Review: Skinlite Firming Lift Coenzyme Q-10 Mask

3.8.10

Astazi este vremea unei alte masti de la Skinlite! De data asta am ales masca care "intinde si ridica" pielea si care am sperat eu ca va fi colacul meu de salvare.

N-o sa mai scriu iar cum am folosit-o pentru ca am precizat asta in postarile anterioare despre mastile "sheet type" de la Skinlite. Ceea ce vreau sa mentionez este ca aceasta masca are coenzima Q10 (despre care am auzit atatea minuni), vitamina e si extract de ceai verde care redau pielii elasticitatea si vitalitatea. Masca pretinde ca reda tenului tineretea.

Trebuie sa fiu sincera si sa spun ca am dormit foarte putin si prost in ultimele nopti si asta se vede si se simte pe fata mea. Ma asteptam ca masca asta sa-mi stearga toate semnele de oboseala de pe fata si poate de aceea nu sunt foarte incantata de ea. Dupa folosire, pielea este intinsa, elastica si hidratata insa imi lipseste luminozitatea oferita de celelalte masti pe care le-am folosit pana acum de la Skinlite (insa tin cont de faptul ca am avut niste zile nu tocmai usoare si nu este decat o masca).

In mod sigur o s-o mai cumpar inca o data sa ma conving daca este buna sau nu pentru ca am convingerea ca ea si-ar fi facut treaba daca nu as fi fost atat de obosita si asta nu ar fi fost atat de evident pe fata mea.

Daca aveti nevoie de un lifting de urgenta al pielii, puteti incerca aceasta masca pentru ca este o experienta placuta si racoritoare.

5 comentarii

  1. In DM, am dat detalii despre pret in postarile trecute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare se gaseste si in alte locatii? Mi-as dori s-o testez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am vazut in alta parte, Ada. dar nici nu m-am uitat dupa masti :).

    RăspundețiȘtergere
  4. sapt viitoare cred ca ajung si eu in galati si abia astept sa merg in dm sa caut ceva produse cosmetice,in special masti de genul asta

    RăspundețiȘtergere