Imi place .... Guinot Matizone

16.8.10

Am primit mai demult un set de produse mini de la Guinot, insa recunosc ca nu le-am dat prea mare atentie. De cate zile mi-am propus sa incerc din setul acela Matizone - Shine Control Moisturizer (m-am gandit ca ar trebui sa fie perfect pentru zilele astea toride).

Si l-am incercat si aseara si azi si vreau sa va pun ca imi place cu adevarat. Este o crema care promite ca matifiaza pentru un timp indelungat si exact asta a facut (dupa 10 ore de la aplicare, mi s-a parut ca-mi luceste putin barbia, insa nu stiu daca n-a fost doar o iluzie).

M-am uitat pe net acum si am vazut ca pretul este destul de mare (preturi incepand de la 38 dolari pentru 50 ml si 67 dolari pentru 100 ml - varianta profesionala), insa am vazut pe ebay ca sunt la vanzare si mostre de 4,9 ml (asa cum am si eu acum) la preturi mai rezonabile. Daca si in zilele urmatoare voi fi asa entuziasmata de aceasta crema pe care am folosit-o pe post de primer, in mod sigur voi cauta o solutie sa o achizitionez la un pret decent.

Voi ati incercat ceva de la Guinot? (dupa experienta cu aceasta crema, voi acorda o atentie deosebita si celorlalte produse din set) Aveti vreo recomandare?

11 comentarii

  1. Aaaaah urasc sa imi dea eroare cand trimit comentariul si trebuie sa-l scriu iar :((

    Am incercat produsele Guinot intr-un salon de cosmetica. Sunt foarte multumita de ele si sunt destul de scumpe ca sunt profesionale. O voi intreba pe cosmeticiana mea de aceasta crema si daca o poate aduce sa cumpar :D kiss

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am incercat crema pentru ochi si mi-a placut,insa nu mi-am facut o idee clara despre ea:(. Momentan am una de la Avene care e ok si nu as da banii pe cea de la Guinot fara sa citesc niste pareri clare despre ea.
    Ar fi super sa o ai in set si sa ne zici si noua.. :D
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place ce am citit mai sus :), insa pretul ...brrr...cam scumpici aceste produse! Totusi, daca spuneti ca isi fac treaba, atunci merita investiti banii. Sa-l folosesti cu mare placere in continuare!;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor,ati folosit aceste creme? Se merita investitia?Vreau un raspuns urgent,sambata merg la salon si as vrea sa-mi achizitionez o astfel de crema.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!
    Ai primit un blog award si de la mine.
    Felicitari pentru blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai un premiu la mine pe blog, aici http://makeupandbeautyreviewsbyalexandra.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folosesc Guinot Matizone in acest moment, am crema intreaga. Parerea mea este ca isi merita banii. Il folosesc ziua, iar noaptea compensez cu antirid sau hidratant puternic. Uneori il folosesc numai pe zona T, ca sa absoarba sebumul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai un blog award la mn :D.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hey! Eu am incercat un colcealer de la ei (sper sa nu ma insel, dar parca asta era). Tipa care mi l-a dat (l-am primit cadou) mi-a spus sa il folosesc in special pentru ca usuca pielea si cum eu am o piele normala/mixta cu tendinte de ingrasare, a zis ca o sa-mi foloseasca foarte mult. SI asa a si fost. Ceea ce nu mi-a placut la el este ca usuca extrem de rau pielea si, desi am tenul mixt, cateodata ma trezeam cu cojite de la cat de uscata era dupa folosirea corectorului :(
    uite-l aici: http://www.salonskincare.co.uk/images/guinot/CorrecteurTraitant-15-ml.jpg

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-adevar, produsele Guinot sunt cam scumpe!Dar daca veri cauta pe net cu atentie, veti gasi oportunitati...Ati incercat, de exemplu, pe www.okazii.ro?Veti ramane surprinse...!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt clienta unui salon care foloseste gama Guinot. Sunt produse de top si merita incercate.

    RăspundețiȘtergere