Guest review: Adina - masca Skinlite

19.8.10

Incepand de astazi incepe seria de review uri trimise de voi la produsele oferite la giveaway.

Primul meu oaspete este Adina, care a castigat saptamana trecuta masca hidratanta cu ulei de masline. O sa postez reviewul Adinei exact asa cum l-am primit.

"Am castigat acum o saptamana un giveaway organizat de Camelia si ieri am ridicat masca Skinline de la posta.
Vreau sa incep prin a spune ca este prima data cand folosesc o masca de acest gen si m-am chinuit un pic pana cand am realizat cum se pune dar m-am descurcat de minune. Inainte sa aplic masca imi simteam tenul foarte obosit si deshidratat si eram tare curioasa daca ma va ajuta cu adevarat. Imediat dupa ce am aplicat masca pe fata, tenul a fost invadat de o senzatie racoritoare care m-a inviorat instant. La inceput am stat cu un servetel langa mine pentru ca eram convinsa ca va curge dar acest lucru nu s-a intamplat. Dupa 20 de minute mi-am dat masca jos si am ramas surprinsa de rezultat. Tenul meu era atat de luminat, hidratat si odihnit incat nu imi venea sa cred. Nu ma gandeam ca o masca pe baza de ulei poate fi atat de buna pentru tenul meu gras. Multumesc mult Camelia ca mi-ai dat ocazia sa incerc aceasta masca. Kiss!
"

Sper ca pe viitor sa avem cat mai multe asemenea reviewuri.

7 comentarii

  1. Thanks inca o data pentru masca! E super. :*:*:*

    App... pe unde pot gasi dm? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. http://dmdrogeriemarkt.ro/contact.htm

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte bune mastile Skinlite. Mi-am cumparat si eu asta si cea cu colagen, love them.

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau sa ma duc si eu in dm in weekend sau saptamana viitoare, abia' astept. o sa ma uit dupa dischetele demachiante si aceste masti.

    p.s nu stiam unde sa intreb: ai folosit pana acum Clinique 3 step skin care?

    RăspundețiȘtergere
  5. Beibiii, da, dar nu mi s-au potrivit (desi DDML imi place, restul produselor nu s-au inteles cu tenul meu de nici o culoare).

    RăspundețiȘtergere
  6. aah :( eu mi-am comandat DDMG, astept sa ajunga zilele astea dar nu stiam daca sa imi iau si primii 2 pasi. Am auzit numai pareri impartite in legatura cu lotiunea tonica si imi este frica sa cheltuiesc atatia bani si sa nu imi faca bine..

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine ca a confirmat si Adina cat de buna este masca! :)

    RăspundețiȘtergere