe cale de a deveni oribil si dureros si am incercat din nou tratamentul de la Manhattan si, spre surprinderea mea, pana seara aproape nu se mai vedea nimic.

Asa ca rectific ce-am scris si vin cu aceasta actualizare: este bun pentru cosurile care de abia apar/ se formeaza, nu pentru cele care deja sunt o problema. As spune acum mai degraba ca este bine sa-l ai si sa-l aplici cand simti ca iti apare un cos, folosirea lui dupa aparitia cosului este inutila deoarece nu ajuta la nimic.



11 comentarii

  1. Eu n-am gasit inca nimic sa fie super pentru cosuri :( oricum de cand folosesc crema La Roche Possay nu prea imi mai apar, eventual unele foarte mici care se duc repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adina, eu n-am avut probleme cu cosurile, insa cred ca acum se datoreaza animalutelor din casa mea (ca nu prea am alta explicatie).

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, ce alte solutii ai mai gasit in timp pentru a trata cosurile? Ma gandesc la produse naturiste, dermatologice specifice etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ada, eu n-am avut probleme cu cosurile. Nu am cautat tratamente ca nu am avut nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma gandeam la cosurile razlete care pot aparea din cauza unor produse cosmetice. Oricum, ma bucur ca nu te-ai confruntat cu probleme de acest gen. Eu am tenul mixt, cu tendinta de ingrasare si daca nu am o 'arma de atac' buna la indemana, ma lupt cu ele zile intregi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsul asta e foarte bun daca il aplici cand de abia apare cosul (mie imi aparuse zilele trecute un cos pe frunte - foarte rar patesc asta - cred ca a fost de la caldura si transpiratie si am folosit gelul asta de 2 ori si s-a uscat cosul).

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur sa aflu. Nu cred,insa, ca-l pot gasi pe aici, de aceea am intrebat de alternative. :) Sunt in cautarea unor produse noi.

    Cu siguranta de la caldura iti aparuse, dar este bine ca ai avut grija de el imediat.

    RăspundețiȘtergere
  8. pasta de dinti e un remediu foarte bun in tratarea acneei

    RăspundețiȘtergere