Parerea mea ... despre parerea voastra

16.8.10

Am citit ce-ati scris toate si m-am hotarat sa fac giveawayul "cere si primesti" (sper sa reusesc sa-l pun saptamana asta) altfel decat cel anterior.

Voi posta produsele si starea lor si-l voi lasa deschis 24 de ore, timp in care fiecare dintre voi poate "cere" un singur produs din cele afisate. In functie de inscrieri si produse, voi folosi random.org sa aleg castigatoarea pentru fiecare produs in parte (o sa am eu un pic mai mult de munca, dar asa va avea fiecare o sansa sa "ceara" ce-si doreste chiar daca nu o "ajuta" conectia la internet/ calculatorul/ timpul).

Cred ca e varianta cea mai "comoda" pentru voi!

12 comentarii

  1. mi se pare o idee foarte buna :* asa are toata lumea cate o sansa. sper sa nu fiu la mare cand il postezi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna interesant. Desi era mai palpitant giveaway-ul rapid :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey
    vreau sa te rog ceva: viziteaza-mi blogul meu si uita-te aici http://konadnails.blogspot.com/2010/08/manicure-contest-giveaway-update.html
    voteaza-ma daca iti place, chiar am nevoie de niste voturi
    mersi!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca e cea mai buna varianta, astfel fiecare va fi multumita pentru ca va primi ce isi va dori.
    Sunt convinsa ca o sa fie greu de ales un singur produs, tu ai numai produse bune, dar asa au sansa de a castiga mai multe fete...
    Multumim mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim ca dai sanse egale fiecareia care va fi prin preajma si se va inscrie.

    La primul giveaway de acest gen "cere si ti se va da" nu fusesem online si am regretat, mai ales ca, de pilda, mi-ar fi fost extrem de necesara acea pensula pentru pudra. :) Pensule...din nou! :) Ca sa vezi ca am regretat, retin si momentul. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar e o varianta comoda pentru noi. Multumim ca tii seama de parerile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cea mai buna varianta.Astfel exista o sansa egala pentru toate:d Doresc sa le urez succes fetelor:x Sa ne rugam la random sa ne aleaga:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina, asa e - adrenalina bat-o vina. Dar nu toate fetele sunt mereu pe faza ca tine, si atunci e mai bine sa aiba toate sanse. Dar pentru ca mi-am dat seama ca sunt si amatoare de "senzatii tari" voi face si giveawayuri spontane de genul "primul comentariu castiga".

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca e o idee foarte buna chestia asta cu lasatul open pentru 24 de ore,chiar se ridica sansele unora care nu pot intra de fiecare data pe net sa-si verifice conturile,blog-ul,etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am o nelamurire.Fiecare fata poate sa ceara doar un singur produs?Sau poate sa lase comentarii la fiecare in speranta ca va castiga macar unul. :)) Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun:)))

    RăspundețiȘtergere