Review: Laura Mercier Secret Brightening Powder

31.8.10

A venit vremea sa fac review si la aceasta pudra de la Laura Mercier. Consider ca am folosit-o destul incat sa pot sa-mi exprim o parere clara despre ea, care nu difera foarte tare de prime mea impresie (pe care o puteti citi pe blog intr-o postare mai veche).

Pudra a intrat in rutina mea zilnica de make-up si nu a intrat pentru ca am descoperit ca este extra super nemaipomenita, ci pentru ca ma ajuta la "mascarea" cearcanelor. Nu-mi rezolva problema in totalitate, dar imbunatateste situatia.

Ce am de spus despre pudra? Eu am varianta #1 (cea mai deschisa) - daca sunteti peste NC20/ NW20 de la MAC si vreti sa incercati, indreptati-va spre #2. Pentru mine este ok #1. Este o pudra alba, foarte fina care are rolul de a fixa concealerul si de a lumina zona de sub ochi (as putea sa spun ca este sora vitrega cu Powderflage de la Benefit). Si face ce promite (fixeaza concealerul si lumineaza zona), fara a se aseza in liniile fine de sub ochi (un plus pentru asta) si cred ca nu aseaza datorita faptului ca este foarte foarte fina. Se aplica usor si este necesara o cantitate mica deci va tine destul de mult un borcanel. Cred ca are in jur de 4 grame si pretul este in jur de 22 dolari.

Folosita cum trebuie si cu pensula corecta (pensula sintetica - vedeti siteul Laura Mercier pentru detalii), ajuta enorm in fixarea concealerului si luminarea zonei de sub ochi astfel incat sa ascunzi cearcanele. In zilele in care m-am trezit odihnita dupa un somn bun, m-a ajutat enorm si mi-a facut cearcenele sa dispara si aratam foarte odihnita. Insa cand am dormit doar cateva ore pe noapte (putine de tot), efectul pudrei a fost inca vizibil, insa nu a reusit sa faca minuni (nici nu cred ca ar putea daca ai niste cercuri negre pe post de cearcane).

Daca recomand? Da, pentru ca este cel mai bun produs de genul lui pe care l-am incercat pana acum si pentru ca oricat de cald a fost afara, concealerul meu a stat la locul lui, iar zona de sub ochi a fost luminata si "curata" (folosit cu Secret Finish peste fond de ten pulbere a aratat fantastic). Insa daca aveti cearcane "cronice" sau cauzate de diverse probleme medicale, nu va asteptati sa le faca sa dispara. Va ajuta la mascarea lor prin fixarea anticearcanului si luminarea zonei problema doar daca aplicati ca la carte si aveti putina rabdare.

PS: cel mai bine "functioneaza" in combinatie cu produsele de la Laura Mercier (Secret Camouflage, Secret Finish si Secret Concealer) - cred ca era si normal asa.

10 comentarii

  1. Eu inca ma bucur de niste cearcane foarte mici chiar si in zilele cand nu prea am parte de somn. Exista astfel de pudre pentru a fixa si machiajul fetei, nu? Asta mi-as dori dar nu stiu pentru ce sa optez...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru review! Ma batea si pe mine gandul sa o comand, insa acum sunt sigura ca o vreau :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina, da. Eu momentan o folosesc pe cea de la MAC Invisible Setting Powder (produsul pro) si este super buna, am una si de la Laura Mercier insa am s-o incep cand o termin pe cea de la MAC (cine stie cand se va intampla asta - pudrele de acest gen tin o gramada de timp deoarece folosesti o cantitate foarte mica). Si apropo de cearcanele tale, inca te ajuta varsta (nici eu nu aveam probleme d-astea la anii tai), o sa vezi cat de urat e sa imbatranesti. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucia, mie mi-a placut pana acum tot ce-am incercat de la Laura Mercier, chiar daca in prima faza nu m-au dat pe spate si nu m-am minunat. Sunt produse de "cursa lunga".

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am cumparat-o de curand, in varianta translucida, si sunt foarte incantata! Este atat de fina si delicata la atingere incat nu te astepti sa fie atat de rezistenta. Si totusi, este! Fixeaza fondul de ten la perfectie!
    Sa o stapanesti sanatoasa mai departe :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hm,e bine de tinut minte.Momentan nu am cearcane asa de evidente si oricum pe mine nu ma deranjeaza atat de tare- poate o sa sune dubios dar imi plac cearcanele,atata timp cat nu sunt din alea negre,urate.
    Eh,numai timpul va decide cand va trebui sa-mi achizitionez si eu asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata foarte bine! Momentan nu am nevoie de asa ceva dar pe viitor cu siguranta ca voi tine cont de review-ul tau :)

    hugs!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna de unde ai cumparat pudra? :*

    RăspundețiȘtergere