Prima impresie ... Revlon Photo Ready Foundation

28.8.10

Asa cum am scris acum cateva saptamani, am cumparat Revlon Photo Ready pentru a-l folosi in combinatie cu ColorStay (care nu-mi mai place deloc) deoarece citisem ca aceasta combinatie se apropie de Nars Sheer Glow. Caldurile care au fost m-au facut sa nu folosesc fdt lichid in ultima perioada si am ramas doar cu incercarea despre care am scris pe blog.

In ultimele zile insa am simtit nevoia de o acoperire mai buna si am tot schimbat fondurile de ten lichide intre ele si ieri am decis sa incerc Photo Ready singur (chiar daca este indicat pentru tenul uscat). N-o sa urmeze un review pentru ca a fost o incercare, insa pot sa zic ca mi-a lasat o impresie buna.

Ce mi-a placut:
- acoperire medie (poate fi aplicat in straturi pentru o acoperire mai buna)
- lasa tenul sa respire (nu ai senzatia de masca de la ColorStay)
- tenul are un aspect airbrushed (mi-a adus un pic aminte de Nars Sheer Glow)
- are SPF20
- are pompa (spre deosebire de Colorstay)
- nu are miros
- uniformizeaza bine tenul
- se intinde usor si intra in piele (l-am aplicat cu degetele pentru ca ma grabeam)
- concealerul s-a intins mult mai usor
- aspectul glowy al fetei (am fixat cu pudra si nu am avut senzatia de "disco ball" despre care citisem in unele reviewuri)
- aveam o zona uscata pe obraz si nu a accentuat-o

Ce nu mi-a placut:
- am tot avut senzatia ca se va transfera pe maini si haine de cate ori mi-am atins fata
- nu a reusit sa-mi neutralizeze roseata
- cearcanele erau inca vizibile dupa aplicare fond de ten
- dupa cateva ore, mi-am simtit fata uleioasa in zona barbiei si a fruntii

Pretul in Romania este de 89 ron (destul de mult pentru un fond de ten nu tocmai high-end, insa este nevoie de o cantitate mica pentru a acoperi toata fata). Eu l-am luat de pe ebay cu vreo 50-60 ron.

Nu am incercat sa fac fotografii sa vad cum arata, dar cred ca ati citit si voi ca nu e indicat pentru fotografii (si cred asta, pentru ca are particule sclipicioase).

Nu cred ca il voi folosi singur foarte des pentru ca nu este potrivit unui ten mixt ca al meu, insa este un fond de ten bun (potrivit pentru vara pentru ca-ti da acel aspect sanatos si glowy pe care il cautam vara). Daca aveti tenul gras sau mixt, nu vi-l recomand. Daca aveti urme sau cicatrici de acoperit, nu le va face sa dispara insa va reflecta lumina pe zonele cu probleme si vor fi mai putin vizibile.


13 comentarii

  1. Mie imi pare foarte rau ca nu-l pot folosi tocmai pentru ca am tenul mixt, mai nou cu tendinte accneice...pe care trebuie sa le rezolv cat de curand :( nu stiu ce am patit ca eu nu aveam probleme de genul...:(
    - unele fete chiar il recomanda pentru poze, de ex. Dulce Candy de pe YouTube spune ca tot timpul cand face poze pentru blogul ei aplica acest fond de ten. Acum, ma gandesc ca parerile sunt impartite si in privinta asta.
    Te pup Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu l-as incerca pentru tenul meu gras in special daca are particule de sclipici. Cred ca s-ar vedea frumos pe un ten perfect... :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Serios? :-s Mie îmi place f mult ColorStay ul :-s Îl folosesc de câteva luni bune și pot spune că este printre puținele fonduri de ten care chiar îmi acoperă micile imperfecțiuni și nici nu îmi încarcă tenul. Și îmi place de asemenea faptul că după câteva ore de la aplicare, tenul meu este tot mat, în comparație cu zilele în care folosesc Photo Ready, când observ o mică strălucire a feței (deși mă dau cu pudră) :-s
    Dar postarea ta parcă m-a făcut să dau mai multă atenție Photo Ready ului :d
    Te-am pupat! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Michellinne, eu am Colorstay luat din Romania (iar inainte am folosit unul luat din UK) si pot sa-ti zic ca e o diferenta uriasa intre ele, probabil ca d-asta nici nu-mi place cel de acum deloc si nu prea-l folosesc. Iar cand il folosesc il "diluez" cu ceva ca mi se pare oribil ca textura si intindere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaaaa...am înțeles! E bine că tu ai ocazia să le compari cu produse din străinătate. Îți dai seama că eu îl folosesc pe cel de aici și sunt destul de încântată de el. Dar trebuie să recunosc că m-ai descurajat puțin! :D :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Binevenite aprecierile de mai sus. Multumim.;) Eu-s fan ColourStay de cativa ani. :) Adevarul este ca-mi lasa impresia de masca, dar pentru faptul ca este rezistent si matifiaza in proportie de 85%, momentan este favoritul meu.

