Review: dischete demachiante Balea

18.8.10

In ultimele 2 saptamani am folosit exclusiv dischetele demachiante umede de la Balea atat pentru fata, cat si pentru ochi, si acum sunt in masura sa le fac un review corect.

Trebuie sa incep prin a spune ca le-am luat din DM, insa nu-mi amintesc pretul pentru ca le-am luat acum mai bine de o luna si atunci am luat mai multe produse. Insa cred ca au fost in jur de 10 ron fiecare cutie (cea pentru ochi are 100 bucati, cea pentru fata cred ca are 80, insa nu sunt sigura). Daca stiti numarul de bucati sau pretul corect, postati un comentariu.

Eu am ales pentru ochi varianta fara ulei (am mai zis si in postarile trecute ca nu ma impac deloc cu uleiul pe fata - nu-mi place si pace), iar pentru ten pe cele portocalii (mai era o varianta bleu/ albastra - fara alcool, parca).

Ambele sunt in cutii de plastic care se inchid perfect (deci nu exista riscul sa se usuce dischetele) si au folie de aluminiu pentru desigilare). Sunt foarte moi si subtiri, dar nu se rup sau alte problema de acest gen.

Eu cred ca isi fac treaba foarte bine si curata perfect machiajul (folosesc cate o discheta pentru fiecare ochi si in functie de cate produse am aplicat pe ten, folosesc 1 sau 2 dischete pentru fata). Ce mi-a placut in mod deosebit este ca fata imi ramane hidratata si curata si am o senzatie de curat care mi-a facut mare placere in zilele astea caniculare.

Mai este un aspect pe care trebuie sa-l mentionez: nu am folosit tus sau mascara waterproof deci nu stiu in cazul folosirii acestor produse, daca isi mai fac treaba asa bine (probabil ca ar fi mai indicate cele cu ulei in acest caz, dar cum am mai zis, eu nu suport nimic cu ulei pe fata mea).

Mi se par foarte practice si usor de depozitat, ca sa nu mai vorbesc ca sunt eficiente, deci pentru mine sunt produse castigatoare care in mod sigur vor mai fi pe lista mea de cumparaturi in viitor.

Daca ati incercat aceste dischete sau altele de la alte firme, va astept cu pareri.

Update: in cutie cu dischete pentru fata sunt 35 de bucati, nu 80 cum ma hazardasem eu.



7 comentarii

  1. lool, vreau si eu!! sunt cam lenesa in ultimul timp, chiar mi-ar prinde bine dischetele astea

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate am citit,produsele Balea sunt chiar bune.Nu ma asteptam.Am sa dau si eu o raita pe la DM sa imi cumpar:*.Multumesc pentru post!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata chiar foarte bine si pretul este excelent :D sti pe unde gasesc DM in Bucuresti? n-am mai fost niciodata si vad ca sunt o multime de produse cu review-uri pozitive.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu eram curioasa de dischetele respective, de cate ori ma duceam prin DM ma intrebam daca merita cumparate sau nu. Cred ca sunt foarte convenabile mai ales atunci cand calatoresti, pentru ca nu mai trebuie sa cari dupa tine flaconul de demachiant care se poate varsa + dischetele de vata.

    RăspundețiȘtergere
  5. beibiii, uite aici: http://dmdrogeriemarkt.ro/contact.htm

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa as vrea sa ajung si eu printr-un DM. Tot aud cat de bune sunt produsele Balea incat sunt tentata sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Good news! :))
    Mi-am luat si eu dischetele demachiante pentru fata.. imi plac foarte mult :)
    Geez cu atatea blog`uri si cu atatea review`uri excelente fac ravagii in buget =))

    RăspundețiȘtergere