Impresii

11.8.10

Am incercat mai multe produse in ultima vreme si cum nu vreau sa fie acest blog plin numai de review uri, o sa incep de azi o noua rubrica "Impresii" in care am sa scriu cateva pareri despre produsele pe care le-am incercat si care nu cred ca sunt de interes atat de mare incat sa le fac un review.

Set Wella Lifetex - Color Protection

Am primit setul asta de Craciun (sampon, masca si spray pentru stralucire) insa fiind pentru parul vopsit nu l-am folosit pana acum. Eu am parul negru de la mama natura si cand zic negru e negru negru, la fel imi sunt si sprancenele - de multe ori sunt intrebata daca mi le vopsesc, insa vara din cauza soarelui (nu ca as sta eu prea mult la soare) mi se decoloreaza usor parul si nu mai e negrul ala intens cu care m-am obisnuit (mai ales ca am la tample cateva fire albe de par care-mi fac zilele amare) si atunci vara obisnuiesc sa ma vopsesc pentru a-i reda parului intensitatea culorii. Si mi-am zis ca e o ocazie buna sa incerc setul asta. Il folosesc cam de 3 saptamani si imi place. Imi lasa parul curat si matasos, culoarea e aceeasi ca dupa vopsire. Samponul curata bine parul (nu simt ca scartaie de curatenie, insa apreciez faptul ca nu-l ingrasa deloc), masca desi consistenta nu m-a incantat din prima (mi s-a parut cu cocoloase ca sa nu ma complic in cuvinte) lasa parul matasos, iar sprayul pentru stralucire se poate folosi zilnic pe par uscat/ umed si nu incarca deloc. Nu stiu sa spun nimic despre pret pentru ca eu l-am primit cadou si nici nu l-am vazut pe vreun site la vanzare in aceasta forma (era ambalat intr-o cutie speciala pentru Craciun deci banuiesc ca a fost special pentru sarbatori). Pana acum mi-a placut, ramane de vazut cum va arata parul meu in urmatoarele saptamani.


Tratament cosuri Manhattan Clearface



Acum 2 saptamani, m-am trezit intr-o dimineata cu 4 cosuri oribile pe maxilar (2 mai mici si unul mare si oribil pe partea dreapta si unul ingrozitor pe partea stanga) si cum stiam ca mi s-a terminat tratamentul pe care l-am folosit pana acum de la Clinique, m-am cam dat de ceasul mortii ce ma fac eu mai ales ca cele 2 cosuri mari erau sub piele si stiam clar ca va fi de munca cu ele pana sa scap. Nu mai zic ca m-am enervat si am inceput sa caut cauzele acestui "dezastru". Aveam drum in DM si m-am gandit ca sigur gasesc ceva acolo pentru cosuri. Si am cautat, dar n-am gasit decat 2 produse: unul de la Clearasil si asta de la Manhattan (produs de Dr.Scheller) si in final l-am ales pe aceasta chiar daca a fost mai scump (intre 30 si 35 ron, nu-mi amintesc exact). Ce speram? Sa faca minuni. A facut? Nu chiar. Este intr-un tub micut pe care il apesi sa iasa produsul si il poti aplica cu varful tubului care este siliconat (nu mi se pare igienic deci nu l-am aplicat asa) si ce m-a socat a fost ca dupa 2 zile de folosire, era consumat jumatate (tubul banuiesc ca are foarte mult aer ca altfel nu-mi explic cum s-a "stafidit" asa in 2 zile). Dupa prima zi de folosire, cele 2 cosuri mai micute aproape au disparut, insa cu celelalte 2 n-am avut succes desi am aplicat si dimineata si seara. Singurul lucru bun care l-am facut a fost ca a disparut inflamatia. Nu l-as mai lua a 2a oara, desi ei sustin ca trebuie sa folosesti toti cei 3 pasi ai programului (curatare, tratament, crem hidratanta) pentru a avea succes.


Masca par Balea Professional pentru par brunet


Mi-am luat-o tot din DM dupa ce m-am vopsit (nu credeam ca setul de la Wella va ajuta culoarea sa ramana intensa) si a fost in jur de 4 ron. Motivul pentru care am luat-o a fost ca pretindea ca ajuta la intensificarea culorii pentru brunete. Am folosit-o aseara si ma declar multumita, deci nu stiu cat intensifica culoarea deoarece parul meu nu poate fi mai negru decat e acum. Este maro si iti da impresia ca iti pui ciocolata in par (este destul de consistenta) si mi-a lasat parul matasos si frumos mirositor, usor de pieptanat. Mie mi-a placut insa nu pot s-o recomand pentru ce spune ca face pentru ca nu stiu daca functioneaza.

Ati incercat vreunul din aceste produse? Astept parerile voastre.

5 comentarii

  1. Din setul de la Wella folosesc si eu samponul si masca. Sunt foarte multumita de ele. Singura problema e ca o data la doua saptamani trebuie sa le schimb cu altceva pentru ca nu mai au acelasi efect :( :S

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna idee, Deedee. O sa fac si eu la fel: sa le folosesc prin totatie cu alte produse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am primit cadou setul Wella desi nu am parul vopsit, dar a fost doar sampon si masca. Din pacate eu nu m-am impacat deloc cu samponul: am facut matreata din aia crancena cu cojite si imi ingrasa parul foarte repede :( I l-am pasat mamei pentru ca are parul vopsit si ea nu a avut niciun fel de reactii adverse. Masca o folosesc din cand in cand, dar nu pot sa spun ca este cea mai bune incercata pana acum.
    Pentru cosulete foarte bun este Cicatrizin de la TIS. Il folosesc si eu cand imi mai apare vreun monstrulet pe fata, dar te averizez ca are un miros oribil.

    RăspundețiȘtergere
  4. @simonastefanuca, nu suport mirosul de la Cicatrizin (si asta de la Manhattan miroase dubios, as zice), chiar daca e un produs foarte bun. Masca mea de suflet desi nu se mai produce este una de la John Frieda pentru par brunet (am adorat masca aia).

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit nici unul dintre aceste produse, insa am un alt set de la Wella Lifetex pentru volum cu care ma inteleg bine (culmea si eu l-am primit cadou :))). La mine sunt pe terminate si as cumpara din nou macar samponul, insa pretul e un pic mai piperat fata de sampoanele obisnuite si inca ma gandesc daca merita sau nu investitia.

    RăspundețiȘtergere