    Ce mi-as dori sa testez (dar nu cred ca se va intampla prea curand pt ca in orasul meu nu-s disponibile urmatoarele fdt.)sunt fondurile de ten Lancome : Teint Idole sau Silky Matte sau Photogenic Lumessence SAU de la Chanel - Pro Lumière sau de la Clinique - Superbalanced. Btw, Camelia,te rog, daca ai drum in viitorul apropiat in Sephora si timp si placere, ti-as fi recunoscatoare daca ai testa aceste fonduri de ten (sau poate doar unul-doua), dupa care sa-mi spui parerea ta.

    Referitor la Photo Ready, te-as intreba cum apare pe ten? in sensul, chiar are particule sclipitoare care sunt vizibile la lumina zilei in mod deranjant?

    Fdt. Nars Sheer Glow este potrivit pentru toamna-iarna?

    RăspundețiȘtergere
  7. Michellinne, n-am vrut sa te descurajez, departe de mine; dar chiar nu-mi mai place ColorStay deloc (l-am incercat de cateva ori, l-am amestecat si cu crema, lotiune iluminatoare si tot nu mi-a placut cum s-a "asezat" pe fata). O sa mai testez varianta Photo Ready + Colorstay, poate gasesc formula magica ;).

    RăspundețiȘtergere
  8. Ada, eu ma asteptam sa fiu "disco ball" dupa aplicarea lui Photo Ready, insa nu a fost asa. Nu m-au deranjat particulele sclipicioase din el (nu-mi amintesc acum ce primer am folosit inainte, poate a ajutat si el) in sensul ca nu au fost asa vizibile cum citisem eu alte pareri si nici nu mi-a zis nimeni ca imi luceste/ sclipeste fata.

    Da, Sheer Glow este ok si pentru toamna, iarna.

    In Sephora nu ajung eu sa testez fonduri de ten, insa in mod sigur o sa-mi mai iau mostre de pe ebay de la fdt ce-mi fac cu ochiul, insa nu cred ca voi mai incercat ceva de la Lancome ca sunt aproape sigura ca nu ma potrivesc cu culorile lor. La Mat Lumiere de la Chanel o sa fac un review candva pentru ca il am eu nou in sticla, dar mai astept sa termin din fondurile de ten incepute.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ok, atunci astept review-ul la fdt. Chanel :) si viitoarele impresii referitoare la alte fdt., mai ales ca avem un ten relativ asemanator.

    RăspundețiȘtergere
  10. cum ti-a ales nuanta la photoready? si c nuanta ai?te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit Foundation Matrix si pentru mine se potriveau 2 nuante: Shell si Nude. Am cautat swatch uri si Nude mi s-a parut prea inchis. Shell este ok doar ca este un pic roz iar eu am subtonuri galbene.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu ma gandeam intr-un timp la el dar nu am tipul de ten potrivit pentru el.. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am folosit pana acuma nici color stay nici photo ready, insa le-am incercat in magazin,dar mi s-a parut ca particulele sclipitoare de la photo ready se vad destul de tare la lumina din magazin.Am tenul gras, dar fara pete sau roseata si nu cred mi s-ar potrivi, insa as vrea sa imi cumpar color stay sa il incerc ca multa lume il lauda si sunt tare curioasa sa vad cum e!

    RăspundețiȘtergere